Zell Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 mój kolega ma ibizę, w dowodzie 1.4 a pod maską 2.0 i nie jest to jego robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yelcynn Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 no ja sam tez nic nie dłubałem, tak jak kupłem tak jezdze dziwi mnie tylko ze jest tak jak jest, w sumie wazne ze nic sie nie psuje i nie trzba dokładac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 a kto wogle zagląda do dowonu by sprawdzić moc, równie dorbze mogłbyś mieć tam napisane i 90 KM W Lublinie masz Hamownie - Techmax tam CI dokłądnie sprawdzą jaką masz tą moc, jak się na mnie powołasz to myślę że pomiar CI strzelą za ok. 80zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yelcynn Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 oki znasz adres?? jezeli tak prosze o podanie ewentualnie o kontakt do kogos kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Szańcowa 4, boczna Kunickiego, przed Głodnym Królikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yelcynn Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 sliczne dzieki jak juz bede po podam co wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_p10 Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Dziwna sprawa: na zdjęciu jest mój silnik opisany jako HIGH PORT (94-96), tylko moja Prima jest z 92 roku, czyli teoretycznie pownna mieć silnik LOW PORT. Ewenement, swap... ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 8 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 zamieniłem przez pomyłkę daty - już poprawione, dobrze żę zwróciłeś na to uwagę. Od 94 roku zwykły SR20De i SR20DE występujące w primerach GT miały takie same kolektory ssące (przepustnica na wysokosci aparatu zapłonowego) oznaczane jako LOW PORT U Ciebie jest tak samo jak w sunnych GTI, 100Nx Gti - masz HigH Porta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_p10 Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 No to spoko; z papierów nie wynika jakoby miała zmieniony silnik. psss. Dzięki za cierpliwość wczoraj; wszystko zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 a czy to nie jest auto ,które jeździło w jeleniej górze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_p10 Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 a czy to nie jest auto ,które jeździło w jeleniej górze? To jest dokładnie to auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Dobry gościu jeździł - dbał o auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_p10 Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Dobry gościu jeździł - dbał o auto Czasami dzwoni i pyta jak auto . Koniec OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DINO P10GT Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Czyli High Port nie ma EGR i katalizatora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 16 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 katalizatory występowaly prawie we wszystkich SR20DE, jeszcze osobiscie sie nie spotkalem z takowym modelem, Stare odmiany SR20DE np. sunny GTI i pierwsze primery nie mialy EGRu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Jestem posiadaczem almery z 96r.szwajcaria - brak oznaczeń "gti" na słupkach klapie itp - silnik 2.0 prawdopodobnie jest to wersja "top sport" silnik SR20???(rozpórki przód tył...srebrny dekiel...kolektor wydechowy 4-2-1..brak EGR, odcięcie na 7500 obr. osłona kolektora wyd. w "kratkę" jak w przypadku SR20DEH z primy p11 gt ze zdjęcia, natomiast wtrysk jak z wersji z 94-96 LOWPORT z czerwonym deklem na zdjęciu SR20DE... Widziałem duzo ofert almer i primer na www.autoscout.24.de i głownie są to wersje "top sport" nie "gti". Co to takiego i jaką znamionową moc ma silnik mojej almery.... nie mogę się dokopać do tego....???? PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 no wyglada to na "gti" ale nie licz na to ze odcina jest faktycznie na 7500. obrotomierz przeklamuje i faktycznie jest na jakies 7100-7200. fajne auto, troche niepozorne ale daje rade. gratulje zakupu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 30 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Wprowadziłem uaktulnienia co do wałków rozrządu i co do Stopnia sprężania dla SR20VE 187Konnego i 203 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sebek_WWL Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 z tego co zauważyłem no nissan 100 nx ma tez czerwoną pokrywę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 z tego co zauważyłem no nissan 100 nx ma tez czerwoną pokrywę Jak sobie ją pomalujesz albo jak przełożysz z Priemry GT bądź to samą bądź cały silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 A silniki w P11 144 140HP może dwa słowa o nich dopisz na pierwszej stronie Chyba że przegapiłem bo późniejsze QG to już inna rodzina silników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 jest jako SR20DEH czyli na rolkach... różnią się kolektorem ssącym i mają OBD2 (dwie sondy L) i obslugiwane są przez podzespoły BOSCHA... i występują problemy jak się kata wywali hehe. Muszę pomyśleć gdzie walnąć jego opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomyddc Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 w jakim celu przy przepustnicy są 2 kólka do linki :?: Jedno z nich napewno do linki do pedału gazu, a drugie :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 21 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 od tempomatu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomyddc Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 aha oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi