Coobcio Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Przy okazji remontu będzie zapodawany manual... Głupie jest to że trzeba także zmienić część wiązki elektrycznej i przepiąć jakiegoś pina coby prędkościomierz działał. Skrzynka wał i reszta frutów: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy_czarny Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 teraz mnie zaskoczyles ale jestem pewien ze projekt bedzie profi.. pozdrawiam i czekam na rozwoj projektu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość asmo666 Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 coobcio powiedz mi a co by bylo jak bym wrzucil ta przepustnice od primerki do swojego seryjnego SR20DET?? da to cos? czy nie ma sensu sie paprac pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Poprawi reakcje na gaz i teoretycznie powinno zmniejszyć laga, ale większą zatyczką jest przepływomierz powietrza - który także zmoduje coby nie stawiał żadnych oporów... Ps. dziś zrzuciłem łep, tada: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 No i także przyszły fruty do zwiększania mocy:Obrazek Made in China? Teraz jest moda na wywalanie "baranków" a widze Ty montujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Chinol a jak... Ps. jak zrobię ten wóz to będę się nim bał smigać jak cholera, ten tył napęd... Jakiegoś poloneza może najpierw do nauki kupić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Chinol a jak... Ps. jak zrobię ten wóz to będę się nim bał smigać jak cholera, ten tył napęd... Jakiegoś poloneza może najpierw do nauki kupić ?? Taa albo malucha swoją drogą pare lat śmigałem takowym i w zime na śniegu to faktycznie była fajna zabawa :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwinto Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Chinol a jak... Ps. jak zrobię ten wóz to będę się nim bał smigać jak cholera, ten tył napęd... Jakiegoś poloneza może najpierw do nauki kupić ?? Coobcio, na suchym będzie OK, ale jak tylko popada deszczyk to będziesz się uczył pokory dla pedału przyspieszenia . O zimie to już nie mówie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 ja bym sie bardziej bał suchej nawierzchni przy dużych prędkościach bo wiadomo że na mokrym i po śniegu sie tak nie pakuje .........ale przy 160-170 przy 4-5 tys rpm w łuku może być ciekawie :kosci: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość asmo666 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 eee przesadzacie... nie jezdziliscie takim autem to nie wiecie ja mam i prowadzi sie niebo lepiej niz FWD :> pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 przyznaję Sx-a nie prowadziłem ale supra I i II; dosyć długo Mr2 (tylko dla odważnych), porche 928... i pare innych rwd... SX w porównaniu z MR2 powinien prowadzić sie dziecinnie łatwo... jest świetnie zbalansowany... mr2 też tylko trzeba kontre w odwrotną stronę kręcić i zamiast ujmować gaz w pizde dawać na maksa bo nie wyda .. to dla niewtajemniczonych :028: auto dla psycholi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Hehe to mnie uspokoiłeś Choć powiem Ci że miałem okazję parę razy prowadzić S14 z mocą pod 300KM i sporo nerwów kosztowały mnie sytuacje typu II biegi do deski jak w koleinach bokiem stawiało, a co to będzie się działo jak z czasem do 400KM się dobije no ale do tego czasu mam nadzieję że troszkę ogarnę maszynę, tak czy siak po świętach ostro się za nią biorę zwłaszcza że oba pedały dotarły... Tak więc już wszystko do przejścia na manual jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość asmo666 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 SX w porównaniu z MR2 powinien prowadzić sie dziecinnie łatwo...jest świetnie zbalansowany... nie jest trudny w prowadzeniu natomiast jak sie jezdzilo caly czas FWD tak jak ja to na poczatku mozna byc lekko zaskoczonym... ale latwo go opanowac tak ze Coobcio na poczatku delikatnie i od razu jak tylko cos go wzmocnisz to wrzucaj szerszą opone i zobaczysz ze mozna nim tez smigac bez nadmiernego palenia lacza a z klasą... :> pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 245/35/17 tył i 225/40/17 przód wystarczy na ulice a ceny są niezłe - tutaj nie mogę cię uspokoić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Lacze będą w seryjnym rozmiarze ale pół sliki tzn Toyo R888 (205.55R16) - mam nadzieję że dzięki tym oponą setka na liczniku będzie osiągana w czasie nie dłuższym jak 4,5 sekundy Oczywiście w szczytowej i zamierzanej formie. No czas na weekend a po nim wchodzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 jak bedzie gotowa ta 400konna maszyna to stroimy fure. ja oczywiscie opor deska a ty z lapem na kolankach powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pers Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 łaaaaa, będzie potwór powodzenia Coobcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 setka na liczniku będzie osiągana w czasie nie dłuższym jak 4,5 sekundy :zdziw: dasz sie kajnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pers Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 :zdziw: dasz sie kajnąć? do tego trzeba mieć licencje na latanie :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 II R wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość asmo666 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Coobcio, pochwal sie... jaka suszarka wjezdza do projektu?? bo juz widzialem Twoje wyprzedaże na TK :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 No wjerzdza coś z tego: http://cgi.ebay.com/TD05H-18G-Turbocharger...1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.com/TD06-20G-Turbocharger-...0QQcmdZViewItem Chyba ta mniejsza wjedzie ze względu na małą turbo-dziurę... 350KM to myślę że tak akurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shogun Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Witam Duża ma być . Jak wchodzić to wchodzić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sergiej Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 to bedzie znow chyba najszybsze auto w klubie ;-) do czasu az przyjedzie to http://cgi.ebay.co.uk/nissan-skyline-r33-g...1QQcmdZViewItem powodzenia w tworzeniu a tylny naped nie jest wcale taki zly ...ja kiedys mialem okazje 375 km ogarniac i dawalo rade tylko ze to duza fura byla wiec troche inaczej niz nismo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raffik77 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 będzie niezły potwór ;D powodzenia w projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi