Coobcio Opublikowano 14 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2005 Elo! Ale wyczyalem smieszny artykół na temat Subaru, nic w nim smiesznego jak nie fakt smiesznych wręcz osiągów tego turbodoladowanego pojazdu. No to porównajmy dane techniczne. Subaru: Moc: 218KM/5600obr.min Moment obrotowy: 293Nm/3600 waga: 1400kg Przyspieszenie: 0-100 w 6,2 sek, 0-160 w 18sek Coobciowóz: waga 1250kg Przyspieszenia: 0-100 w 7 sek, 0-160 w 16sek Jestem w szoku jak napęd 4x4 i nieco większa masa negatywnie wplywa na przyspieszenia zwłaszcza powyzej 100km/h, ciekawe jak by mi poszło na 400m z taką seryjna Subaryną ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomekkj Opublikowano 14 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2005 Pojemność silnika cm3 1994 Moc maksymalna kW (KM) / obr/min 165 (225) / 5600 Maks. moment obrotowy Nm / Obr/min 300 / 3600 Prędkość maks. km/h 232 Przyspieszenie 0-100 km/h sek. 5,9 wg aktualnego katalogu przedstawia się to nieco inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 14 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2005 Ja wziolem dane pomiaraowe (nie katalogowe) z Auto swiat 3 styczeń 2005... Nie zmienia to fektu ze seryjna Impreza WRX Kombi'00 to straszny wół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 14 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2005 Mysle ze szanse sa bardzo wyrownane. Koles maximka 01 wydymal wrx-a z palcem w.... nosie :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 14 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2005 Dane kumpla na G tech 6.03 s od 0 do 60 mph Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 14 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2005 no dane kolegi sa nissamowite hehe, niezla jego maximka musi być. Mysle ze jak bedzie turbo to i STI zrucham w mordę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lancer Opublikowano 14 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2005 a słyszeliscie moze o subaru impreza STI SE ?? ja akurat mialem okazje taja pojezdzic, ponad 300 kucy, mysle ze komentowac nie trzeba . Seria STI poprawiona przez Prodrive Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość --Mlody-- Opublikowano 15 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2005 no dane kolegi sa nissamowite hehe, niezla jego maximka musi być. Mysle ze jak bedzie turbo to i STI zrucham w mordę Sorry, ale takich bzdur to dawno nie slyszalem, coobcio, przejedz sie STi , osraj te `prospekty` i rozwazania teoretyczne, bo rece mi opadly Ale zycze powodzenia ... i jak najlepszych wynikow. PS. Prywatny subar Hołka wykrecil 13 z mala gorka. . . Wiec wysoko mierzysz primerka 8) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 15 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2005 PS. Prywatny subar Hołka wykrecil 13 z mala gorka. . . Wiec wysoko mierzysz primerka 8) . No tylko wez to pod uwage ze Holek jest zawodowym kierowca i chyba wie znacznie lepiej jak sie jezdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość --Mlody-- Opublikowano 15 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2005 WielkiWacu, z calym szacunkiem, ale na 400 m nie trzeba miec nawet 1/100 umiejetnosci Holka zeby wykrecac dobre czasy, zapewniam. Prosze Was wszystkich, o nie mylenie wyscigow na 1/4 mili z JAZDA samochodem, bo to 2 rozne bajki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 15 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2005 No czy ja wiem, np. moj ojcec moja Primerą nie otrafi zejść ponizej 9 sek do paki a mi sie udaje zchodzić spokojnie ponizej 7 sek z taka samą konfiguracją.... kolejny przykłąd to Auto Moni ona sama najlepszy czas do setki jaki wykręciła to 10,44 do setki a ja wsaidlem za ster chwile pozniej po niej i wynik 9,16... No mniejsza o to w Auto Swiecie nr. 3 stycznia 2005 jest tes Subaru zwyklej WRX rok 2000 według ich pomairów ma ona przypsieszenie 0-160km/h w marne 18 sek moje auto do tych 160 przyspeisza o wiele lepiej, mowa o seryjnej imprezie kombi Ps. Jak byś nie weidzial to hołka Subaryna jest na zestawie prodrive i ma nieco ponad 300 kucy do dyspozycji jego auto seryjnego WRX STI robie z palcem w zadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość --Mlody-- Opublikowano 15 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2005 Zaden PRODRIVE tylko US Wersja amerykanska 2.5 t , zmodyfikowana elektronika, prodrive akurat tego egzemplarza nie tykal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 15 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2005 no włąśnie a mi chodzilo o porówannie moejgo auta do seryjnego WRX a nastepnie po moim soft turbo porowananie do WRX STI Jednak pojde n całość i moze dogonei chołka 2,5 T - bardzo bym chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lancer Opublikowano 16 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2005 Coobcio z całym szacunkiem zycze powodzenia w dogonieniu STI, ale mysle ze nawet jezeli bys mu nie odpuszczal nie ma co porównywac 4 butow sti do primerki , a nawet ogolnie do innych tego typu aut. mysle ze impreza STi i lancer evo to sa najlepsze auta, jesli chodzi o zawieszenie, o wlasciwosci jezdzne , o sportową jazde, z tym ze oczywiscie trzeba miec jakies pojecie o jezdzie, bo byle laik na pewno nie wykorzysta nawet 40 % mozliwosci tego auta, jezdzilem troszke z Kuzajem i wiem co potrafi cztero napedowe STi w wersji Solberd Edition Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 16 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2005 mi ciagle chodzą po głowie przyspieszenia nie jazda Chodzi mi zeby szyciej robic 400m jak seryjna WRX STI. Powyzej 100km/h nape 4x4 przynosi tylko same straty, pamętajcie o tym... Choć fakt faktem ze juz taki 400konny Lancer EVO co kiedyś zawitał na "S" to z miejsca wyrywał jak pocisk aż wszyscy sie odsóali z drogi - to był potworek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość --Mlody-- Opublikowano 16 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2005 buhehehehe, slyszalem o takim bananie w takim lancerku ktorego zrobil moj kumpel Renault 5 Gt turbo Hhehehehehe, a wczesniej ten lampucer z evo powiedzial - nie bede sie z tym czyms scigal, to jest EVo ( iwo ... tak powiedzial ) jak nie widzisz. Ale dal sie namowic , dostal 3 razy w dupsko i pojechal ze swoja blond dziwą do domciu mowiac na odchodne.. ``dosyc tego upokorzenia`` A w renówce 5 , kolega ma... 280... KM... no comments. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 17 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2005 hahahaha niezly oszołom z tego gościa od Lancerka musiał być Pewno sobie tlumaczyl w REno 5 jak sama nazwa wskazuje siedzi silnik pięcio litrowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 17 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2005 Frajer jakis. Tak jak mnie jakis dwoch pajacow probowalo scignac wczoraj: Golfikiem IV 1.8T i Jeep-em Liberty 3.7L 210 kucy. Hehe :!: :!: ale mialem zabawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lancer Opublikowano 17 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2005 no są giganci co przebudowywują autka, a widzieliscie malucha z silnikiem corvetty?? jakis koles w USA to wmontowal i siedzi i kieruje z tylniego fotela, widzialem filmik jak na rownoleglych startuje z carrera i carrera nie ma szans do malucha. Poprostu wszystko zalzy do czego komu autko sluzy i do czego jest przygotowywane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2005 no są giganci co przebudowywują autka, a widzieliscie malucha z silnikiem corvetty?? jakis koles w USA to wmontowal i siedzi i kieruje z tylniego fotela, widzialem filmik jak na rownoleglych startuje z carrera i carrera nie ma szans do malucha. Poprostu wszystko zalzy do czego komu autko sluzy i do czego jest przygotowywane Dobre. Juz gdzies tez ten filmik widzialem ale nie moge sobie przypomniec gdzie :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 17 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2005 Nosz w morde. znow zapomnialem sie zalogowac. To ja WielkiWac :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nyska Opublikowano 17 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2005 Włącz sobie automatyczne logowanie to nie będziesz musiał pamiętać :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 17 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2005 Włącz sobie automatyczne logowanie to nie będziesz musiał pamiętać :wink: f*ck. Nie moge znalesc gdzie to sie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nyska Opublikowano 17 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2005 Jak się logujesz to wpisujesz: Urzytkownik Hasło Tutaj jest taki mały kwadracik podpisany "zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie" i trzeba go kliknąć . Klikasz "Zaloguj " i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Opublikowano 18 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2005 Możecie mi podesłać ten filmik z maluchem? Albo chociaż nazwę pod jaką krąży w necie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi