xtomek Opublikowano 14 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 PMW dodam że na pierwszym lewym łuku wrzucam 5-tkę Czemu nie przyjechałeś Niezła hamownia i w wielu przypadkach bardzo powtarzalne wyniki. Komentarze do wyników wyjątkowo fachowe. Naprawdę znają się na rzeczy. Budzik o niczym nie świadczy, oceniam V max na 250 circa. Moje 180 na trójce, też jest wątpliwe :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 No czas na uaktualnienie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 no pieknie - grubo ;-) 200 koni zlamane konkretnie ;-) tak trzymac dalej. jeszcze jest troche do zrobienia :-) zeby bylo lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Czemu nie przyjechałeś byłem 15.50 i czekałem do 16.20 i nie zapowiadało się szybko na hamowanie bo jakieś renault stygło na rolkach... nie mogłem czekać tyle czasu musiałem do domu jechać innym razem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 P.S. A ile wyszlo Vmax na rolkach?? w temacie masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Ten hałas jak czerwona była na rolkach ..... bezcenne. jak sobie przypomnę to ciarki po plecach przechodzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 15 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Fakt, było czuć wibrację powietrza, nawet, przy zatkanych uszach. A to tylko....205KM , no ale, 100 oktaników v-racinga Shella zalane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 fajny masz ten wydzior ładnie gada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 25 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 fajny masz ten wydzior ładnie gada... A masz,.................................................srebrna się kłania No może jeszcz trochę: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 o boże jaki fatalny kolektor wydechowy poprostu tragedia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Bez kitu, chiński szajs. Zbieraj na 4-1 i wałki z SR16 :027: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 :diabel2: i przepustnicę z SR16VE N1 70mm hehehe... fajnie jest się ponakręcać wzajemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 25 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 No i widzicie, ile jeszcze w N/A można zrobić Ciekawe ile wyjdzie, bo 13-ka to zadanie na przyszły roczek :one: może jeszcze pompa paliwa i turbiaki padną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 żarty żartami ... mocy wystarczy... zadbaj teraz o wygląd... przede wszystkim lakier, ładne koło, kierownica, gałka i bedzie kompletnie zmodyfikowana... tylko że takie felgi znaleźć to już sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 25 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 No, tak i czarna skóra na fotele, lubię czarny i czerwony kolor dwukolorowe experymenty mnie nie interesują. Dzieki za rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 No, tak i czarna skóra na fotele broń boże skóra - ani to wygodne ani praktyczne no chyba że lubisz jak Ci się ślizga tyłek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 25 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 no to jak ma być gites? bo ja mam szmaty gorsze niż w srebrnej. Pewnie Recaro , droższe niż cały samochód , siedziałem w kubełku coobcia i powiem, że było fatalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 masz bardzo dobrą tapicerkę... co ja bym dał żeby p11 były robione na czarno w środku... nawet jdm była szara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KevinTworog Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Tomku ja będe robił w swojej półskóre miałem z poprzedniej primie. Boczki czarne a środek z jakiegoś materiału. Taki zabieg mogę załatwić w miarę tanio, mnie ostatnio wyszło około 500zł za 2 fotele i 4 boczki drzwi wraz z materiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 26 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Boczki czarna skóra i środeczek ze starej /czarna krata/ tapicereczki to było by O.K. Pogadamy na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 co nowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 PMW tak wszystkich się dopytujesz lepiej napisz w co żeś sam się uzbroił ?? i xTomka narazie zero zmian - trzeba jakoś zime przeboleć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Nie jest tak źle. Podkładki klubowe właśnie doszły !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 PMW tak wszystkich się dopytujesz lepiej napisz w co żeś sam się uzbroił ??i xTomka narazie zero zmian - trzeba jakoś zime przeboleć... na stal czekam... surową oraz polerowaną po nowym roku pospawam to bedzie najfajniejsza choinka - bedzie pod nia leżeć ładne pare kilo kwasówki od żony dostane tłumik od mamy rure i kolana :one: pod planowane mody 2,5 cala bedzie w sam raz :gitara: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 29 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 zadaniem jest 250/250 N/A i 13-ka . Muszę to zrobić na wiosnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi