Gość fragles13 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Jeszcze nic nie wiadomo. Sorki, że to tyle trwa, ale niestety nie zależy to ode mnie. Uprasza się o cierpliwość :029: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwinto Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 A akie male OT czy mi sie wydaje czy ta primka jest na LPG czy japonce takie dziwne wlewy paliwa maja? To mi wygląda na fabryczną instalację lpg - europejskie primy też miały zawór montowany w tylnym błotniku. Panowie, przecież to jest elektrycznie wysuwana antena teleskopowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fragles13 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Panowie, przecież to jest elektrycznie wysuwana antena teleskopowa :one: Coś się chyba ruszyło z martwego punktu. Natomiast ze wstępnych ustaleń wynika, że komplet takich lamp będzie przeznaczony dla prawdziwych nissanmaniaków chcacych za każdą cenę upiększyć swoje furki. Chodzi o cenę. Na razie poznałem przybliżoną cenę zakupu w Japonii, czekam na ustalenie ceny końcowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz3112 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 podpinam sie;) A czy lampy w takim stylu http://moto.allegro.pl/item622582368_lampy...chrom_juny.html dostanę do sedana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coffee-l Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Witam! No wiec jaka będzie ta przybliżona cena w Japonii? może az tak strasznie nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz3112 Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 sluchajcie znalazlem cos takiego.. co o tym myslicie? i czy to w mojej maszynie sie sprawdzi? bo to jest na plastikach a jakie my mamy klosze?;d http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=53720 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ronin763 Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Witam,troche poszperalem i znalazlem co takiego: http://www.demarkarecambios.es/index.php?s...amp;id=38112618 czy o takich lampach jest ten watek?zaznaczam ze podana cena jest za 1 szt. tu akurat jest lampa lewa,moze komus sie przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coffee-l Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Nie ronin763, watek jest o lampach tylnych do primery kombi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ronin763 Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Nie ronin763, watek jest o lampach tylnych do primery kombi. ups... no to sorki,,wszystko przez to ze mi sie te foty 1 watku nie otwieraja,coffee skad u Ciebie takie skandynawskie klimaty?tez mi sie tam podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coffee-l Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Ano, tak sie na razie składa ,że życie mnie tu przyniosło. Norwegia to rzeczywiscie piekny kraj Ronin gratuluje spostrzegawości. Ty chyba z tego co widzę to w przeciwnym kierunku, co? Hiszpania albo Włochy, tak myslę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ronin763 Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Zgadza sie coffee obecnie mieszkam w Hiszpanii ale sporo czasu spedzilem w Szwecji i bardzo mile wspominam ten kraj,zreszta cala skandynawia jest super(na pewno jeszcze tam pojade),jako anegdote powiem ze jak przyjechalem do Hiszpanii i im mowilem ze mieszkalem w Szwecji to sie smieli ze pewnie szukalem pracy w Szwecji i przez pomylke trafilem do Sueca(po hiszpansku to szwedka ),dobra starczy tych pogaduch bo nas admin stad popedzi,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fragles13 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 A więc. Cena kompletu lamp tylnych do kombi, a'la Camino (4 sztuki: 2 do klapy bagażnika + 2 w błotniki) to 1050 zł z dostarczeniem do Warszawy. Dostarczenie do Warszawy w ciągu miesiąca. Na tę chwilę jest możliwość dostarczenia 4-ch kompletów. Kto pierwszy ten lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coffee-l Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 No fragles- troszkę kaski za to jest:) nie są zbyt tanie rzeczywiście dla nissanmaniaków:) a tak w ogóle to jest róznica w tylnich lampach z p11.144 a p11? czy to są takie same lampy. Wiesz cos o tym? A tak nawiasem mówiąc mam pecha bo własnie parę dni temu dostałem kamieniem w przedni reflektor i poszła rysa na 10 cm. juz widzę krople z woda wewnątrz. idealnie byłoby wymienić je teraz na te zajefajne lampki co była mowa o nich w temacie, ale cóz nie są dostosowane do naszych dróg:( muszę coś z tym zrobic Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cichy00 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Pierwszy - lepszy - zamawiam ! Napisz proszę jak formalnie mogę je zamówić . Dostawa do Szczecina . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fragles13 Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 No fragles- troszkę kaski za to jest:) nie są zbyt tanie rzeczywiście dla nissanmaniaków:) a tak w ogóle to jest róznica w tylnich lampach z p11.144 a p11? czy to są takie same lampy. Wiesz cos o tym? A tak nawiasem mówiąc mam pecha bo własnie parę dni temu dostałem kamieniem w przedni reflektor i poszła rysa na 10 cm. juz widzę krople z woda wewnątrz. idealnie byłoby wymienić je teraz na te zajefajne lampki co była mowa o nich w temacie, ale cóz nie są dostosowane do naszych dróg:( muszę coś z tym zrobic Pozdrawiam Lampy w 120 i 144 wyglądają identycznie, ale czy są identyczne - za to głowy nie dam. Niech się wypowie ktoś kto ma taką wiedzę. Co do przednich lamp, na niemieckim forum jest gostek, który ma takie lampy w swojej P11-a'la G20: http://www.nissanboard.de/artikel_nissan_4...ate-S.200-.html Jak ktoś dobrze zna niemiecki to niech poczyta forum albo zapyta się go jak to zrobił. Jak się okaże, że wszystko ok, to chyba szykuje się przedniolampowa rewolucja. [ Dodano: Pią 08 Maj, 2009 10:38 ] Pierwszy - lepszy - zamawiam !Napisz proszę jak formalnie mogę je zamówić . Dostawa do Szczecina . Pozdro Poszło na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Co do przednich lamp, na niemieckim forum jest gostek, który ma takie lampy w swojej P11-a'la G20: Są dostępne na e-bayu jako do G-20 i P11 p&p. Jedyny minus że są symetryczne na rynek U.S. i Japan czyli u nas zero szans na legalny przegląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LeszekSKC Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 A ma ktos mozliwosc załatwienia tylnich lamp typu lexus ale do sedana ?? Bo na allegro sa ale jedynie hatchback ;// pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fragles13 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Jest jeszcze ktoś chętny na te lampy do kombi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cichy00 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Ale pomimo tego że tyyyyyyyyyylu chętnych to mogę liczyć na to że zamówisz mi te lampki ? Czy czekamy do grudnia aż ktoś sie zgłosi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fragles13 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Ale pomimo tego że tyyyyyyyyyylu chętnych to mogę liczyć na to że zamówisz mi te lampki ? Czy czekamy do grudnia aż ktoś sie zgłosi ? Podany koszt jest wyliczony z uwzględnieniem rozłożenia kosztów transportu na 4 komplety lamp, tak więc jakbym miał zamawiać jeden komplet, to koszt transportu wzrośnie czterokrotnie. Prosta kalkulacja - im większe zamówienie, tym niższy koszt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cichy00 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Prześlij mi proszę cenę przy zamówieniu jednego kompletu bo nie znam dotychczasowej wartości transportu przy zamówieniu 4 kpl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fragles13 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 cichy00, dostarczenie jednego kompletu takich lamp z Japonii kosztowałby około 1550 złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba.mak1 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 a ja mam pytanko czy ktos bylby zainteresowany kupnem przednich lampek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LeszekSKC Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 A jaki koszt ?? i moze jakas fotka tych przednich lampek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cichy00 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Fragles-masz maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi