Gość maacieq Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 przejrzyjcie sobie tematy na G20.net o JDM Duals, jest ich ze 100... np. http://g20.net/forum/showthread.php?t=6578...light=jdm+duals tak a propo różnica w tyłach pomiędzy g20 a europejskimi je ekhmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ły Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Czekamy na jakieś info Mam nadzieje że temat nie umarł ... jest dużo chętnych na te lampy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawliko1 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4782906 patrzcie na te LAMPY! jednak są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ły Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Kurde widziałem właśnie fajna sprawa zresztą samochód zaje...y Ale co z tego nić się w temacie nie ruszyło... :!!: :!!: :!!: :!!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rre Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Witam, panowie co z tymi lampami ? Chciałbym też takie cuda sprawić do swojej Primerki ale nigdzie nie mogę nic znaleźć Dajcie proszę znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość suchylodz Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Nissan-Infi...sspagenameZWD2V nie sa az takie drogie tylko pytanie czy to wejdzie do P11 z 97 roku? zaczynam myslec nad takim cudem http://cgi.ebay.com/ebaymotors/JDM-Nissan-...bayphotohosting albo tansza wersja standard i wrzucic do tego jakis zestaw xenon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rre Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Nissan-Infi...sspagenameZWD2V nie sa az takie drogie tylko pytanie czy to wejdzie do P11 z 97 roku? zaczynam myslec nad takim cudem http://cgi.ebay.com/ebaymotors/JDM-Nissan-...bayphotohosting albo tansza wersja standard i wrzucic do tego jakis zestaw xenon O matko !!! Cudowne !!! Ale najpierw trzeba mieć kontakt w stanach żeby taniej wyszła przesyłka a raczej żeby była pewna że dotrze. Ale teraz to mi ślikna pociekła, moja srebrna Primerka aż prosi o zmianę lamp Dzięki za linka. Ej właśnie, Panowie a może ktoś to będzie ściągał ?? Jeżeli tak, to kiedy ktoś planuje zakup ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawliko1 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ły Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Jeśli ktoś będzie je zamawiał to ja też jestem zainteresowany i prosił bym o kontakt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mavv Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 ale jest jeden, bardzo intymny problemik... te wersje świateł produkują na japoński lewostronny ruch. E tam problemik :one: A tylne do kombiaka też są? :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JMNGroup Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 spotkalem mc temu na skrzyzowaniu w Gdyni primerke z takimi wlasnie swiatlami, zanim zdarzylem zawrocic juz go jej nie bylo. jezeli ktos ja spotka zatrzymajcie ja i zapytajcie kierowce gdzie je zdobyl i czy mial problem z dostosowaniem -jak ja spotkam na pewno zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwolcio Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Panowie odkopuję temat bo w dalszym ciągu interesują mnie takie reflektory!! :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 ebay sie kłania:) http://cgi.ebay.com/ebaymotors/JDM-Nissan-...emZ290269468294 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pyrus Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Mozecie zawsze uzyc tych naklejek na lampy przekierowujacych snop swiatla http://cgi.ebay.co.uk/BEAM-BENDER-HEADLAMP...id=p3286.c0.m14 naklejka jest przezroczysta jednak jak sie przyjrzysz to bedzie widoczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Tylko pytanie czy przejdą przegląd razem z wozem :?: Bo wyłożyć 200$ + przesyłka i postawić na regale to kicha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pyrus Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 wieshaq tego to juz nie wiem trzeba by zadzwonic do stacji kontroli pojazdow,z tego co mi sie wydaje to nie powinno byc problemow.Tu w UK widzialem juz niejedno auta z tymi naklejkami(na promie jak sie do UK plynie je sprzedaja w wersji dla aut europejskich i w wersji dla angoli jadacych do europy),raz nawet mercedesa na ktorym juz te naklejki az zzolkly,wiec chyba dlugo jezdzil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Bardziej chodziło mi o reflektory ale narazie założyłem H.I.D.y i jasność i jakość oświetlenia mi odpowiada i wiem że nie oślepiam innych kierowców. także narazie odpust ale pewnie wrócę kiedyś do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stanko Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 A czy z ktoś z szanownych kolegów nie orientuje się czy były w ogóle produkowane lampy do kombiaków z takimi właśnie białymi kierunkami? Ta fotka poniżej to mój lekki remake Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 A czy z ktoś z szanownych kolegów nie orientuje się czy były w ogóle produkowane lampy do kombiaków z takimi właśnie białymi kierunkami? Ta fotka poniżej to mój lekki remake ObrazekObrazek Raczej nie bo te lampy byly w primach z 1997 roku a wtedy kombi jeszcze w tej budzie nie robili. Jak zaczeli robic WP11 to juz sie nazywalo WP11.120 czyli z nowymi lampami (nie bialymi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stanko Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 To szkoda więc muszę zgłębić technikę odlewu plastiku bo odbarwić w vanishu chyba się nie da Straszne są te żółte kierunki jak już to ktoś powiedział I have a dream.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piterP11sz-n Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 mozesz sprobowac psiknąć lampy na czerwono specjalnym sprajem ja tak zrobilem u siebie wiem ze nie jest to ten sam efekt jak z bialymi kierunkami ale przynajmniej wstretny pomarancz znika, moj diagnosta to poldaltonista wiec dal sobie wmowic ze jest bardziej pomaranczowe niz czerwone i podbil pieczec w dowodzie. Jak chcesz to na priv przesle ci fotke jak to wyglada u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AdiB Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Witam! Jest juz cos wiadomo na temat tych lamp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pen Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 W PL nie przejdą, bo w USA mają światła symetryczne, a w Europie asymetryczne. No chyba, ze ktoś załatwi "lewy" przegląd i będzie oślepiać wszystkich z przeciwka :!!: a jak to można wytłumaczyć? Czyżby w Amerykanie mieli inaczej soczewki oczne ustawione. tzw. wada Stwórcy? Angliki to wiadomo, ale w USA jak i w Europie jeździ się tak samo. Dlaczego u nas będ ą oslepiać a w USA niet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goto11 Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Lampy z USA(symetryczne) nie oślepiają jadących z przeciwka tylko "nie doświetlają" prawego pobocza(to właśnie ta asymetria). Niemniej jest to powód do negatywa przy przeglądzie, ponieważ asymetria jest wymagana przepisami w naszej RP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość W@sio Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Panowie, z tego co wiem, Zell od nas miał w Almerze lampy od angola z czarnymi wkładami, jakoś mu się udało je tak ustawić, że nie robili mu problemów na przeglądzie, może z tymi amerykańskimi też tak się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi