Gość niewiniatko22 Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 A ja mialam 15 od nowosci. A oponki 175/65/15 i strasznie ciezko takie kupic :/ Mi sie jezdzi bardzo dobrze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Ja mam 15'' ale 195/45 i moge jezdzic bez problemu. potwierdzam :diabel: katalogowo jest 195/45/15 wiec pasuje ... 50 jest za duza chyab ze cos sie zrobi z nadkolami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 do 15" ale jak masz J6 i zalozysz 195 to opona wystaej od brzegu felgi o 1,5 cm z kazdej strony i do tego jest tzw balon efekt - przycieranie nadkoli przy skretach i nieciekawe dzwieki przy 2 osobach z tyłu z kolie 15" 6j z oponami 165 (165mm - 6j) efekt jest taki ze kolo wcale nie ociera o nadkola i mozna jezdzic z 2 osobami z tylu . wiem bo przeyzwalem to. obecnie mam 15"/6" z oponami 15"/165/65 i jest w sam raz i nic nie trze ale faktycznie jesli ktoś chce mieć na micrusku kapcie 195 to aby nic nie tarlo musi profilem opony zejsc poniżej 50mm wariant 195/45 - fany wyglad, szeroki kapeć, dobre trzymanie - spalanie tragedia - osiagi tragedia wariant 165/65 - wyglad niezmienny (srednica koła) kapeć węższy ale w micrze to i tak wygląda szeroko - trzymanie nadal w normie a moze i ciut lepsze od standardu -spalanie niezmienne - osiągi - prawie niezmienne (silnik musi sie napracowac aby przekręcić 15 cali) a tak swoja drogą czy ktoś pytał nas o zgode na przeniesienie do innego działu ?? przeciez teraz ten temat "zdechnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 no właśnie to jest temat micrusowy tam został założony,i tam powinien byc , ludzie z micr mniej zagladaja do tunigu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 wariant 195/45 - fany wyglad, szeroki kapeć, dobre trzymanie - spalanie tragedia - osiagi tragedia co do spalania ... narazie litr wiecej na tych laczkach mi pali :diabel: przyspieszenie ... tragedii nie ma ... :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 GRAY5 & RESZTA - RZĄDAMY POWROTU NA DZIAŁ MICRA !! Coyot - no coż 195 i wszytko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Coyot - no coż 195 i wszytko jasne albo wyglad, albo oszczednosc ..... RZĄDAMY POWROTU NA DZIAŁ MICRA !! POPIERAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 tutaj temat UMRZE ;] a co nowego zrobilem no to fele na biało pryśnięte:P;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 nie umrze ... nie damy a co nowego zrobilem no to fele na biało pryśnięte:P;] foty daj jakies ja u siebie dorzucilem owiewki ... praktyczny bajer i nawet ladnie wyglada ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 dziś dopiero bede ja zakładał bo schną a owiewki gdzie kupowales ? w motoryzacyjnym jakims?;] i za ile , bo bym do k10 moze poszukał;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 ja kupowalem w motohurcie, firma heko za 65,- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 ADEX napisał/a:RZĄDAMY POWROTU NA DZIAŁ MICRA !! POPIERAM!!! Napiszcie PW do Bombla, Szymqa albo Strangera żeby go tam spowrotem wrzucili i tyle, myslę że jak dobrze to umotywujecie chociażby wspomnianą śmiercią tematu w tym dziale to przeniosą go na swoje miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Benet Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 NO TO MNIE PRZYŁATWILI A RACZEJ MÓJ POST.. NAPISAŁEM PW DO BOMBLA ZOBACZYMY CO ON NA TO ?? moze przeniesc go do działu "wazne tematy?" bo jak widze znalal on tu szeroki zainteresowanie?? :diabel: A tak na marginesie, mysle ze ten temacik przypadł wam do gustu?! oraz pomógl w wielu sprawach zwiazanych z bajerkami i dodatkami do naszych micrusi a nikt nie dał jeszcze SOG-A(pomógł) Benetowi Pozdrawiam Benet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 temacik fajny znalazlem cos takiego ,,, ciekawe co to za wersja micry ... ??? wyglada na k-11 sprzed liftu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 A tak na marginesie, mysle ze ten temacik przypadł wam do gustu?! oraz pomógl w wielu sprawach zwiazanych z bajerkami i dodatkami do naszych micrusi a nikt nie dał jeszcze SOG-A(pomógł) Benetowi Pozdrawiam Benet Nie możemy :/ tylko Ty w tym poście możesz dać (pomógł). [center:8e1b139baf]Post powinien wrócić do MICRY :!: :!: :!: [/center:8e1b139baf] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 no dobrze;] ;] to niech zostanie:P a jutro tu wrzuce jakies fotki;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Benet Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Nikt nie twierdzi ze jestesmy tylko w kregu micra..Bombel spokojnie nikt sie nie zamyka nie bagatelizujmy poprostu temat dotyczy typu auta micra i jak wiadomo jestesmy tam czesciej niz w dziale tuning a z tego to wzgledu iz niewiele jest rzeczy (części) do przeróbek ww modelu auta.. nic niech bedzie jak ma byc.. trudno Damy rade dzieki za odp. Bombel Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snafu Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 nie mówiąc już o K10 do tych autek naprawde niema nic :/ więc lepiej zostać przy ładnym klasycznym wyglądzie a zająć sie mechaniką i kucykami pod maską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 cojot zgadza sie to jest k11 z przed liftu co mozna zauwarzyc po standartowych kieszneich bocznych oraz budzi elicznika i konsoli srodkowej. masz wiecej fotek ?? zatsanwialem si ena puszczeniu czesci wyposarzenia wnetrz w kolorystyce szarosrebrnej i widze ze tam ciekawie zostalo roziazane drzwi - panel + czesc obicia. ale jesli chodzi o umocowanie przełacznikow do szyb - tragedia - tez o tym myslalem ale strasznie nie wygodne miejsce snafu .. do k10 nic nie ma ?? jak to nie .. a chociazby czesci od wersji SUPER lub SUPER S ?? ja rozumiem ze do k11 nie ma.. zastaw jaki jest na alegro ospojlerowania to standardowy wzro i wynmieniana wkladka zderzaka ( taki sam znalazlem do corsy i bmw) ja sam rzezbilem swoje zderzaki (choc fadnie nie wygladaja dumny jestem z nich bo stworzyłem je wlasnymi rękoma tak jak chciałem a nie tak jak ktos wymyslił (top samo tyczy sie lotki dachowej)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 jezeli chodzi o ospojlerowanie to do micry robi fajne east bear: http://www.e-aero.jp/aeroparts/march/index.html - do kupienia tyle ze hektary od nas ... co do fotek ... akurat z tej micry nic wiecej nie mam .... wogole to mi wyglada na oryginalny licznik ... ... co do innych wnetrz to mam takie [wszystko na stronach o micrach wiec pewno niektore znacie]: fajne nakladki maja ze schowkiem i miejscami na kubki tylko ze wszystko na ruch lewostronny - akurat nie na fotkach :zly: z bajerow ... niezle lampki :diabel2: cos czego nie moge nigdzie znalezc ... no i rozne style .... :diabel: co kto lubi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Benet Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 czym malowac (jakim lakierem?) te raczki do zamukamia drzwi przy tapicerce ? chcialbym zrobic cos takiego, moje juz troche obdrapane oraz plastiki wnetrza ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariusek Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 wsadziłem ostatnio z astry do micry fele 15 na gumach 195/50 R15, ktoś pisał że ma takie, ale chyba jeździ w lini prostej, bo za dużych skrętów nie da rady zrobić. tak,ja cos takiego pisałem,wsadziłem 15 205/50 ale szybko je sciagnałem,bo widziałem jak opada wskazowka od paliwa no i max to 2 osoby bo juz obcierały o nadkole. a tak to wygladałohttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/89de1536faf8c1c9.html][/url]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c94a2c599180934f.html][/url] [ Dodano: Nie 01 Kwi, 2007 13:34 ] podłapałem pomysł i kupiłem sobie diody zeby zrobic podswietlenie na nogi. do lampki po sufitem przylutowałem kable i poprowadzilem w dol.na koncu zalozylem koncowki od swiatel pozycyjnych chyba od muloneza i wsadzilem diody.efekt jaki jest na zdjeciach nawet troche nie pokazuje tego jak to wyglada.ale zaje...e mi sie to podoba.ponizej kilka zdjec http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d3ddbcb380c5f910.html][/url] http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6862244b13316149.html][/url] http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6e4f9c9146f71269.html][/url] http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/025b7d6aaa94805b.html][/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 ja w tej lampce u gory mam niebieskie diody wlozone ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mli Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Coyot bardzo fajnie pomalowane fele. Jakie diody pasują do lampki oswietlenia kabiny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragomir Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 jezeli chodzi o ospojlerowanie to do micry robi fajne east bear:http://www.e-aero.jp/aeroparts/march/index.html - do kupienia tyle ze hektary od nas ... A jest ta stronka po angielsku :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi