xtomek Opublikowano 12 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Czerwona nie bedzie miała się czego wstydzić nawet w ENERGY GAZ, ale po doświadczeniach Bodka bijemy do Kreatora Ja osobiście bardzo lubię mineralną Proponuję zbiórkę o 16.30-17.00 pod Coobcio Garage. :fuckyou2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Czerwona nie bedzie miała się czego wstydzić nawet w ENERGY GAZ, ale po doświadczeniach Bodka bijemy do Kreatora Ja osobiście bardzo lubię mineralną Proponuję zbiórkę o 16.30-17.00 pod Coobcio Garage. :fuckyou2: Co do doświadczeń Bodka to wypadek losowy. Ja przyjeżdżająć z partyzanta, zawsze czekałem max. kilka minut, ale zawsze załatwiałem sprawe tylko z szefem. Proponuje nie trzewić złej opinii na temat tej hamowni, bo może nam się skończyć rabat. W kreatorze, w cenie Energy tylko jeden pomiar :/ . Ja wpadnę towarzysko, zobacze co tam u was wyjdzie. [ Dodano: Pią 12 Cze, 2009 10:05 ] Czerwona nie bedzie miała się czego wstydzić nawet w ENERGY GAZ, ale po doświadczeniach Bodka bijemy do Kreatora Ja osobiście bardzo lubię mineralną Proponuję zbiórkę o 16.30-17.00 pod Coobcio Garage. :fuckyou2: W kreatorze już chyba nie mamy rabatu, więc 100 zł za pomiar, żenada :kosci: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Nie taka żenada bo w większości firm tunerskich standardem jest ~150zł i więcej za pomiar. Jest tania hamownia, cieszmy się i jeździjmy właśnie tam Co do Energy Gas to żadnej rozruby nikt nie robi. To było niezrozumienie w ich szeregach. Dzisiaj kilka hamowań będzie i może być całkiem fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Nie taka żenada bo w większości firm tunerskich standardem jest ~150zł i więcej za pomiar. Jest tania hamownia, cieszmy się i jeździjmy właśnie tam Co do Energy Gas to żadnej rozruby nikt nie robi. To było niezrozumienie w ich szeregach. Dzisiaj kilka hamowań będzie i może być całkiem fajnie. bodek żenda cenowa wobec Energy, 50 zł różnicy, Energy 2 pomiary, Kreator 1 pomiar. Masz racje że inni hamują dużo drożej, ale jak na Warszawę to taniocha. Czekam na wynik twojego wozu, niezależnie gdzie będzie, kończmy OT u tomka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 to dziwne z tym kreatorem bo ja się indywidualnie dogadałem z właścicielem i mam 50 za dwie przejażdżki :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 12 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Coobcio odwołał dzisiaj :029: Trzeba się na nowo poumawiać. Bez Niego nie ma sensu mordować czerwonej. A miało być 220 :diabel2: Parę zdjatek z I rundy WST na osłodę, nareszcie dupcia wysoko : zdjątka by cegła i Wojciech Marcinkiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 No i co teraz będzie?.... Musicie przemyśleć dobrze sprawę czy kupować nową budę, czy może pójść w mocne Sunny? Z modowanymi autami jest trochę słabo jak jest szkoda całkowita. Ciekawe jak to w linku policzą... Ciężki temat z dzisiejszego dnia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baryla Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 No nie ciekawie się dziś porobiło... :/ szkoda wozu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 ej k**wa co sie stalo? :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Trochę deszczu+chińskie opony 50 m od hamowni. Szkoda gadać, katastrofa. Jak ktoś ma zdjątka to niech walnie, bo mnie się bluetooth też rozpirzył. :zly: Musi być nowa buda. Zresztą i Junioorowi też się trochę oberwało. : Już drugi raz czerwona zarobiła w kufer od klubowicza. Dokładnie półtora roku od poprzedniej przygody w drodze do Słupska na sylwestra u Pomorzan. Trochę mi się pomerdało z czasem, kiedy to było. Do Borska pojechała czarna, bo "nowy SR20DEH" zdechł po 100o km. Jakieś fatum, czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 o fak... tyle pracy włożonej w auto nieprzyjemnie się to czyta... wrzuć foty... może niedużym kosztem da się to naprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrząb Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 dobrze że w tył a nie w silnik, wtedy był by dopiero zonk. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Motorownia, zawiecha, wydech, inne graty O.K. Ale z budą nic już się nie da zrobić. Nie można jeździć składakiem/spawakiem z 200 kuńmi pod machą. Dzięki za wyrazy sympatii dla naszej bidulki. Będą zdjątka, ale później. No chyba,że ktoś kolegów wrzuci wcześniej. Ja mam spieprzonego bluetootha i nic z telefonu nie mogę bez kabelka zamieścić. Serce boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Pocieszając to każde zmiany są zmianami ku lepszemu. Buda już wcześniej cierpiąca zostanie wymieniona. Gorsze to, że całe zajście uziemia wóz i plany na jakiś czas. Miejmy nadzieję, że nie stracicie na tym wszystkim a nawet zostanie coś w kieszeni na extra diwajsy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 A ja chciałem dzisiaj tylko olej wymienić i shamować bidulkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Szkoda to auto "dostało drugą młodość"wiem że dla Tomka i Karola to było "oczko w głowie". Widziałem je po zdarzeniu, nic sensownego nie da się z niego wyczarować, bo to nieopłacalne. Tomek pewnie coś kupi z czasem i przełoży graty, blacharsko idzie jeszcze pare elementów opchnąć. :////// . Musimy mu pomóc, w poszukiwaniach tylko nie wiemy co on konkretnie zamierza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Co do oleju, jeżeli chcesz się go pozbyć to Junior z chęcią go odkupi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 jak w podpisie........pure P10 forever , a z oliwą zobaczymy. Może się jeszcze przyda Z brudną oliwą nie wypada nową karocą jeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yarkoo Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 współczuje Tomek życzę powodzenia w poszukiwaniu nowej budy i szybkiej przekładki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkarol Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Fotki dam jutro, szukamy P10 rocznik 95-96' full opcja ... najlepiej z zepsutym silnikiem, ale blacha musi byc extra. Poczekamy na wycene i bedziemy wiedziec w jakim przedziale sie obracamy. pozdrawiam i licze ze powstanie kozak JDM ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 szukajcie lepiej lżejszej/mniejszej i nowszej generacj (wytrzymalszej) budy... almera Gti byłaby idealna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Dziękuję Wszystkim za słowa pociechy. Wiecie co, ale żeby 2 Primery VE załatwić za jednym razem, to trzeba mieć talent :diabel2: Pozdrawiam całe NKP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Kurde Panowie wielka szkoda, aż posmutniałem dziś w pracy jak się dowiedziałem o zajściu. Trzymam kciuki żebyście szybko wskrześili serce w nowej budzie. Dla mnie kozak JDM byłaby P11 sportline taka jak miał PMW z VE pod maską. Ale P10 też będzie robić robotę. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 zawsze pomozemy jak bedzie trzeba. Po to sa wlasnie kumple z NKP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 14 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Panowie, jak wygląda sprawa z angolami. Czy można je zarejestrować po przekładce? Które modele bez problemu przejmą zawiechę i motor czerwonej. Co z automatami. Całe bebechy mamy do dypozycji. Czy trzeba będzie przerejstrować samochód na nowe tablice? Baardzo się przyzwyczaiłem do starych. Zeby nie rozdmuchiwać tematu, podpowiedzi proszę na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi