Gość SnowLady Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 almera 1.4 już bez gazu (ponad 11 l szło niezależnie czy na trasie czy po mieście, więc poszła sobie ...). wrzesień - dłuzsza trasa wyszło mi 5.5 l/100 (liczyłam ze 100 razy) grudzień - również dłuzsza trasa wiadomo zima i warunki nie te same wyszło 7,05 l/100 po miescie zazwyczaj około 7-8 l/100 ---- więc nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość macias2000 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 mi spalanie odpowiada aby tylko wiecej nie chcial wciagnac na 100km:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrexxl Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 W poprzedniej 1.6 SR ok 8.0l/100km. Miasto/ Trasa - 50/50 - to wszystko przy spokojnej jeździe. W obecnej GTI ok 10l/100 km. Proporcje podobne. Dobrze, ze paliwo teraz tanie. Nie żal deptać na lepszej drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość devil-80 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Moje nowe obliczenia to na trasie przy jeździe ok 100-120 momentami więcej (max 170km/h poleciałem na autostradzie) spalanie wyszło 6,5 litra. Następny wynik to 7,13l większość również trasa. Ogólnie jestem zadowolony tylko na mokrej nawierzchni przy prędkości ok 140km/h autko troszkę lata chyba wina opon bo mam M+S no i coś nie tak ze zbieżnością mam bo ściąga mi na lewą stronę (pomijając to,że większość dróg w Irlandii jest tak pochylona) jutro będe miał ustawianą zbieżność w 3D i koła wyważone zobaczymy jak się będzie autko po tym zachowywało. Dzieki za pozdrowienia ADAM85 i również pozdrawiam :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ulenka Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 silniczek 1,4 spala mi w mieście niecałe 9 litrów, ale znamy się z moim autkiem dopiero od miesiąca.... zobaczymy co będzie dalej :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GrzyBek80 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Moja 1,6SR też 8L/100 a oszczędnie nie jeżdżę, ale też nie kręcę jej przesadnie wysoko. Co ciekawe na gazie, nie przekraczając 120km/h osiągnąłem wynik 8,5L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi