Gość rossi20 Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 zle nie bedzie ;-) z drugiej strony to tylko zabawa jak na razie, uczenie sie samochodu i swoich umiejetnosci w tej "dyscyplinie" ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 23 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Jeszcze tylko filtr paliwa do wymiany, limiterek poszedł dzisiaj na 8200 i jakieś ostateczne dostrojonko przed Modlinem. Coobcio jeszcze chce czerwoną na suchym asfalciku posprawdzać . p.s. już wymieniony na oryginalny japoński z robaczkami na puszce. Stary wyglądał fee.... :030: Dostrojonko jutro, tylko niech k... mać ktoś zamówi słoneczko i suchy asfalt. Czerwona jeździ coraz ...lepiej :diabel2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Słoneczko na jutro zamówione :!: ale raczej dopiero w piątek będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 24 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Damy rade z Coobciem, jutro po południu. Wystarczy jakieś 50 km suchego asfaltu p.s. dzisiaj raniutko delikatnie pokręciłem do 8000. Obrotek na czerwonym a czerwona zap....la "cichutko" jakby zapomniała o odcince. Ale radocha. dzisiaj po południu dostroiliśmy czerwoną do pełnej odcinki czyli 8200 i wreszcie dół, tak, że falowanie obrotów na małym gazie ustąpiło. 800 jest O.K. Zużycie paliwa rewelacyjne, na poziomie 9l/100km w mieście , a jutro.....full zawiecha ze srebrnej i rozpórka ,czerwona powoli zaczyna szczerzyć kły :028: Jedziemy zdobywać Twierdzę Modlin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 :622: :622: :622: :622: :580: :580: :580: :580: :621: :621: :621: :621: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 25 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Na wiosnę dojdzie jeszcze full garniturek zewnętrzny z polerowankiem, naprawą wlotu i tą pieprzoną korozją tylnego, lewego nadkola. I cały czas kombinuję skórzane czarne wnętrze-takie mi sie najbardziej podoba- oraz naprawa/wymiana listew progowych z GT. No i czerwony kubełek na WST bo na SSS nie można nic wyjmować z wnętrza - oprócz koła zapasowego w street-cie oraz wyścigowe slicki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 xtomek, ta zabawa wciaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 A ja tam popieram robienie aut typowo streetowych,takich z pełnym wnętrzem-przecież na ulicy takich najwięcej się toczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Czerwona nie dosc ze praktyczna w 100% to jeszcze niezle zap......... i pali w granicach rozsadku :one: auto idealne czyzby :027: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 26 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Jeszcze....nie Dzisiaj od rańca walczyliśmy z Coobciem i udało się zrobić przód. Z tyłem było gorzej, bo bez palnika się nie obędzie. Ale... już Junioor nie będzie mi sie śmiał w twarz, że przód jest wyżej niż tył. Będą zdjątka, tylko poźniej. Cooba obiecał podesłac, jak kondycyjnie wytrzyma. Jutro się ściga i musi sie wyspać. p.s. koni-przód, bilstein-tył /będzie soon / i rozpóra Gracisko skręca jak ... czołg przyklejony do podłoza o prawym wahaczu którego nie było, nie wspomnę! Niektórzy wiedza, że niestety mnie wciagnęło :028: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 uu poważnie :?: możesz jaśniej?? co było z tym wahaczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 26 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Coobcio powiedział. że wystawi ten okaz na Allegro Spoko, przeszczepiona nówka pewex ze srebrnej. p.s. nie pozwoliłem zrobic zdjątek wahacza :zdziw: ale resztę zdjęć macie dwa posty powyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 jescze jakieś ładne koło do tego i będzie malina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 26 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 jescze jakieś ładne koło do tego i będzie malina Te felgi są lekkie, i na 1/4, potem jeszcze coś pokombinuję. jak zmienię tył zawiechy, to może i zakręty dojdą. Trzeba się pouczyć, późno zacząłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Na zdjęciach w czerwonej bardzo nie rzuca się że poszła 3cm w dół za to na srebrnej bardzo widać 3 do góry :diabel2: :diabel2: nówka pewex ze srebrnej :diabel2: :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 26 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Przodzik się dopiero układa, no i pełny śmiecia bagaznik, łacznie z bilsteinami na tył. Dopiero wtedy zobaczymy, jak to będzie wygladać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Na zdjęciach w czerwonej bardzo nie rzuca się że poszła 3cm w dół nie rzuca się?...zobacz fotkę w opisie Tomka Trzeba się pouczyć, późno zacząłem jak to mówią...stary ale jary powodzenia w startach na 1/4 bo jeszcze długo nie będę miał kiedy czerwonej zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 27 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 No dzisiaj sesyjka zdjęciowa się udała, może będzie lepiej, widać jak toto, teraz moje czerwone kochanie wygląda naprawdę . No i drobiazg, jak ślimakiem wjeżdżałem na Siekierkowską z Patriotów, tam jest ciaśniutko, to przy 70, czerwona nawet nie zapiszczała, tylko moja pieska była przerażona- żona też Zdjątka będą za godzinkę Może nie na wszystkich zdjęciach dobrze widać, ze jak 1 osoba wsiądzie to czerwona jest od razu drapieżna. Te 8200 to jak w rakiecie, nawet wieshaq tego nie spróbowął .Bosko :diabel2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Można powiedzieć, że zupełne inne auto I aerodynamika z lekka się poprawiła (cenne setne sekundy na 1/4). Kiedyś Ci mówiłem, że przód za wysoko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 27 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 bodek DŻITIAJJJJJJJ już trochę wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Oooo czasik udało się poprawić o jakieś 30 tysięcznych sekundy no i Tomek osobiście go poprawił, tak więc ze złamaniem 15 sek nie powinno być najmniejszych kłopotów Ps. wpadnijcie kiedy no do mnie to się przejadę na swoim starym zawiasie :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 29 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Jak o mnie chodzi, to prawie 0,5 poprawiłem. Inne rezultaty były Karola. Masz oczywiście jazdę jak w banku. Próbujemy zawias dokończyć, może zdążymy , i .... może w Ryczkach się spotkamy. Tam nawet ścigaństwo czerwoną możesz uskutecznić A zakręty kiedy tylko chcesz :diabel: [ Dodano: Wto 30 Wrz, 2008 17:58 ] wpadnijcie kiedy no do mnie to się przejadę na swoim starym zawiasie :one: Zawias z tyłu będzie zrobiony do jutra. Tak, że wrazie co, pełna radocha do objeżdżenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkarol Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Załatwiłem u kumpla warsztat i coobciowe bilsteiny wchodzą na tył jutro. Będzie czym pojeździć w Rykach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 tyle już się najeździłem za i przed i obok czerwonej że chociaż na prawym fotelu bym w końcu zasiadł na jakiejś prostej :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 1 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Wpadaj do Ryk w sobotę. Nie pożałujesz Będzie monia, Coobcio, xkarol, bullitt no i ja. Może ktoś jeszcze. Kazdy wóz techniczny mile widziany Chyba, że się ktoś dopisze na fotokomóry. p.s. dupcia w czerwonej już zrobiona, zawias sport jak sie patrzy! Startujemy obaj z xkarolem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi