Gość Pawliko1 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 heheheh Mnie też te brewki nie podniecają, ale nie żeby były specjalnie brzydkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Z przodu wyglądają tak sobie ( delikatnie mówiąc , ale z boku super ( to moje odczucie oczywiście ), idę myć auto to zrobię fotę z boku i wrzucę zamiast tej. Pośmiejecie się przynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawliko1 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Pucuj Pucuj, tylko lakieru nie przetrzyj :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer17 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 A progi czeguj nie chromowane? :diabel2: Nie no nabijam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ash_One Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 buli107 napisał: idę myć auto to zrobię fotę z boku i wrzucę Buli od 14 do 20 myc auto, tyle to nawet ja nie myje hyhy Czekamy na fotki :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawliko1 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Chwilunia, do 7 rano następnego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 HIihi, jest co myć, budowy wokół, mnóstwo gliny naokoło, w dodatku jeszcze scenica żony musiałem machnąc :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawliko1 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 No nawet nawet te brewki, ale co ty masz wokół klamek?! O_o że tak brzydko powiem: jaka kupa :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Hmmm.....ja Ci zaraz dam kupa....... :fuckyou2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawliko1 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Nie podoba mi sie to Nie lepiej same klamki na chrom? :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Nie musi Ci sie to podobać, grunt że mi sie podoba ....i juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer17 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Ło boziu, ja myślałem, że to tylko te brewki kolega zapodał. Widzę, że z tyłu też coś jest Może jeszcze duża naklejka "OFF-ROAD" :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawliko1 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 hehehehe :kosci: Racja racja, tobie ma się podobać- nie nam choć powinno... :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 slayer17 napisał: Ło boziu, ja myślałem, że to tylko te brewki kolega zapodał. Widzę, że z tyłu też coś jest Może jeszcze duża naklejka "OFF-ROAD" :diabel2: Nie używam jej do jazdy w terenie ( nie licząc 200metrowego dojazdu do domu więc ta naklejka byłaby nie na miejscu P.S. Ale mam polewkę z Waszych komentarzy....a Wy pewnie z mojej nyski [ Dodano: Sro 12 Mar, 2008 17:53 ] Właśnie dostałem opier......cz od mej Pani, Pawliko wiesz coś na ten temat :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawliko1 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 hahahahaha :diabel2: czemu masz polewke? xD To ja mam polewke z tego jaki traktor zrobiłeś z samochodu [ Dodano: Sro 12 Mar, 2008 20:14 ] buli107 napisał: slayer17 napisał: Ło boziu, ja myślałem, że to tylko te brewki kolega zapodał. Widzę, że z tyłu też coś jest Może jeszcze duża naklejka "OFF-ROAD" :diabel2: Nie używam jej do jazdy w terenie ( nie licząc 200metrowego dojazdu do domu więc ta naklejka byłaby nie na miejscu P.S. Ale mam polewkę z Waszych komentarzy....a Wy pewnie z mojej nyski [ Dodano: Sro 12 Mar, 2008 17:53 ] Właśnie dostałem opier......cz od mej Pani, Pawliko wiesz coś na ten temat :?: :?: :?: Yyyyy.... nie, nie miałem z tym nic wspólnego Myśleliśmy z twoją żoną nad sposobem spędzania przez Ciebie czasu podczas twojej nieobecności w chałupce :sylwester: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 No właśnie , a ja grzecznie w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 slayer17 napisał: Może jeszcze duża naklejka "OFF-ROAD" A propos naklejek... Czy można gdzieś kupić takie duże naklejki z napisem"4x4" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Kolega zaraził się ode mnie "wieśniactwem" :?: :?: :?: A tak na serio to w pierwszej lepszej drukarni zrobią Ci w dowolnym rozmiarze i grafice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Kurcze, jakbym miał kupić twoją navkę buli, to już chyba wybrałbym mitsu L200 :< Przynajmniej mógłbym zwalić winę że to japoński gust a nie z wąchocka ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Nie z Wąchocka lecz z Kłodawy Powiem tak, to moje zdanie oczywiście, co bym nie wycudował to i tak będzie to bardziej do zaakceptowania niż Navka w kolorze innym niż jedynie słuszny. Bez urazy dla Tpirata-Tomka i posiadaczy nie-czarnych Navek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 A wiesz co, ja to drugi raz kupiłbym wersję bordo... jest cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Hmm, ja wybrałbym znów czarny, lecz masz rację, bordo jest też ładny. Ostatnio pojawił się na parkingu gdzie staję TITAN w kolorze bordo. Fajnie wygląda Jakby tak dopasować mu zabudowę jak u nas to już wypas byłby. Ale dla mnie ( 170 ) byłby raczej za wielki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_Alien Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 A ja widziałem dzisiaj krwistoczerwoną Navkę, nówka była... Myślałem że to Straż Pożarna..... Luk - a gdzie chcesz przykleić to 4x4? Tak na szybko to możesz kupić w papierniczym kalkomanię i wybrać literki 4x4. Pewnie z cyframi będziesz musiał kupić 2 sztuki bo będzie tylko jedna szt. "4" A ja to bym sobie chętnie usunął wszystkie znaczki Nissana...Nawet już się 2-gi tydzień zbieram żeby zerwać napis Navara z tylnej burty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Jasne, i naklej sobie Tarpan A jasnokrwistoczerwona to faktycznie obciach ( tak jak moja z dodatkami prawie ), ale bordo czemu nie Suma sumarum kolor jedynie słuszny jest faktycznie jedynie słuszny , i obciachowe czarno-srebrne dodatki nawet pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 no panowie... a który naklei sobie naklejkę Nissanklub.pl ? To przecież podstawa... proszę poszukać odpowiedniego działu i zamówić sobie, bez tego nie ma jazdy! Edit: Dla tych co nie wiedzą jak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi