Gość johny_fellow Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Nuras coś ciężko po tych modyfikacjach uwieżyć w to co piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majsterus Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 może ma jednostke w m/h wtedy szybko zamyka budzik ale podziwiam że mu sie chce dłubać w takiej pierdołce nie lepiej wstawić większy silnik??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nuras Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 zdaje sobie z tego sprawę i wiedziałem, że w końcu padnie to pytanie mnie tez zdziwienie dopadło, bo naczytałem sie wiele złego o strumienicach(ale już po fakcie, przynajmniej mi mechanior obliczył gdzie ma być,spec z Liberca w Czechach,serwis nissana). Jedno do drugiego i tak sie poskładało Nie mam jak tego dowieść zatem rozumiem brak wiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majsterus Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 aaa bo ty masz 1,2 motor.... ale podziwiam zapędy kamikaze jednym słowem strusio-mirco-pedziwiatr ja gnałem micra chyba 90max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nuras Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 właśnie tak,silniczek 1.2 i jest całkiem żwawy fajnie to ująłęś majsterus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skuter27 Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 wiec mówisz że poszerzyłęś wydech to cała rure dałeś większą ?? mozę jakieś foteczki fddasz bo ja też mieć strumiennice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Nuras jak masz wprowadzone mody to możesz opis wrzucić do działu "Projekty i Prezentacje". Koniec OT - dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nikon Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Ja z 1.0 wydusiłem 165 chyba... Ale to już jakiś czas temu było... Teraz strach 120 przekraczać bo straszne mam bicie na kierownicy :/ Mam nadzieję że to kwestia wyważenia tylko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majsterus Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 to zrób te koła czym prędzej szkoda zębatki na przekładni bo dostaje jak koła biją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nikon Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 właśnie to jest dla mnie zagadką czy to oby na pewno jest kwestia wyważenia... Jak wchodzę dość szybko w zakręt to słychać takie chrzęszczenie? Nie wiem jak to opisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skuter27 Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 ja niczego nie słysze takiego chyba ze pisk opon :D a może powoli przegóby ?? siadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nuras Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Nuras jak masz wprowadzone mody to możesz opis wrzucić do działu "Projekty i Prezentacje". Ok johny_fellow , jak tylko znajdę kanał to zrobię fotki i opiszę co i jak i zamieszczę w odpowiednim dziale Teraz pracuje nad zawieszeniem i układem kierowniczym - ściąga trochę na prawo... Skuter27 tak, rura jest poszerzona,nieznacznie ale efekt jest, różnica w charakterystyce jazdy jest odczuwalna, hałas wzrósł, ale jest to dla mnie raczej przyjemny basik i nie przeszkadza mi w dłuższej trasie, a często jeżdżę na wycieczki ostatnio z pewną piękną i miłą panią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niewiniatko22 Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 A ja sie pochwale,bo nie wiem, czy wszyscy wiedza, ze w Borsku wygralam z 4 facetami na 1/4 mili ... A moja Mikrunia ma tylko silniczek 1.4 i kobietke za kierowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 A ja sie pochwale... A ja się pochwale, że wszystkie starty na 1/4 przegrałem z Lawiną, bo musiałem ścigać się na LPG :zdziw: Jedynie łep w łep szedłem z mariuskiem ale on miał rękę w gipsie ...i auto było bardziej dociążone Co do prędkości maksymalnej...gdy wyjechałem z Chemnitz (wracając do domciu po zakupie mojej micruni) pierwszy raz na autostradę...czwóreczka, 60 km/h i gaz do oporu... i nic, zero przyspieszenia. Auto było masakrycznie zamulone (jedyny właściciel rocznik 1928 :zdziw: ), ale zanim dojechałem do granicy, postarałem się odmulić autko i też ku mojemu zdziwieniu wskazówka wypadła poza skalę, czyli licząc, że licznik u mnie przekłamuje o 10 km/h (mierzone GPS) to jest to i tak zadziwiająca prędkość maksymalna dla takiego małego, miejskiego toczydełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niewiniatko22 Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 A ja się pochwale, że wszystkie starty na 1/4 przegrałem z Lawiną, bo musiałem ścigać się na LPG :zdziw: To ja z Lawina wygralam :one: i Seba, i Dragomirem i Mackiem78 [ Dodano: Sob 29 Wrz, 2007 01:28 ] Gratulacje przyjmuje na gg i pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majsterus Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 no ale wstyd dac sie b....e poruta chopy poruta... a tobie niewiniatko22 gratuluję!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcior Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 185 km/h na niemieckiej autostradzie i to było przy 5,6 tys obrotow o ile pamietam..a max to 6.200 podobno A po drogach krajowych jade 120-130 jako predkosc podrozna..no chyba ze prosto i czysto to na rasie nr1 but w podloge i 165 km/h ale to w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nuras Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Tez bym się pościgał, jeśli uda mi się skończyć renowację i przeróbki mojego nismo na czas, to chętnie wybiorę się na zlocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niewiniatko22 Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 no ale wstyd dac sie b....e poruta chopy poruta... a tobie niewiniatko22 gratuluję!!!! Ja dziekuje za gratulacje, a chlopcy dzielnie walczyli Ale nie da sie ukryc, kto byl szybszy :one: Nastepny do przykurzenia sie szykuje ABT, ma Micre k11 1.3, ale troche sie przestraszyl, jak powiedzilam,ze Dragomir z taka Micra polegl :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Bo przecież to kolor się liczy, a nie pojemność, a jak wiadomo to nie czerwone, tylko niebieskie jest najszybsze ;D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niewiniatko22 Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Masz racje ... Z tym czerwonym to jakis mit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragomir Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 niewiniatko22, jeszcze się Tobie zrewanżuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niewiniatko22 Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Dragus, nie moge sie doczekac :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaSsGrU Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Ja moje cudeńko rozbujalem do podobnej predkosci jak na focie tylko raz odrazu po zakupie auta razem z moja kobieta musielismy dojechac z poznania do warszawy a tam jak wiadono jest nawet spoko droga 'austostrada" , szafa zamknieta a ona jeszcze sie rozpedzala , wspaniale uczucie :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ABT Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Nastepny do przykurzenia sie szykuje ABT, ma Micre k11 1.3, ja sie nie dam tak łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi