Bart-qlka2 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Bardzo ładnie to wygląda a jeszcze ten widok . Gratulacje pięknej fotki . Dzięki. Jakby ktoś chciał podobne widoczki zaobserwować to polecam. Jest to miejscowość Jaworzynka, niedaleko tzw. trójstyku czyli granicy Polsko-Czesko-Słowackiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dani Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Witam Nie bardzo jestem w temacie tych lamp ale przeglądając eBay znalazłem takie coś, może komuś sie przyda. Podana cena jest już z kosztami wysyłki wiec chyba całkiem interesująca. Pozdrawiam http://cgi.ebay.de/JDM-Nissan-Primera-Wagon-P11-clear-tail-lights-OEM_W0QQitemZ350310038706QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh%C3%B6r?hash=item51901afcb2#ht_1419wt_752 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P11DK Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Od kiedy mam P11 zawsze chciałem mieć przednie światła od G20. Jakby ktos jakiś zakup większy organizował to jestem chetny na przednie lampy G20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 były na tablicy za 650zł jakiś czas temu, poszukaj na nz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-qlka2 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Jeżeli ktoś zainteresowany to moje lampki do kombi są wystawione w dziale "giełda" Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi