Melo Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Szyby na korby nie ma elektryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danolek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Bzdura, mam sri i mam elektryczne z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melo Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 (edytowane) Miałem styczność z kilkoma egzemplarzami i żaden nie miał elektyki dlatego tak napisałem. Na boczkach drzwi masz przełączniki czy zaslepki po korbach a przełączniki gdzieś między fotelami? Tak jak kilka egzemplarzy w ogłoszeniach. Edytowane 28 Grudnia 2009 przez Melo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danolek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Oryginalne boczki,zadnych zaslepek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy77 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 ja mam wersje P11 SRi i brak jest elektryki (szyby i lusterka), za to sa fotele a'la z GT (material zamiast skory), seryjne rozporki przod i tyl, szara otoczka zegarow, co do srebrnej otoczki wokol drazka skrzyni biegow to u mnie nie bylo, zalozylem z innej primery sobie , spojler na tylnej klapie z trzecim swiatlem stopu.Zawieszenie jest twarde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danolek Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 U mnie jest elektryka i klima,nie ma za to kubelkow :/ Widocznie te wersje takze byly rozne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiek1972 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Witam, mam zamiar kupić primerę p12. Facet twierdzi, że samochód ma ASR, ESP, EDS. Czy ktoś może mi podpowiedzieć jak to sprawdzić? Samochód jest sprowadzony, czy można to znaleźć w jakichś dokumentach? Czy tylko jadąc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 tak cz siak najlepiej jadac, co z tego ze mialby papiery skoro jak wsiadziesz i nic z tego dzialac nie bedzie, btw ja nic takiego w papierach nie mam..., jak koles bedzie ci wciskal ze ma navi nie wierz i zbij z ceny do p12 i tak nie ma map na Polske - wiem bo sam dalem sie tak zrobic w konia:)btw chwila w aucie i juz sie najaralem wiec lepiej wziasc kogos kto bedzie cie stopowal i trzezwo myslal , a przed zakupem zalecam przeczytac to http://infobot.pl/r/1B9B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiek1972 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Dzięki za szybki odzew. Jak mam sprawdzić w czasie jazdy czy samochód ma ASR, ESP, EDS? Czy są jakieś szczególne przyciski na panelu sterowania i lampki na desce rozdzielczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tommyg Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 jeżeli jest esp to powinien być włączynik/wyłącznik poniżej kierownicy po prawej stronie + o ile się nie mylę to powinna być kontrolka przy załączeniu stacyjki podobnie jak w abs. ASR, EDS - nie mam pojęcia. w sumie jest teraz zima to wsiądź w wozik i wprowadź go w lekki poślizg i zaraz zobaczysz co jest a czego nie ma p.s. w moim miał być esp a ni ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 jak masz ASR to pospolicie mowiac nie zerwiesz laczka ten system zapobiega boxowaniu kół, ESP jak kolega mowi powinines miec przycisk bodajze po lewej stronie od kierownicy obok regulacji lusterek , EDS- System rozpoznaje poślizg kół napędzanych poprzez analizę sygnałów z czujników ABSu nie wiem cz powinien byc jakis przycisk mysle ze nie sam nie wiem nawet czy to mam ... ASR nie mam na pewno Esp tez nie , pozatym im wiecej bajerow tym wieksze pradopodobienstwo ze cos sie popsuje pamietaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kargul Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 a nie lepiej jest poprosić goscia aby podał Ci przed spotkaniem numer VIN? na forum jest kilka osób które sprawdzą ci co powinno mieć to autko... zaraz wyjdzie czy gość kombinuje czy nie, chociażby tym czy poda Ci numer.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiek1972 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 (edytowane) wITAM, ZGODNIE Z SUGESTIĄ KOLEGI CHCIAŁBYM PORPOSIĆ KLUBOWICZÓW , KTÓRZY MOGĄ TO ZROBIĆ O SPRAWDZENIE NUMERU VIN PRIMERY KTÓRA CHCĘ KUPIĆ. NUMER VIN:SJNTFAP12U0231525 Edytowane 13 Stycznia 2010 przez krzysiek1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiek1972 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 a nie lepiej jest poprosić goscia aby podał Ci przed spotkaniem numer VIN? na forum jest kilka osób które sprawdzą ci co powinno mieć to autko... zaraz wyjdzie czy gość kombinuje czy nie, chociażby tym czy poda Ci numer.... wITAM, ZGODNIE Z SUGESTIĄ KOLEGI CHCIAŁBYM PORPOSIĆ KLUBOWICZÓW , KTÓRZY MOGĄ TO ZROBIĆ O SPRAWDZENIE NUMERU VIN PRIMERY KTÓRA CHCĘ KUPIĆ. NUMER VIN:SJNTFAP12U0231525 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 jest dopowiedni temat do nr vin radze dac to w odpowiednim temacie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kowal997 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Witam.. Proszę się nie śmiać , ale jeżdżę tym autem 4 lata i nigdy się jakoś nie zainteresowałem jaką dokładnie wersją pomykam.. Jest to P11 z 1999 roku ( czerwiec ) 1.6 16V , wersja z chromowanymi (?) klamkami , nakładkami na progi. Czy to tylko ot optyczna ozdoba , czy może wiąże się z tym coś jeszcze..? Ps. Przymierzam się do sprzedaży i chcę dowiedzieć się jak najwięcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Podaj VIN w temacie o Historii serwisowania według VIN a tam Ci podadzą chłopakio co trzeba PS VIN to numer budy w dowodzie jakbyś przez te 4 lata o tym nie wiedział Klamki to mogły być wymienione Samą wersją możesz sprawdzić na ruskiej strionie http://www.japancats.ru/nissan/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kowal997 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 (edytowane) Może i mogły być.. Auto wcześniej jeździło w ambasadzie białoruskiej , więc może mieli tam ambasadora lubującego się w kombinowaniu z klamkami w aucie Ps.. nigdzie nie napisałem,że nie wiem co to VIN Tyle ,że na stronkach mało informacji z tego można uzyskać. Pzdrwm Temat o VIN dotyczy samochodów po 2000 roku więc się nie załapię SJNBAAP11U0352324 Edytowane 19 Stycznia 2010 przez Kowal997 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość emeryt03 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Witam.. Proszę się nie śmiać , ale jeżdżę tym autem 4 lata i nigdy się jakoś nie zainteresowałem jaką dokładnie wersją pomykam.. Jest to P11 z 1999 roku ( czerwiec ) 1.6 16V , wersja z chromowanymi (?) klamkami , nakładkami na progi. Czy to tylko ot optyczna ozdoba , czy może wiąże się z tym coś jeszcze..? Ps. Przymierzam się do sprzedaży i chcę dowiedzieć się jak najwięcej. Przepraszam, że pytam, ale co sensacyjnego jest w chromowanych klamkach? Moja WP 11 z kwietnia 99 też ma chromowane klamki. Co do nakładek, to nie wiem o jakich piszesz, bo widziałem dwie różne wersje. Takie z napisem nissan (takie mam) i z napisem primera (bardziej wypasione). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Może i mogły być.. Auto wcześniej jeździło w ambasadzie białoruskiej , więc może mieli tam ambasadora lubującego się w kombinowaniu z klamkami w aucie Ps.. nigdzie nie napisałem,że nie wiem co to VIN Tyle ,że na stronkach mało informacji z tego można uzyskać. Pzdrwm Temat o VIN dotyczy samochodów po 2000 roku więc się nie załapię SJNBAAP11U0352324 VIN: SJNBAAP11U03-52324 Модель: BAYALDFP11EGA-A3AJ Название: PRIMERA Серия модели: P11E Дата выпуска: 04.1999 BODY: SEDAN ENGINE: GA16DE TYPE ENGINE AREA: CENTRAL EUROPE AREA GRADE: GX TYPE TRANS: 5-SPEED MANUAL TRANS Код региона: EL1 Внешний цвет: BT3 Внутренний цвет: K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 (edytowane) МОДЕЛЬPRIMERA [P11E ] ДАТА ИЗГОТОВЛЕНИЯ04/1999 GRADEGX TYPE ДВИГАТЕЛЬGA16DE TYPE ENGINE КУЗОВSEDAN РЕГИОНCENTRAL EUROPE AREA ТРАНСМИССИЯ5-SPEED MANUAL TRANS КОД ЦВЕТА[bT3] DARK BLUE КОД ЦВЕТА ОБИВКИ[K] GREY Список опций: F/LIBYA EMBLB F/HDRST-RRX2 F/FRONT MUDGUARD F/POWER WDW EXC REAR F/ABS F/SPKRX4 po 2000 he he he he he he he he he itd Nawet nie wiesz czym jeździsz, Tak, jeździł u tych Białorusinów z Libii Standardowe pytanie: A oleju nie bierze ? Edytowane 19 Stycznia 2010 przez and_pec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robinson85 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 and_pec z tym olejem to jakas ankiete prowadzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kowal997 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Przepraszam, że pytam, ale co sensacyjnego jest w chromowanych klamkach? Nic sensacyjnego w nich nie widzę tylko pytam МОДЕЛЬPRIMERA [P11E ] ДАТА ИЗГОТОВЛЕНИЯ04/1999 GRADEGX TYPE ДВИГАТЕЛЬGA16DE TYPE ENGINE КУЗОВSEDAN РЕГИОНCENTRAL EUROPE AREA ТРАНСМИССИЯ5-SPEED MANUAL TRANS КОД ЦВЕТА[bT3] DARK BLUE КОД ЦВЕТА ОБИВКИ[K] GREY Список опций: F/LIBYA EMBLB F/HDRST-RRX2 F/FRONT MUDGUARD F/POWER WDW EXC REAR F/ABS F/SPKRX4 po 2000 he he he he he he he he he itd Nawet nie wiesz czym jeździsz, Tak, jeździł u tych Białorusinów z Libii Standardowe pytanie: A oleju nie bierze ? Że niby co po 2000 ? nie bardzo rozumiem to rozbawienie W książce serwisowej o żadnych Libańczykach nie wspomniano Nie.. nie bierze oleju Dzięki za odpowiedzi. Temat myślę że można zamknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 and_pec z olejem Tym To jakaś ankietę prowadzisz [/ quote] Nie wiem czemu się utarło że te silniki po pewnym przebiegu biorą olej. Jakoś tak zawsze jak ktoś się pojawi z tym motorem to od razu się pytają o to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gaweł Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 (edytowane) VIN można sprawdzić w zasadzie każdy. To historia serwisowa dla aut sprzed 2000 może nie być dostępna. A wersja tej P11 Kowala997 to GX, z wykończeniem o podwyższonym standardzie, elektrycznymi szybami z przodu i elektrycznym szyberdachem. I nie z czerwca, tylko z kwietnia Pozdrawiam. Edytowane 20 Stycznia 2010 przez Gaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi