sido Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Progi z firmy http://www.steeler.pl/ cena niewiem ile w detalu podejrzewam ze ok 2-2,5k komplet. Te progi idealnie wyepłniają szczeline między nadwoziem a progami więc kamienie niegroźne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość znaki Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Sido! Bardzo przyjemnie to wygląda i widzę, że fele też masz niestandardowe. Ale jak wygląda sprawa przeglądu techn.? nic nie powinno wystawać za obrys pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sido Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Bieżnik niewystaje.. może troszke bok opony.. przeglad jeszcze nieprędko.. najblizszy za 2 lata.. wypada pod koniec zimy wiec na zimówkach pojade a tam mam standardowe rozmiary felg i opon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red1 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 sido a jak sie auto zachowuje z tymi felgami na polskich drogach? bo dzieki profilowi 65 przy standardowych nie trzeba znacnie zwalniac przed np. przejazdami kolejowymi a przy wiekszych felgach jak komfort? mocno sie traci? i co ty tam masz dokladnie? Pozdro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sido Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 sido a jak sie auto zachowuje z tymi felgami na polskich drogach? bo dzieki profilowi 65 przy standardowych nie trzeba znacnie zwalniac przed np. przejazdami kolejowymi a przy wiekszych felgach jak komfort? mocno sie traci? i co ty tam masz dokladnie? Pozdro!! zeby nie koleiny to by same plusy były tych opon.. na koleinach troche nosi ale jak droga dobra to auto duzo pewniej sie trzyma drogi jest cichsze na asfalcie.. Opony 275/45/R20 Jak sie wjezdza na krawęznik to czuć twardość ogólnie stał sie twardszy ale ja głownie jezdze po asfalcie więc nieodczuwam pogorszenia jakości jazdy wręcz przeciwnie. FOTO1 FOTO2 FOTO3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość boliniak Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 sido a jak sie auto zachowuje z tymi felgami na polskich drogach? bo dzieki profilowi 65 przy standardowych nie trzeba znacnie zwalniac przed np. przejazdami kolejowymi a przy wiekszych felgach jak komfort? mocno sie traci? i co ty tam masz dokladnie? Pozdro!! zeby nie koleiny to by same plusy były tych opon.. na koleinach troche nosi ale jak droga dobra to auto duzo pewniej sie trzyma drogi jest cichsze na asfalcie.. Opony 275/45/R20 Jak sie wjezdza na krawęznik to czuć twardość ogólnie stał sie twardszy ale ja głownie jezdze po asfalcie więc nieodczuwam pogorszenia jakości jazdy wręcz przeciwnie. FOTO1 FOTO2 FOTO3 Pozdro, widzę, że fura różni się od tego jak ją ostatnio widziałem.... Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tyniek Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 peter182, peter182, Przodzik, jaki ma Buli kupiłem tam, gdzie i on. Wejdź na www.pickupdiablo.pl. Nie mam jeszcze fotek, bo dopiero mam brykę i zbieram do niej ozdoby choinkowe. Tam tez zamówiłem owiewki i podkładki podwozia. Sprawdź sobie, można z nimi fajnie pogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabt Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 http://img185.imageshack.us/my.php?image=dsc0041ea0.jpg http://img145.imageshack.us/my.php?image=dsc0002dq5.jpg http://img145.imageshack.us/my.php?image=dsc0017bo0.jpg http://img387.imageshack.us/my.php?image=dsc0051xw9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Franke Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 No to dodam tez fotki mojego czołgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer17 Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 No i to jest jedyny słuszny kierunek Tunungu :one: :one: PS. Ten bagażniczek to tylko na oponkę i halogeny? Bo maławy troszkę, ale fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Świetnie Franke, też mi się podoba pod warunkiem że działa jak wygląda ;-) Z przodu to ARB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Franke Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Witam Zderzak to ARB, bagażnik na dach jak najbardziej sie sprawuje choć będzie jeszcze troszkę modyfikowany no i jeszcze tylko zawiech +2,5" i winda z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ash_One Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 » http://img185.imageshack.us/my.php?image=dsc0041ea0.jpg http://img145.imageshack.us/my.php?image=dsc0002dq5.jpg http://img145.imageshack.us/my.php?image=dsc0017bo0.jpg http://img387.imageshack.us/my.php?image=dsc0051xw9.jpg bardzo fajnie sie nyska prezentuje :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Franke Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Jak ktoś chce namiary to robiłem to w firmie BEK-POL. Panowie mają tam złote rączki i wyczarują wszystko stronka ich to www.bek-pol.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pietja Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Jak ktoś chce namiary to robiłem to w firmie BEK-POL. Panowie mają tam złote rączki i wyczarują wszystko stronka ich to www.bek-pol.pl Ja w BEK-POL'u zakladalem zabudowe paki i rozniez jestem zadowolony Potrafia zrobic wszystko szybko i nie drogo. Wprawdzie mam do nich 430km, ale oplacalo sie jechac :one: Pozdrawiam Panow z BEK-POL'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość power_max Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 ja swoją robiłem w Tarczynie www.pucenter.pl mam do nich blisko - 2kroki Też bardzo fajna obsługa, duży wybór akcesori do pickupów. Montaż gratis!! Zakupiłem u nich platformę wysuwaną i wcześniej budę i orurowanie z norma. Dostałem jeszcze rabat- po sąsiedzku:) Polecam.. Sido masz fajne progi od steelera w Tarczynie też mają ich oferty wiec sobie zamówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpirat Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Świetna sprawa, jaki koszt takiej platformy? muszę porozmawiać z moim magikiem to może zrobi coś podobnego w przyzwoitej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość power_max Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 taka platforma kosztuje 3900zł z blatem z tworzywa. na wysuniętej platformie na maxa utrzyma ciężar 250kg. w tym pucenter.pl są tez tańsze ale bardziej z przeznaczeniem na lekkie skrzynki, ja wolałem tą co mam jest bardziej towarowa. super sprawa. Nie trzeba sięgać czegoś ciężkiego z końca paki tylko wusunąć. Montowali mi 2 godz i za free!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doge Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Dzisiaj odebrałem autko i od razu zamontowałem orurowanie poliuretanowe CB-739 Zdjęcie jak to wygląda, wykonanie ok, panel dolny niby a aluminium ale koło aluminium to to nie leżało :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Poliuretan jest miękki więc ten plastik chyba bardziej pasuje niż alu, w razie delikatnego puknięcia powinien się łatwo poddać, alu byłoby od razu pogięte, chyba zastosowanie w tym przypadku tego plastiku kosztem alu ma sens. Też mi sie na początku to nie spodobało ale po głębszym namyśle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jasiek25 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 poliuretan fajna sprawa .. ostatnio w szczecinie przez przypadek popchnołem cytrynke C5 na parkingu pod hotelem .. i ani jemu ani mnie nic . dopchneło odkształciło sie doparło do zderzaka i c5 pojechała na biegu jakies 5 cm lakier cały u mnie i pana w C5 poliretan rulezzz hehe naprawde goraco polecam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doge Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 poliuretan fajna sprawa .. ostatnio w szczecinie przez przypadek popchnołem cytrynke C5 na parkingu pod hotelem .. i ani jemu ani mnie nic . dopchneło odkształciło sie doparło do zderzaka i c5 pojechała na biegu jakies 5 cm lakier cały u mnie i pana w C5 poliretan rulezzz hehe naprawde goraco polecam . prawda jest dosyć miękki jak gąbka, ja swoje orurowanie kupiłem z tego względu że rurki ze stali nierdzewnej posiada dużo aut w mojej okolicy a ja mam coś oryginalnego :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość power_max Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 chociaż nierdzewka bardziej podkreśla desing samochodu. Minus to właśnie to że podczas puknięcia naprawa boli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doge Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 chociaż nierdzewka bardziej podkreśla desing samochodu. Minus to właśnie to że podczas puknięcia naprawa boli.... dokładnie, zderzak + 1000zł w plecy, ciekawe jak by ta moja gąbka wyglądała po spotkaniu z innym pojazdem ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Panowie, jeśli ktoś reflektuje na grill i orurowanie to jest do wzięcia. Stan ideał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi