dzemik Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Tak mi gość tłumaczył , bo pytałem czy będą grzebać w sofcie czy jakis dodatkowy moduł wkładają. Też nie wiem dlaczego częsciowo- ale będzie działać zawsze. :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gumis78 Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 moze dla nich czesciowo to wlasnie przelaczenie w tryb taki jak ja mam znaczy dzialaja ZAWSZE ... niezalenie od OFF, AUTO czy ON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 ja tam bym wolał jednak mieć jeszcze taki master-switch, kiedy np. chcę w nocy po ciemku gdzieś podjechać żeby nie płoszyć zwierzyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 No to zawsze możesz światła przełaczyc z trybu auto na off i możesz gnać po ciemku, tylko na noktowizor. Tak to ma działać. :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GregMar Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Jasny gwint to na jaką zwierzynę polujesz Domadm? I jak po ciemku chcesz po lesie jeździć :D na dotyk ?? I pamiętaj, że od dwóch lat kaczki są pod ścisłą ochroną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 No to zawsze możesz światła przełaczyc z trybu auto na off i możesz gnać po ciemku, tylko na noktowizor. Ale właśnie u chłopaków co mają włączone NA STAŁE, jest rzeczywiście NA STAŁE, tzn. jak pracuje silnik to świecą światła i nie ma zmiłuj się, nie da się wyłączyć. Zdaje się że Gumiś tak opisywał swoją wersję. A to mi właśnie nie odpowiada. OFF to ma być OFF, a pozostałe niech są jak chcą byle świeciło GregMar, no niestety ta "zwierzyna" to wredne ludziska. :/ I bardzo mi tu nie odpowiada dyrektywa UE że rury z przodu mają chronić pieszych ))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 No to ja byłem w ASO i będą to robić tak: OFF - nie świecą ON - świecą AUTO - świecą zawsze po uruchomieniu silnika, częsciowo wyłączony czujnik zmierzchu. Odbędzie się tylko za pomocą zmian w sofcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 OO, no to takie coś mi pasuje To napisz z kim można się umówić, to czas temat zrealizować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Przestestuję na sobie i dam znać jak będzie działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wolek76 Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Gumis78, Witaj. jestem tu poraz pierwszy. wczoraj nabylem NAVARKE ale najgorsze ze instrukcje otrzymalem w jezyku francuskim. i lipa. kiedys sledzac forum znalazlem informacje ze posiadasz instrukcje w jezyku polskim w pdf. czy byla by mozliwosc zebys mi przeslal na emaila: biuro@electricsystem.com.pl dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ptasiek Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 poszlo ... wersja jedno plikowa . ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gumis78 Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 ptas ... mi tez miales wyslac jednoplikowa ... wsadze na WWW ... a wogole to widze ze zyjesz :-) ... zassales TT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ŁukaszP Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Panowie mogli byscie przesladz taka instrukcje obslugi w jezyku polskim ?? honda16@o2.pl potrzebujacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wolek76 Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 ŁukaszP Wysłałem Ci instrukcję na emaila, gumiś nie mam twojego emaila. Poszukuję budy do navary ale bez bocznych szyb. z tego co widze to mało jest takich na polskim rynku. Czy moze ktos wie gdzie taką mozna zdobyć??????, moze być używana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Mogę zapytać w fabryce w której robią moje, czy przygotowaliby ci taką wersję. Pytać? Zawsze też możesz wywalić szyby i wstawić blachę, pomalować i będzie jak oryginał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość navara Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 witam mogł bym poprosić o SM do navary?? na st.p@op.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gumis78 Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 SM i manual do pobrania z http://www.navara.wad.pl tyle ze w czesciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wolek76 Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Zapytaj zapytaj. wolał bym mieć orginalnie zrobiona pake niz cos kombinowac z przerabianiem. zapytaj takze ile bedzie kosztowala. oczywiscie przy okazji, nie ma presji:) i wielkie dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwirek Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Witam Dziś byłem na przeglądzie , wymieniono olej i filter . Poprosiłem o właczenie świateł na stałe , podpięto się consultem i po kilku tapnięciach swiatła świecą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gumis78 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 no i tak wlasnie wynika z SM ... ale serwis serwisowi nierowny .... niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mario62 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zwirek, napisz prozę jak te światła się zachowują w poszczególnych pozycjach (on, off, auto...). I kiedy podświetlona jest tablica rozdzielcza - czy zawsze, czy po zmierzchu? I w jakich pozycjach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krathor Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Mi dzisiaj w ASO ustawili światła żeby się świeciły czały czas. Po uruchomieniu silnika światłą świecą się cały czas w pozycji OFF i AUTO. Ale tylko światła przednie, tylnie włączają się po zmroku na AUTO lub po włączeniu na gałce. Podświetlenie kokpitu działa tak samo jak światła tylnie. Mówili mi że tak jest OK, bo przepisy mówią że włączone trzeba mieć światła pozycyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mario62 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Ate tylne to nie są pozycyjne "do kompletu"? I obowiązkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krathor Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Powiedzieli mi że nie, choć mam wątpliowści... :< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mario62 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Chyba wolałbym, żeby się paliły bo to musi dziwnie wyglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi