Gość Pawliko1 Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 a poośmiennego? hahahah :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ptasiek Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 no to powodzenia ... czyli jezdzisz na 4 lapach jak tylko pokropi deszczem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 A czy ja tak napisałem :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer17 Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 No co ty - ty nie jeździsz? Przecież się wyprzedzać w deszczu nie da..... :diabel: :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Hehe. [ Dodano: Wto 18 Mar, 2008 17:02 ] Pawliko, widzę że z Zielonej jesteś, serwisujesz u Fjałkowskiego pewnie, jak się oni spisują :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKmario Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 ja tam 4h zapinam dopiero jak sie slisko zaczyna robic, no i w terenie oczywiscie... pickup to nie wyscigowka, ma sobie radzic z ciezarem na pace, a nie przeciazeniami w zakretach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GRZEGORZ36 Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Szanowni Panowie załozyłem ten temat i prosiłbym pisać na temat :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 No właśnie, wracamy do krytykowania brewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HugoOrmo Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 No właśnie, wracamy do krytykowania brewek no wlasnie pozdrowienia buli107... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Serdecznie zapraszam do odwiedzenia mojej strony firmowej WWW.xxxxxxxxxx.pl Moją specjalnością są wszelkiego rodzaju akcesoria do nissana navary d40. Trochę stary przegiąłeś z tą reklamą, nie do tego to forum służy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jasiek25 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 a tak w szczególe panowie kto podpowie gdzie kupie diodowe lampki nie wliczajac kolegi z usimport ?? bo jak dla mnie to tam złodziejskie ceny i jeszcze zalecany montaz płatny .... lipa ... ehh... i nie pytam o allegro .. moze ktos wie kto jeszcze ma takie rzeczy ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartek-Ania Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Kurcze , to ja jednak tunning optyczny tO , zderzak ARB . albo cos dyskretniejszego tylko nie plastikowe , i coś bym chciał zrobić , żeby prześwit był większy 2-4 cm.- niby nic a jednak się przydaje ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 a tak w szczególe panowie kto podpowie gdzie kupie diodowe lampki nie wliczajac kolegi z usimport ?? bo jak dla mnie to tam złodziejskie ceny i jeszcze zalecany montaz płatny .... lipa ... ehh... i nie pytam o allegro .. moze ktos wie kto jeszcze ma takie rzeczy ? pozdrawiam Takie lampy sprzedawane są na ebayu. Koszt zestawu xenonów z soczewkami i diodami to około 250 $. Wpisz w wyszukiwarce www.ebay.com słowo frontier (amerykański odpowiednik navary), a zobaczysz ile tego jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peter182 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Witam interesujem nie nakładka na zdzerzak taka jaką ma buli107... czekam na odpowiedz co jak i gdzie kupic pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osiemzero Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Do Peter182 tutaj są: http://pickup-polska.com/?id=products&...ara&n=front Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peter182 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Wielkie dzieki taka nakładka mnie interesuje niedługo wrzuce foty swojego "malenstwa" wersja LE+nadbudowa Snug XTR najlepsza na rynku.. rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osiemzero Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 poszukaj w necie carryboya rumuńskiego jeśli się nie mylę, tam jest ta nakładka w większym zdjęciu, wydawało mi się że nie jest tak dobrze zrobiona jak ta mniejsza z tej serii, szczególnie w miejscu tych halogenów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Ta moja jest ok, trzeba tylko blaszki na których umocowane są halogeny dogiąć, co by halogeny ładnie przylegały, z przodu wygląda to ładnie, od tyłu mniej, odległość od zderzaka i grila jakieś 5-10cm, więc od tyłu raczej widoku ni ma, od przodu ok, no ale nie widok najważniejszy, ochrona przodu jakaś jest, tym bardziej że ten element bardzo elastyczny jest, przy delikatnym puknięciu ( na światłach np. ) powinien przejąć na siebie całą energię.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_Alien Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Witam A nie macie może namiaru gdzie można kupić przedni grill bez znaczka Nissan? Podejrzewam że wystarczy tylko sam plastik pomiędzy chromami wymienić. Mam na myśli taką opcję, żeby całe środkowe pole było w czarną kratę bez znaczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HugoOrmo Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Ta moja jest ok, trzeba tylko blaszki na których umocowane są halogeny dogiąć, co by halogeny ładnie przylegały, z przodu wygląda to ładnie, od tyłu mniej, odległość od zderzaka i grila jakieś 5-10cm, więc od tyłu raczej widoku ni ma, od przodu ok, no ale nie widok najważniejszy, ochrona przodu jakaś jest, tym bardziej że ten element bardzo elastyczny jest, przy delikatnym puknięciu ( na światłach np. ) powinien przejąć na siebie całą energię.Pozdrawiam. z tego co mi sie wydaje to jest to carryboy cb730...to orurowanie jest takie samo dla wszystkich pickup'ow tzn Nissan, Toyka i Mitsu...rozni sie tylko mocowaniem... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jasiek25 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 tak wiec moze w koncu rzuce swego gnojowoza ... tak sie prezentuje ... tak to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sido Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 To i ja pokaże dzisiejszy nabytek PROGI. PROGI_1 PROGI_2 PROGI_3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jasiek25 Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 slicznie sie prezentuje ja zachorowałem na felgi 20" ale niestety kasa narazie przytrzymała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Jak można zapytać skąd i za ile te progi ? też o czymś takim myślę. Oryginalne progi to nieporozumienie. Samochód ma przejechane 22 tys km a lakier miejscami wygląda tragicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi