Gość Myka Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Vmax 155 :diabel: Papuuugaaa żabsko rozbujane do 155 na A4 w piatek ....jakbym pojechała jeszcze z wciśniętym pedałem w podłogę to po 10 minutach by sie rozbujała do 160 albo odleciała :diabel: P.S. 5-tka zamuulaa :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 a 1.3 4 bieg blisko 190 no ciekawe jak już dawno odcina przy około 175/h na tym 4 biegu, a 5 nie chce iść dalej. I nie mówię to tylko na podstawie swojej micry no t ozapraszam go gdanska to ci udowodnie :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 żabsko rozbujane do 155 na A4 w piatekCos w tym jest ... bo moża micra tez na A4 i też w piątek była bujana :diabel: :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 po miesiacu stania micrus odpalil na pykniecie ) narazie byl tylko szybki sprincik do setki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gszymans Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 93' 1.0, na razie 140 , ale pracuję nad poprawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ABT Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 no t ozapraszam go gdanska to ci udowodnie nic mi nie musisz udowadniać leciałem tyle i mogłem licznik zapełnić, ale to nie była prosta tylko zdrowo w dół jak na obwodnicy trójmiasta w wielu miejscach;) i nie 4 bieg ale 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aBa Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Ja moją K10-tką zamknąłem licznik (160) ale ze względu na dowalone amortyzatory z przodu musiałem strasznie mocno trzymać kierownicę ;?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czolg Opublikowano 19 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 ja swoją poleciałem 160 z górki+ 4 osoby na pokładzie , aby nie odleciała na autostradzie , to nie był dobry pomysł bo strasznie nie pewna jest wtedy , prędkość przelotowa to max 130 , potem wystarczy coś i dachowanie gwarantowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 no t ozapraszam go gdanska to ci udowodnie nic mi nie musisz udowadniać leciałem tyle i mogłem licznik zapełnić, ale to nie była prosta tylko zdrowo w dół jak na obwodnicy trójmiasta w wielu miejscach;) i nie 4 bieg ale 5 bedziesz w gdansku, zabierz kamerke, wsiadziesz ze mna i zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snafu Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Ja proponuje byście podawali jeszcze rozmiary opon na jakich uzyskujecie swoje rekordy moja K10 też zamykała budzik ale miałem troszkę mniejsze gumki by frajda z jazdy po mieście była większa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 dzis znow poczynilem dalsze testowanie mojej 1.3, dzis tj niedziela. w miare pusto bo godzina 8-9. ABT, wiec dobra nie jechalem 190, odciecie wg licznika km nastepuje po 195KM/h, odciecie mam przy 7054obr/min i pisze tu o 4biegu, kola 14 opony 175x50x14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marioxxx2 Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Ja swoją 1.0 16v 99r na gazie jechałem jak narazie 140 km/h ale czuję że poleciałaby minimalnie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosman73 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Ja swoja byłą K-11.. 1.0L.....prawie 150 km z dwoma osobami na pokładzie...opony 155....na tych szytkach przy tej prędkości czułem sie jak na kolarce...pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gnothi_Seauton Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Bardzo podobnie jak kolega bosman73, również 2 osoby na pokładzie i prawie 150 km/h na autostradzie A1. Opony... nawet nie pamiętam na jakich zimówkach ja tam teraz śmigam. Z zapartym tchem patrzyłem na wskazówkę prędkościomierza czy przesunie się te 2 milimetry na pełne pole 150 km/h.... może innym razem (i gdy będzie z górki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrInGeLs Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 moja micra leci 162km/h 3 osoby w srodku silnik 1.3 wersja k11 95r. tylko ze obroty przy tej predkosci stoją na 4200 obr/min. i nie idą dalej dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 te prędkości mierzone gps-em czy liczniekiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrInGeLs Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 u mnie licznikiem ... ale sprawdzałem z 2 samochodami i teoretycznie nie oszukuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 ale sprawdzałem z 2 samochodami i teoretycznie nie oszukuje... czyli "praktycznie" trzeba więcej niż 10 km/h odjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 u mnie byla roznica licznik gps rowne 10km/h aha swoim takie predkosci robilem (znaczenie pewnie ma) na pelnym przelocie+ dolot + wypruty caly tylny srodek z odelzonymi niektorymi czesciami (chodzi o 1.3) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Smoła Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Odświerzę nieco temacik. Dziś w drodze z pracy autostradą A4 jechałem około 168km/h . Pojechałbym szybciej, ale mam opony z indeksem do 160, a są nowe więc nie chce ich szybko zurzyć. Na dodatek przy tej prędkości strasznie trzęsie mi się tył autka. Muszę go dociążyć na następny raz o jakieś 80 kg. Mam nadzieję, że będzie nieco stabilniejszy. Myślę, że na letnich oponkach i lepszym paliwie (teraz leję tylko PB95) z przekroczeniem 170km/h nie będzie problemu. Wiecie... widok ludzi w jakiś golfach czy beemkach jak ich wyprzedzam jest niesamowity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrInGeLs Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 to ja tez sie wypowiem... lecialem micrą w/g licznika 180km/h i wiecej nieda rady... mam 1.3 silnik i niema mozliwosci jechac szybciej. to było na 4 biegu bo 5-tka od 150km/h jak sie ją wrzuci to utrzymuje swoją predkość a się nie rozpędza(przynajmniej u mnie) na 4 pod odcinke juz jakies 6800 obrotow bylo 180km/h licznikowe a na nawigacji pokazało się 172km/h max wiec 190 to nie realne musi ostro licznik kłamać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 PrInGeLs, kreciles kazdy bieg do odciecia bo odciecie jest 7050obr wiec do licznikowych 190 dokrecisz przy tych 250obr ktorych nie dokreciles. z wiiiiielka checia nakrecil bym kamera ktora udalo mi sie dorwac ale auto juz sprzedalem. moze wezme za to czarna 1.0 i nakrece co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 K12 z wypożyczalni, najsłabsza wersja 1,2 (65HP) 170km/h licznikowo i więcej nie chciała przebieg 11tyś może jeszcze nie dotarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ŻonkaMaFII Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 moja maks 130km/h , teraz juz nie wiem ile jezdze bo mam niestety licznik z obrotkiem od diesla, obrotomierz dziala dobrze ale moja predkjosc maks wynosi ok/ 70km/h przecietnie jezdze 40km/h hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Myka Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 moja maks 130km/h Lady Mafioss ... byle do maja :one: w Rykach sprawdzimy Micrusy :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi