Gość tfor Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 witaj sznurek, :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeru Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Z tego co ja zaobserowałem to w GX nie ma z przodu lampki na górze, jest tylko ta po środku i nie ma miejsca na głośniki w słupkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel998s Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 No to teraz ja z tego co widziałem to dużo w SLX-ach się pokrywa w wyposażeniu ja mam to: 1,6 slx 16v 90 KM 1996r. na pełnym wtrysku (wersja JN1 na Europe sprowadzona z Niemiec) el. szyby-2 el. i podgrzewane lusterka ABS kilmatyzacja 2 poduszki powietrzne 6 głośników regulowany fotel kierowcy góra/dól uda, dóra/dól pupa i kręgosłup dwa podłokietniki regulowana kierownica el.regulowane światła zderzaki, lusterka i listwy boczne w kolorze nadwozia immobilizer w kluczyku centralny od kierowcy na kluczyk fotele z trzymaniem bocznym welur 3 światło stop wspomaganie białe kierunki z przodu obrotomierz el. wysuwana antena i to by chyba było na tyle może coś pominąłem ale starczy tego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysS105 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 zauważyłem ze mało kto w p11 wersji slx 2.0td ma 4 poduszki o ile wogóle w innych wersjach sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamilos210 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 No to teraz ja i moja p10 SLX z 94 4x el. szyby el. lusterka el. regulacja świateł Klimatyzacja zderzaki w kolorze nadwozia Wspomaganie Kierownicy Centralny zamek Welur Obrotomierz Immobilizer 2x podłokietniki regulowana kierownica ABS i to chyba wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lamia Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Mój Nissmo P10 SLX z `94: * 4x el. szyby * el. lusterka * el. regulacja świateł * Wspomaganie Kierownicy * Centralny zamek * Welur * Obrotomierz * regulowana kierownica * regulowany fotel kierowcy góra/dól uda, dóra/dól pupa i kręgosłup * el. wysuwana antena... Tak czytam i czytam i wychodzi ze SLX SLX-owi jednak nie jest równy mimo rocznika i silnika... Od czego to zalezy ze jeden ma np szyber a drugi taki sam nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil19870602 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Moj Nissan Primera P10 rok 92 2.0SLX 16v -4elek.szyby -szyberdach elek.w dwoch pozycjach -elek.wlew.klapa -2razy podlokietnik -ABS -imobilajzer -elek.swiatła -elek.lusterka -welurowe siedzenia -regulowany fotel kierowcy -wspomaganie kierownicy -obrotomierz -centralny zamek -zdezaki w kolorze nadwozia -tylny spojler NIO i chyba wszystko pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marceli Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Od czego to zalezy ze jeden ma np szyber a drugi taki sam nie ma? Bo np ma klimkę -elek.wlew.klapa oj chyba jednak linka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lamia Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Bo np ma klimkę No i wszystko wiem :D Nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pool Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Moja primerka to: 1,6 slx 16v 90 KM 1995r. na pełnym wtrysku wersja Europejska sprowadzona z Niemiec el. szyby-4 el. i podgrzewane lusterka ABS kilmatyzacja 2 poduszki powietrzne 6 głośników firmy Blaupunkt regulowany fotel kierowcy góra/dól uda, dóra/dól pupa i kręgosłup podłokietnik na tylnej kanapie regulowana kierownica el.regulowane światła zderzaki, lusterka i listwy boczne w kolorze nadwozia immobilizer w kluczyku centralny z pilotem welur 3 światło stop w spojlerze wspomaganie białe kierunki z przodu i z tyłu(tył przyciemniane) obrotomierz halogeny w zderzaku koła 14 stalowe wypisałem w kolejności jak kolega powyżej by łatwiej zweryfikować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nestor Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 2.0 slx 16v 135 KM 1997r. na pełnym wtrysku wersja Europejska sprowadzona z Niemiec el. szyby-2 el. i podgrzewane lusterka ABS 2 poduszki powietrzne Głośniczki seryjnie w slupkach oraz wymienione z tylu na infinity regulowany fotel kierowcy góra/dól uda, dóra/dól pupa i kręgosłup podłokietnik na tylnej kanapie(chyba jest) regulowana kierownica el.regulowane światła zderzaki, lusterka i listwy boczne w kolorze nadwozia immobilizer w kluczyku centralny z pilotem welur 3 światło stop na tylnej polce wspomaganie białe kierunki z przodu i z tyłu obrotomierz galka zmiany biegow od P12 (wszystkim polecam) koła 15 stalowe Blacha w super jakosci Nie wiem czemu ale nie mam zadnego uchwytu na napoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzycho_16 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 2.0 slx 16v 131 KM 1996r. na pełnym wtrysku sprowadzona z Holandii klimatyzacja manualna el. szyby - przod i lusterka 1 poduszka powietrzna, Głośniczki seryjne w przednich slupkach (syczki), drzwiach i tylnych slupkach regulowany fotel kierowcy góra/dól uda, dóra/dól pupa i kręgosłup podłokietnik pomiedzy fotelami i na kanapie, regulowana kierownica el.regulowane światła zderzaki, lusterka i listwy boczne w kolorze nadwozia immobilizer w kluczyku, centralny z pilotem welur 3 światło stop na tylnej szybie (hatchback) wspomaganie kierownicy, białe kierunki z przodu i z tyłu obrotomierz generalnie uważam iż moja SLX jest stuningowana napisem SLX, bo ma kiepskie wyposażenie :030: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamilos210 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Z tego co widzę to niema co sugerować się tym oznaczeniem "SLX" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qszi Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Moja Primerka P11 to 2.0 16V benz+LPG SLX z 98r - Klima manual - 2x AIRBAG - 4X elektryczne szyby - Elektr. sterowane i podgrzewane lusterka - Imobilaiser - Regulowana kierownica góra-dół - Siedzenie kierowcy z ustawieniem lędzwiowym - centralny zamek - Elektryczne ustawianie swiateł - przeciwmgielne z przodu - Zderzaki w kolorze nadwozia (rude:P) - obrotomierz do 8000 obr. - 6 głośników (dwa z przodu w supku, dwa w dzwiach i dwa z tyłu w słupkach) - tylny spoiler - 3 światło stopu - alu oryginalne 15 calowe - podłokietnik z przodu i tyłu - ABS - radio JVC - Instalacja gazowa II gen. I to chyba wszystko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchaczz Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Moja Primerka P11 to 2.0 16V benz+LPG SLX z 98r - Klima - 2x AIRBAG - 4X elektryczne szyby - Elektr. sterowane i podgrzewane lusterka, obudowy w kolorze karoserii - Imobilaiser - Regulowana kierownica góra-dół - Siedzenie kierowcy z ustawieniem lędźwiowym - centralny zamek z pilotem - Elektryczne ustawianie świateł - przeciwmgielne z przodu - Zderzaki w kolorze nadwozia - obrotomierz - 6 głośników - 3 światło stopu - podłokietnik z przodu i tyłu - ABS - wspomaganie - relingi podgrzewana tylna szyba - Instalacja gazowa II gen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jmngroup Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 zastanawiałem się jaki mam model, sprawdzałem po wyposażeniu, po opisach Waszych... lecz wpadłem na pomysł i poszedłem do ASO Nissana w Lublinie i poprosiłem o sprawdzenie i wydruk specyfikacji auta po VINie - i co się okazało -mam SRI.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coffee-l Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 a w opisach nigdzie nie padła nazwa TOURING as ja takowa posiadam, jest to kombiak z 99 roku. Nie wiem dlaczego touring ale wersja całkiem ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob620922 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Nigdzie nie znalazłem , może żle szukałem Mam okazało się Nissana Primerę 2,2 DI z 2003 r Jaka jest różnica w silnikach między 2,2 DI a 2,2DCI Czy tylko mocą ? Czy w mojej jest pasek czy łańcuch rozrządu ? Jakiej produkcji silnik ? / czy to silnik renault / pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ciechon Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Różnią sie zasilaniem. To ten sam silnik. Dci to zasilanie by Renault Silniki: 2.2D dCi 2003-06r. ma dwa silniki z kodem: YD22DDT (82KW 112KM) YD22DDTi (100KW 136KM) 2.2D Di 2000-04r ma jeden silnik z kodem YD22DDT (81KW 110KM) Jaki masz Ty trzeba sprawdzic wg VIN, ale wszystkie sa na łańcuchu Tyle tylko, że to są silniki montowane w Almerach W Primerach P12 montowane były 3 diesle: 1.9 dci - Renault 2.2 dci (138KM) - Nissan 2.2 dti (126KM) - Nissan Roczniki pasują, oba nissanowskie 2.2 są na łańcuchu i wtrysku DENSO Polecam lekturę: Nissan P12 Pozdrawiam ciechon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob620922 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Dzięki bardzo ale teraz całkiem zgłupiałem w dowodzie rejestracyjnym 2,2 DCI 93 kW Czy jest możliwość sprawdzenia mojego VIN SJNBEAP12UOO78834 PS.mam tyle pytań ponieważ prawdopodobnie w primerze był wymieniany silnik / może gdzieś jest jakiś ślad / z góry dziękuje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janko65 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Czytam tak sobie o tych dieslach, bo sam szukałem upewnienia co siedzi w mojej p12 i co jakiś czas ktoś wrzuci jakiś kamyczek który wzbudza niepewność i pytanie:jaki to silnik? Ale już przyjąłem do wiadomości że mam 2,2 ten słabszy, czyli 126-ny. A w dowodzie jest podana pojemność 2184 i 102 kw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zeebro Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Czytam tak sobie o tych dieslach, bo sam szukałem upewnienia co siedzi w mojej p12 i co jakiś czas ktoś wrzuci jakiś kamyczek który wzbudza niepewność i pytanie:jaki to silnik? Ale już przyjąłem do wiadomości że mam 2,2 ten słabszy, czyli 126-ny. A w dowodzie jest podana pojemność 2184 i 102 kw. Czy mogę gdzieś znaleźc informacje, który z silników (2,2 dci czy dti) lepiej wybrac, w sensie że jest mniej awaryjny itp.? Przewaliłem chyba całe to forum i nic. Pozdrawiam świątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość danielvlv Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Wie ktos czym charakteryzują sie wersje SRI w Primerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danolek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zawieszenie z gt,szara otoczka zegarow,srebrna okładzina przy drazku zmiany biegow,emblemat sri na klapie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IvanH Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Jeszcze spoiler na klapie bagażnika i fotele a'la GT z przodu, ale z tkaninową tapicerką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi