tpirat Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Mam na razie 4 wpłaty. Jutro pojadę na pocztę. Sprawniej byłoby gdyby wszyscy wpłacili. Nie bardzo mam w tym interes, żeby wystawać kilka razy w kolejce na poczcie... Propozycja dla osób z Gorzowa. Jestem w piątek niedaleko Gorzowa i mogę tam podjechać, będzie okazja spotkać się i osobiście przekazać im Przegrody. Co Wy na to? buli107 dziękuję za info.... WAŻNE Proszę aby w przelewie był nick, tak Was identyfikuję )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Miejsce i godzina ..... Mam czas przed 11.30 i po 15-j ( od 11.30 do 15 jestem w robocie ). Jeśli z rana to ja też mogę podjechać. Gdzie będziesz ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpirat Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 W Gorzowie mogę być ok godz. 18tej. odwiedzę przy okazji znajomych ze studiów Tak więc rozsądnie będzie łapać się na tel. WAŻNE W niedzielę wyjeżdżam na narty i tydzień mnie nie będzie. Tak więc spóźnialscy z wpłatami będą musieli poczekać do mojego powrotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 OK. Czekam zatem na "strzałkę" lub tel. Moje namiary....607-775056....Najlepiej byłoby grubo po 18-j, prawdopodobnie bede musiał do pracy zajechać między 17-ą a 18-ą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość loopa Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Kasia poszła jutro powinna dojść . jeszcze raz dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość boliniak Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 ja też już wysłałem kaskę jakiś czas temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Rach ciach i zapomnieliśmy o rachunku Tomasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpirat Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Faktycznie, rach. został w samochodzie... kolega wyśle pocztą Fajnie było się spotkać osobiście. Zdaj relacje z montażu przegrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Hahaha, relację, proste to jak drut.Szkoda że z czasem tak słabo wyszło. Musiałem na kurs tańca pędzić Za miesiąc robię za świadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jack182 Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 OK Przegroda założona. Cena = jakość. Dzięki za załatwienie sprawy. Nie dostałem rachunku, więc prośba o dosłanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 tpirat, a do mnie wysłałeś już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Dzięki tpirat . Jakość :one: Też czekam na rachunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Johny Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Dzieki tpirat :one: mam juz swoja.montaz juz za mna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość loopa Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 a ja jeszcze czekam może jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Heh, moje doszły, tyle że zostały na poczcie bo pani listonosz jeździ maluchem i nie dała rady zabrać ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Heh, moje doszły, tyle że zostały na poczcie bo pani listonosz jeździ maluchem i nie dała rady zabrać ;-) Mogła założyć na dach... byłby dwupłatowiec ... i tak dobrze , że nie jeździ "komarkiem" .... strach pomyśleć , jakby te przegrody wiozła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Kiedyś jeździła komarkiem, a kobita była ze 130 kg żywej wagi :!!: Ile to myśmy jej pod szkołą jabłek do tłumika powpychali... [ Dodano: Sro 05 Mar, 2008 14:34 ] Ok, przegroda zamontowana, ale mówiąc szczerze jest problem z montażem w przypadku wykładziny na pace, u mnie ledwo dało się włożyć mocowania w szyny, z tyłu nie dało rady, na szczęście weszły z przodu. Poza tym przegródka jest fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość loopa Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 hej, dotarła i do mnie:) Jutro zamontuję . Tylko rachunek też się gdzieś zapodział . Tpirat podeślesz? Wielkie dzięki jeszcze raz za sprawną akcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osiemzero Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Witam, do mnie także dziś doszła przegroda, jest taka jaką sobie wymarzyłem, srebrna, tania i z wycięciami :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Ok, przegroda zamontowana, ale mówiąc szczerze jest problem z montażem w przypadku wykładziny na pace, u mnie ledwo dało się włożyć mocowania w szyny, z tyłu nie dało rady, na szczęście weszły z przodu. Ja musiałem odkręcić tylną część szyny , inaczej wózki nie wchodziły ... Wykładzina paki blokowała. Wg mnie elementy z wózkami mogłyby być o 4 cm krótsze , nie byłoby problemu z montażem. Ale jest git - mam zamontowane dwie kraty- jedna pod szybą - tam mam wszystkie graty : łopata, liny , wyciągarka i inne szpeje - mozna i koło zapasowe wozić . A przed klapą jest druga krata, gdzie są różne rzeczy potrzebne szybko - np. krata z piwem itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Ale jest git - mam zamontowane dwie kraty- jedna pod szybą - tam mam wszystkie graty : łopata, liny , wyciągarka i inne szpeje - mozna i koło zapasowe wozić . A przed klapą jest druga krata, gdzie są różne rzeczy potrzebne szybko - np. krata z piwem itp Sprytnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osiemzero Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Ja jeszcze nie wiem co tam będę woził, ale jestem pewny że reklamówki z Tesco się zmieszczą i dzięki przegrodzie jajka i piwo się nie potłuką heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 U mnie wózki weszły bez problemu, jeszcze tylko krate przykręcić, lecz z tym mam problem, nie mogę znależć imbusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość loopa Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 no i krata jest , jeszcze raz dzięki. Trochę ciężko się przesuwa, ale może macie jakiś sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Możesz trochę teflonowe kółka spróbować przesmarować - np. WD40, albo wyczyścić szyny wewnątrz z kurzu, brudu( u mnie trochę pomogło). A generalnie trzeba trochę kółka potraktować siłowo - bo mają trochę naddatku , który się zetrze - tutaj słowa pochwały dla konstruktora, nie stuka i pasuje do wszystkich szyn.. :564: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi