Jurcy Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 O co tu chodzi, że piszecie po rosyjsku. Czyżby to produkcja rosyjska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość emeryt03 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 O co tu chodzi, że piszecie po rosyjsku. Czyżby to produkcja rosyjska? Nie, to dekoder VIN jest na "ruskiej" stronce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Strona dekodująca podstawowe wiadomości o twoim nismo jest "pa ruski" stąd te moskiewskie wyrazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tabaluga89 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Witam. Chciał bym się dowiedzieć czegoś o moim autko. A mianowicie po rozkodowaniu VIN-U wyszło że to 02.96r wersja lx, lecz na tylnej klapie widnieje napis SLX a na drzwiach kierowcy i pasażera (przód) napis Invitation. Wyposażenie auta to : Abs, 2xpoduszka, centralny z pilota, licznik z obrotościomierzem, welurowe fotele, 2x el. szyby (lusterka już ręczne ), el. regulacja świateł, halogeny przód, chromowane klamki z zewnątrz, klima, lotka na klapie ze światłem stopu, lusterka i zderzaki w kolorze nadwozia. Czy jest ktoś w stanie powiedzieć jaka to wersja auta? Dziękuje za pomoc i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawid_PKP Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 ja mam p10 z 95r na wyposażeniu mam 4xel szyby centralny auto alarm i wspomaganie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamilsr20 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Ja mam primerke 2.0 131 wersja Special Edition na blotnich mam napis ambiente w wyposazeniu skóra pelna elektryka el szyberdach podgrzewane fotele automatycznia skrzynia el fotel kierowcy abs klima chromowane klamki komputer pokladowy wszystko co bylo mozliwe bez navi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 mi w aso powiedzieli ze po nr vin mozna conajwyzej dowiedziec sie o kolorze lakieru nie ma jak w vw kodowania wyposazenia..... , d dzis sam nie wiem jaka mam wersje swojej wp12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 mi w aso powiedzieli ze po nr vin mozna conajwyzej dowiedziec sie o kolorze lakieru nie ma jak w vw kodowania wyposazenia..... , d dzis sam nie wiem jaka mam wersje swojej wp12 Jak nie masz głośnika basowego pod fotelem ( z tego co pamietam to pisałeś, że nie) to masz wersje acenta na początku produkcji były tylko 2 wersje acenta i tekna po lifcie doszla jeszcze visia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 mam : sterowanie radia w kierownicy welur klima osiwetlenie w drzwiach - niektore tego nie maja lusterko wewnetrzne przyciemniajace el szyby x4 el lusterka podgrzewane lusterka swiatla przeciwmglowe 8x poduszka centralny zamek podłokietnik kamera cofania przyciemniane szyby abs immobilaiser wspomaganie skorzana kierownica cd czujnik deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 a uchwyt do telefonu w tunelu środkowym? z tego co napisałeś do Acenta (P12 od samego początku produkcji była dobrze wyposażona) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 brak uchwytu telefonu , moze jakis indywidual? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 To masz Acenta, w Tekna było to w standardzie plus głośnik basowy pod fotelem pasażera ps. ja wywaliłem uchwyt telefonu i kupiłem na allegro uchwyt na kubki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 a wyslalbys mi na maila foto tego uchwytu do kubkow . jestem ciekaw co to za uchwyt na prv wysle maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomee Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 (edytowane) Moja WP11.144 1.8 2000r jest pojazdem, przynajmniej wg mojej wiedzy, bliżej nieokreślonej wersji. Ma: - Regulowaną kierownicę - Centralny, na pilota z kluczyka (zamek tylko w drzwiach kierowcy) - Elektrycznie sterowane lusterka (nie wiem czy podgrzewane - chyba tak) - Elektrycznie sterowane szyby z przodu (z tyłu gałki) - Spryskiwacze reflektorów, ale brak ksenonów - Regulację manualną świateł - Blokadę zamka tylnej klapy - Podgrzewane siedzenia - Klimatyzację automatyczną - Niefabryczne radio - Jasny kolor tapicerki, zresztą miłej w dotyku (welur to to nie jest, ale zwykły materiał też nie) i wróbla na dachu. Pytanie - Co to za wersja? Auto jeździło za Odrą, w 2008 przyjechało do Polski. Kupiłem je 2 tyg temu. EDIT: No i wszystko jasne - SPRAWDŹ SWÓJ VIN PRIMERA WAGON [WP11E ] 04/2000 EP2 TYPE QG18DE TYPE ENGINE WAGON CENTRAL EUROPE SPEC 5-SPEED MANUAL TRANS [KR2] MID GREY [K] GREY F/SIDE AIR BAG F/AIR CON-STD TYPE F/ANTI POLLUTION F/SIN F/3RD SEAT BELT-3PTX3 F/COLD F/KEY LESS ENTRY F/FOG LAMP-RECT,HALOGEN F/DEN Edytowane 8 Lutego 2011 przez Tomee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Dziwne że te same wersje mają różne wyposażenie. Ja mam SRI bez żadnej elektryki co mnie zaczyna już powoli irytować kręcenie tymi korbkami i przymierzam się do kupna nowszego auta ale ciągle z gotówką pod górę. Wyposażenie to : -tylni spojler ze światłem STOP -kubełkowe siedzenia -szklany szyberdach -halogeny -AIRBAG kierowcy i pasażera -ABS -plastikowe nakładki na progi -centralny zamek bez fabrycznego pilota - dorabiałem -podłokietnik Trochę krucho w porównaniu z innymi wersjami, a rzekomo wersja SRI jest lekko uboższa od GTI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzys13530 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Dzien dobry wszystkim. Ja rowniez ma SLX-a ale w P11 97 rok. Mam 2 poduchy, napinacze pasow, centralny z pilotem, 2 razy elektryczne szyby i lusterka, zderzaki i lusterka w kolorze, regulacje swiatel, 6 glosnikow blaupunkt, dodatkowo zamek w drzwaich tylko kierowcy. moja primerka pochodzi z rynku niemieckiego w 2.0 benzyna ale o obnizonej mocy 85kW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sTrIt Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 To ja mam niby wersje SLX 2.0 131km 1996r., a nie mam: - elektrycznych szyb z tylu - klimy - skórzanej kierownicy - halogenów W dowodzie mam napisane 85kW, a po nr VIN pisze że 131km, po wyglądzie silnika też nie wygląda na wersje 115km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maniekSpy Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 (edytowane) WP 11.144 rok 2000 w wersji EP2 2.0TD. - klimatronik - elektryka szyby/lusterka - regulacja kierownicy - regulacja fotela kierowcy 3 poziomy - central zamek z alarmem - dzielona kanapa tylna - halogeny Ogólnie tyle chyba. Silnik to wół roboczy, wolny ale nie do zabicia. Faktyczny przebieg to ok 370 tys. a klekocze jak z fabryki. To ja mam niby wersje SLX 2.0 131km 1996r., a nie mam: - elektrycznych szyb z tylu - klimy - skórzanej kierownicy - halogenów W dowodzie mam napisane 85kW, a po nr VIN pisze że 131km, po wyglądzie silnika też nie wygląda na wersje 115km 85 kW to ok 115 kobyłek. Ja mam 2.0 TD 66kW i koników z tego wychodzi jakieś 85 Edytowane 17 Maja 2011 przez maniekSpy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberDe@th Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 (edytowane) Posiadam WP11.144 Sport 1.8 z 2000 roku na rynek skandynawski. Wyposażenie, które "zastałem" w tym autku: - Elektryczne przednie szyby, - Podgrzewane przednie fotele, - Elektrycznie sterowane lusterka, - Podgrzewane lusterka, - "Automatyczna" klimatyzacja, - Radio niefabryczne, - 4 poduszki powietrze, - ABS, - spryskiwacze na reflektory (nie Xeon), - światła przeciwmgielne, - centralny zamek, - wspomaganie kierownicy, - skórzana kierownica, - podłokietnik, - immobiliser (tzw: NATS, choć nie ma alarmu). Edytowane 18 Maja 2011 przez CyberDe@th Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sTrIt Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 85 kW to ok 115 kobyłek. Ja mam 2.0 TD 66kW i koników z tego wychodzi jakieś 85 Tak to wiem, tylko tak jak mówię, pisze w dowodzie a po VIN`ie jest inaczej Zresztą po samym wyglądzie można stwierdzić że ktoś w urzędzie się pomylił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adambyw Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Witajcie. Stałem się właśnie posiadaczem Primerki - czy szczęśliwym, czas pokaże. Gdzie można znaleźć rozpiskę wyposażenia po VIN? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek2812 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 (edytowane) Moja Primerka jest z 97 roku, wersja SLX i ma: -elektryczne szyby przednie -elektrycznie sterowane lusterka -elektryczną regulacje wysokości reflektorów -klime -2 poduszki -ABS -Centralny sterowany z pilota ale bez alarmu -Immo NATS -Zderzaki i lusterka w kolorze nadwozia -Welurową tapicerke Nie mam za to halogenów Edytowane 8 Czerwca 2011 przez wojtek2812 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deTomaso Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 ja mam primere 2.0TD z 1998 r w wersji Equation (rynek brytyjski) i ma tylko wspomaganie,ABS, obrotomierz i poduszke kierowcy żadnej elektryki totalny golas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek61 Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Mam primerke z 99r.Z tyłu na klapie jest napis Euro Top.Sprowadzana z niemiec.Czy ktos słyszał o takiej wersji?Silnik 1,6 16V(66kw).Przed liftem.Hatchback. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi