Gość coyot Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Coyot bardzo fajnie pomalowane fele. Jakie diody pasują do lampki oswietlenia kabiny? felgi beda tak pomalowane ... jeszcze nie sa a diody ... na allegro sa rurkowe 42mm z 6 diodami http://allegro.pl/item172758495_led_zarowk...ryginal_ss.html A jest ta stronka po angielsku eee... chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Risto Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 witam Zastanawiam sie czy ktoś zamieniał oryginalne maskownice w aucie np.na drzwiach na te od kompletu z głośnikami,które moim zdaniem wyglądają o wiele ciekawiej.Sam sie do tego przymierzam,ale najpierw chciałbym poznać opinię innych użytkowników Nissana. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Reisto.. szczerz epowiedziwaszy ja sie przymierzalem aby na kieszenie nakrecic maskowanice od glosnikow al eprawde mowiac.. poztaym ze dodatkowo zgrubiasz te drzwi w tymjednym miejscu nic wiecej nie zyskasz.. co innego gdybys przerabiał kieszneie na nowe - wlasnej prdoukcj z 2 sredniotonowymi glosnikami ukierunkowanymi - ok wtedy mozna ładowac maskownice ale tak.. jak masz orginalną - zostan przy orginalnych.. i tak głośniki w micrach szybciej usłyszysz niż zobaczysz wiec nie ma sensu ich "pokazywać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Risto Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Nie podałem(mój błąd) ,że chciałem wyciąć te maskownice co są na stałe w tapicerce drzwi i w to miejsce założyć te od nowych głośników.Być może nie ma to sensu,ale nie wiem czy nie poprawi to brzmienia w aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 raczej nie poprawi ... a na pewno zwiekszy prawdopodobienstwo ze autem zainteresuja sie amatorzy cudzej wlasnosci ... bo bedize widac co masz za sprzet ... czego oczy nie widza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Benet Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 co fakt to fakt coyot amatorzy cudzej własnosci moga porysowac troche tapicerke przy "wymontowowywaniu" glosników z boczku twoich drzwi Risto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 coyot podsunąłeś mi niezły pomysł z pomalowaniem alusków. Ja mam u siebie w Setce takie same co Ty w Micrze, z resztą moje też kiedyś były w Micrze i może sobie je tak prysnę. Chociaż chyba poszukam sobie 15" bo na 14" Seta nie wygląda tak fajnie jak na 15". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Risto Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 OK Dam sobie spokój w takim razie,niech zostanie jak jest,faktycznie może się ktoś pokusić. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Chociaż chyba poszukam sobie 15" bo na 14" Seta nie wygląda tak fajnie jak na 15". im wieksze tym lepiej :diabel: 16 albo 17 by fajnie wygladalo ale przy 17 to juz bez ingerencji w blache by sie raczej nie obylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość davenam Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Widze ze temat troche podupadl odkad go przeniesli (wg. mnie nieslusznie) do ogolnego forum ... Ja ostatnio nakleilem naklejeczki tuningowe i klubowe na drzwiach z obu stron. Teraz czekam na polakierowania daszka na tylna klape, musze kupic klej i go zamontowac ... Przyciemnilem tez tylne szyby tak jak mialem to w planach Stoi poki co temat z pianka w bagazniku bo z tymi wypelniajacymi do okien temat nie wyszedl bo zrobila sie z bagazniku jedna wielka "kupa" wiec musze skolowac od jakiegos tapicerza normalna pianke taka co do kanap sie wklada albo cos i wtedy powycinam otwory na gasnice , trojkat itp. Wazne zeby dobrze ja dopasowac. Zaczelo mi halasowac i gruchac 3cie swiatlo stopu na tylnej klapie wiec musze sie tym zajac w najblizszym czasie. Czekam tez na nowe silowniki to tylnej klapy bo te obecne juz sie do niczego nie nadaja i klapa jest ogolnie cala luzna i nie utrzymuje sie w gorze jak sie ja otworzy. To tyle jesli chodzi o moja mala micre . I will keep you posted Cu i pozdruufka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 hehe wreszcie ktos napisal to i mi sie przypomnial temat. , ja wrescie mam aluski moze nie new design , ale są halogeny mam tylko musze jeszce wiązke dokonczyc robic:P wszystko jest tlyko czasu brak:P;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragomir Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Teraz czekam na polakierowania daszka na tylna klape, musze kupic klej i go zamontowac ... Nie ty jeden czekasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 hehe wreszcie ktos napisal to i mi sie przypomnial temat. , ja wrescie mam aluski moze nie new design , ale są halogeny mam tylko musze jeszce wiązke dokonczyc robic:P wszystko jest tlyko czasu brak:P;] podziwiam wiele serca i lakieru wlozyles w swoja k10 , naprawde wyglada ladnie , podziwiam jak moge, naprawde tak wyszykowac auto to naprawde godne podziwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 u mnie narazie bez zmian ... ... bez odbioru :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość davenam Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 co prawda nie mialem tego na razie wplanach ale dzis w rece wpadl mi zestawik stozkowy K&N do Micruska i zlapalem okazje oto taki: link link link jak nie dam rady sam to sąsiad Coyot mi pomoze zalozyc bo on juz taki ma :diabel: ------------------ ps. koles od ktorego kupuje filtr ma jeszcze do sprzedania: - skrzynie pod subwoofer zrobiona specjalnie pod micre (wchodzi nad lewe nadkole w bagazniku) - sprezyny obnizajace o 35mm - wzmacniach JBL 60.4 (za niego wraz ze skrzynia chce 350zl) - slupki przednie pod glosniczki wysokotonowe jak ktos cos chce to niech da znac to podam do niego kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość davenam Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 davenam, ale to CI niec nie da. Bys musial zrobic porzadny dolot No dolot to moze kiedys... W "AG Tuning" chca 700zl za zrobienie dolotu ... wiec narazie mnie nie stac. A ten zlot ogolnopolski to gdzi ei kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 jak nie dam rady sam to sąsiad Coyot mi pomoze zalozyc bo on juz taki ma nie ma problemu jakby co to pisz [ja mam torceh inny zestaw :diabel: ] W "AG Tuning" chca 700zl za zrobienie dolotu ... wiec narazie mnie nie stac. to jestem ciekaw co tam zrobia za 700 zl ... ja swoj zalozylem w 20 min .... niezla stawke maja :kosci: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Schumi03 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Chłopaki jak możecie wrzućcie fotki jak te stożki u was wyglądają pod maską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 u mnie po poprawkach wyglada to tak ... http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1ac09d722f6b5290.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/950505d8f4d4a514.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 coyot a skad powietrze na stozek u Ciebie leci?? narazie to ... eeee ...zza akumulatora ... tak jak bylo ze standardowa pucha pozniej sobie jakas rure doprowadze...spokojna glowa do tego stozek po zimie jest czysty - zaden syf tam nie dolatuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość davenam Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 No to zamontowalem juz spojler na tylna szybe i zamontowalem juz stozek K&N wydaje mi sie ze wszystko dobrze podlaczylem, ale Coyot mi sprawdzi jak sie gdzies zobaczymy na spotkaniu ... powietrze dolatje do niego z rury ktora idzie zza klaksonow az do samego stozka no i z drugiej strony z oryginalnej rury doprowadzajacej zza akumulatora. po zamontowaniu oddczuwam wyraznie jakby silnik odetchnal pelną piersią i wg. mnie lepiej przyspiesza - zdecydowanie widac to od 2500-4500 obrotow - no i jest zdecydowanie glosniejszy jesli chodzi o odglos z silnika ... (co akurat nie wiem czy uznac za zalete bo ogolnie mam glosny przez Ulter NSR z tylu ) w kazdym razie zrobie fotki i wstawie pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 dawaj foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość davenam Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 No wiec foty oto sa takie: (sory za jakosc ale komorka robilem) jak cos zle porobilem to sie nie smiac :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Hmm ten stozek wogole tam nie pasuje Pomysl o jakiejs rurze i niech bedzie blizej nadkole czy cos. Pozbedziesz sie tez tych obrzydliwych rur po standardowym dolocie. Dokładnie. Stożek w tym miejscu cały czas jest podgrzewany i nawet ta rura z kitu K&N dużo nie pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość davenam Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Hmm ten stozek wogole tam nie pasuje Pomysl o jakiejs rurze i niech bedzie blizej nadkole czy cos. Pozbedziesz sie tez tych obrzydliwych rur po standardowym dolocie. Dokładnie. Stożek w tym miejscu cały czas jest podgrzewany i nawet ta rura z kitu K&N dużo nie pomaga. No wiec, ja zrobilem wszystko tak jak w instrukcji tego zestawu montazowego K&N , ale sprobuje - jak znajde odpowiednie czesci - pociagnac rure na przod tak jak idzie teraz ta czarna K&N, na koncu ktorej dam ten stozek. Wywale wtedy klaksony gdzies indziej i tam go dam. A nic nie mowicie na moje przyciemnione niedawno szybki i daszek nowiutki :027: Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi