Gość boliniak Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 jak mogę się dołączyć do zamówienia to dla mnie siatka z wycięciem na nadkola dzemik dopiszesz mnie ?? Pozdro Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpirat Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Widzę, że jest 9 sztuk. Co powiecie na zamknięcie zamówień w poniedziałek wieczorem? przez weekend może ktoś się jeszcze znajdzie i będzie 10 szt. Proszę o potwierdzenie rozmiaru i koloru na priv. Oraz dane kontaktowe (adres i tel. mile widziany). Jeżeli jest opcja wysłania większej ilości w 1 paczce wiadomo, koszty przesyłki się zmniejszą. Polecam zebrać się w okoliczne grupy, dla mnie też będzie łatwiej to rozesłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Johny Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 jak mogę się dołączyć do zamówienia to dla mnie siatka z wycięciem na nadkola dzemik dopiszesz mnie ?? Dzemik ,prosze dopisz info ze dla mnie z siatka bez wyciec na nadkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Ok, zamówienie poszło na priv Tomasz, nie wybierasz sie czasem do Gorzowa :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jack182 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 OK, ja też już potwierdziłem. Jak 10 się nie uzbiera to może warto poczekać jeszcze chwilę ze względu na ferie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Dokładnie, tych parę dni nie stanowi a stówka to stówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Jasne poczekajmy jeszcze parę dni - np. do wtorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Ale tylko do 24! :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osiemzero Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Witam, wysłałem na priva do tpirata zamówienie a więc chyba jestem dziesiąty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ralf Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Zajżyj w akcesoria na www.xxxxxx.xx jest sporo rozwiązań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 tpirat co Ty na to - czekamy do 24.02.2008 - i zamykamy listę.? Bedzie OK ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 hehe, chodziło mi o godzinę 24:00 czyli wtorek do północy. Ale jeśli o mnie chodzi, parę dni nie sprawi mi różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 hehehe tpirat niech określi kiedy zamykamy listę zamówień ... no i do blacharza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpirat Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Witam po krótkiej przerwie Dzisiaj o północy zamykam listę na 10 szt. i jutro złożę zamówienie. Żeby nie było jakiś nieporozumień to zamówienia bez określenia rozmiaru i koloru będzie w standardzie czyli: srebrna z wycięciami na nadkola. Jak ktoś zdeklarował np. kolor czarny lub prostokąt to taka będzie dla niego zrobiona. Jak ktoś nie złożył zamówienia a będzie chciał kupić taką przegrodę to wiem, że człowiek chce zrobić 2-3 sztuki więcej i wystawi na Allegro jednak w cenie zbliżonej do 1000 zł. [ Dodano: Sro 13 Lut, 2008 14:26 ] Zamówienie złożone 10 szt. Jak dostanę info o wykonaniu napisze do osób które mi nie wysłały danych do wysyłki o kontakcik i podam nr. konta. :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKmario Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 MKmario, a jak ta przegroda jest mocowana?z boku do burt przykrecasz mocowania, sa tak pomyslane ze bez problemu wyciagasz cala przegrode z auta w 3 sekundy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość loopa Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 wóciłęm , cały czas czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpirat Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Wszystkie przegrody są gotowe. Jutro sprawy formalne, czekam na dane adresowe, rachunek jak ktoś chce i nr. konta na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Johny Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Wszystkie przegrody są gotowe. Jutro sprawy formalne, czekam na dane adresowe, rachunek jak ktoś chce i nr. konta na priv. Juz wyslalem do Ciebie dane. Zapomnialem poprosic o nr.konta. Dziekuje za realizacje i pomysl:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość loopa Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 no to też czekam na nr konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpirat Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Z uwagi na mnogość maili gdzie często zmieniały się koncepcje zamawiających podaję stan na dzień dzisiejszy. Jeżeli coś źle rozpisałem proszę o info. tel. 509142744 Nr. konta do wpłaty znajdziecie pod tabelką. Koszt przesyłki i ewentualną dopłatę do rachunku w/g informacji w tabeli. Niestety nie mogę załączyć zdjęć.... Niestety Limit na wszystkie załączniki na tym forum został przekroczony. Prosze skontaktować się z administratorem forum. Jak tylko limit będzie zwiększony wstawiam tabele z danymi... W linkach znajdziecie Listę oraz zdjęcie gotowych przegród: http://83.13.55.218/navara/GOTOWE.JPG http://83.13.55.218/navara/lista_na_przegrode.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jack182 Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 tpirat U mnie coś się namieszało. Zamawiałem czarną bez wycięć, a w tabeli mam srebrna z wycięciami :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Tomasz, jutro ( wtorek ) robię przelew. Dzięki z góry za szybką wysyłkę.Tomek. [ Dodano: Pon 25 Lut, 2008 20:06 ] Tomasz , kasa juz wysłana, jutro ( wtorek ) powinna być już u Ciebie na koncie. Pozdrawiam. Buli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpirat Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 tpiratU mnie coś się namieszało. Zamawiałem czarną bez wycięć, a w tabeli mam srebrna z wycięciami :?: Jack182, zobaczę czy kolega ma czarną bez wycięć. Możliwe, że dałem ciała, jeżeli tak to sorry, może uda mi się go namówić, aby dorobił jeszcze jedną. Miałem spory sajgon ze wszystkimi mailami i może coś pokręciłem. Jutro wyjaśnię sprawę. [ Dodano: Wto 26 Lut, 2008 14:37 ] jack182 masz szeroką czarną. Czekam na kasiorke i dane do wysyłki. Przypominam piszcie w przelewie nick !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Chyba zapomniałem podać nika. Ten przelew z Gorzowa to ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Ja wysłałem wczoraj dane i kasiorkę, czekam więc na info o wysyłce. I jeszcze raz dzięki za Twój wkład w załatwienie sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi