Gość boliniak Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 no i krata jest , jeszcze raz dzięki. Trochę ciężko się przesuwa, ale może macie jakiś sposób? Przyłączam się do podziękowań ale jeszcze nie zainstalowałem kratki... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Dzięki dzięki Tomasz. Tylko tę fakturę doślij [ Dodano: Czw 06 Mar, 2008 23:45 ] Właśnie zamontowałem przegrodę. Jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpirat Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Witam po przerwie Sorki ze zwłokę, jeżeli takie były, ale po urlopie wiadomo 2 x więcej obowiązków. Do Johny, chcesz rachunek w takim razie musisz zrobić dopłatę zgodnie z tym co umieściłem w info obok tabeli. Do GRAFIX - proszę o wpłatę na przesyłkę Buli107 dzisiaj kolega wypisze rachunek dal Ciebie Jeżeli ktoś nie dostał rachunku lub ma jakieś inne pytania podaję tel. kontaktowy do speca od produkcji Arkadiusz Karbowski 602116004 Wiem, że robi jeszcze kilka kratek dla jakiś ludzi tak więc możecie się z nim osobiście dogadywać. :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKmario Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Możesz trochę teflonowe kółka spróbować przesmarować - np. WD40,jest do tego specjalna wazelina techniczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi