Gość BESEL_ Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Strażak Sam wróciłes:) obyło się bez awarii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Strażak Sam Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Witaj Na całe moje szczęście BEZ AWARII!!!! Natomiast napęd na 4 kółka w górach to rewelka. Mieszkaliśmy w takim dołku, gdzie zjazd był jeszcze znośny, ale wyjazd pod górkę (zwłaszcza po świeżym opadzie śniegu) na stok, to...........masakra. Szwagier jak i większość posiadaczy "normalnych" aut walczyła o życie z wjechaniem a i tak zazwyczaj kończyło się na zakładaniu łańcuchów. W muranku natomiast tylko czułem, jak się załącza tył i..........spokojnie pod górkę i...........heja na nartach. :> A teraz uważaj!!!! :!!: Tam gdzie byłem na nartach, to również było "konkurencyjne" Murano na słowackich numerach. Spotkałem się któregoś dnia z właścicielem w knajpie i wymieniliśmy się uwagami co do eksploatacji auta i ten muran też już miał "przejścia" :/ Zgadnij co?? :diabel2: Reduktor padł mu przy 50 tys. km. [ Dodano: Wto 27 Sty, 2009 08:48 ] Piknie Panie, piknie. [ Dodano: Wto 27 Sty, 2009 09:03 ] Wiecie co? Nie wiem o co chodzi, ale raz udaje mi się dokleić zdjęcie a innym razem nie!! Nawet zawsze zmieniam rozmiar, żeby było prościej i.......dalej skucha. :029: Masakra jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Strażak Sam, zdjęcia wrzuć na fotosik.pl i tu tylko link wklejasz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Strażak Sam Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 wiem, wiem :/ Ale wiesz co?? Regularnie też zaglądaj pod spód swojej srebrnej strzały, czy nie masz wycieków? Bo coś widzę, że to faktycznie dość czułe miejsce Murana. : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Strażak Sam, ja przeważnie stoje w tych samych miejscach i ani w garażu ani na kostce sladów nie widze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Strażak Sam Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 to dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 a to spalanie liczyles sam czy komputer pokazywał tyle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Strażak Sam Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Tyle pokazywał komputer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romanista Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Strażak Sam, czy mogłbyś w wolnej chwili pstryknac fotkę lub napisać gdzie kabel wychodzący z subwoofera "włącza" sie do instalcji? ja mam jedna wtyczke w okolicach progu- biegnie tam kilka wiązek i jedna jest zakończona białą wtyczką. wydaje mi się ze jest to do podłączenia subwoofera ale nie mam pewnosci. nie mam też niestety schematu instalcji elektrycznej w Murano. jeżeli to nie problem to byłbym wdzięczny za pomoc. BESEL_, Ty masz chyba amerykańca podobnego do mojego, masz wiec radio przestrojone na Europę czy nie? jaki masz wyświetlacz? kolor czy taki pomarańcz ? Ja się zastanawiam nad zmianą wyświetlacza na kolor oraz podpięcie nawigacji jakiejś dobrej. :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 romanista, ja mam pomarańczowy wyświetlacz i radia nie przestrajałem:) słucham cd-ków i czasem rmf-u:) jak mógłbys to zrób zdj tylniej wycieraczce w tym miejscu gdzie styka sie z szybą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Strażak Sam Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Wygląda to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/c...ow,1250187,1718 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Strażak Sam Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Najfajniejsze są komentarze pod spodem :/ Jednak widzę, że głąbów i matołów u nas nie brakuje. [ Dodano: Nie 01 Lut, 2009 12:21 ] Romanista! Poradziłeś sobie z tym podłączeniem? [ Dodano: Nie 01 Lut, 2009 12:24 ] Besel! A co to się stało, że już nie zamazujesz tablicy rejestracyjnej? I te "AA" daje duuuuużo do myślenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Strażak Sam, a tak sie stało że nawet światła wczoraj zmywałem bo efetk mi sie nie spodobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Strażak Sam Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Czyli jednak zrobiłeś lampy na czarno? :029: Masakra! Niedługo wybieram się do Rzeszowa, to może jakieś małe piwko zrobimy? Co prawda najpierw będę musiał "odwiedzić" komendę, ale może dam radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Strażak Sam, zrobiłem na czarno ale wczoraj zmyłem bo mnie się nie spodobało:D a na piwo to chętnie się wybiorę tylko pisz kiedy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Strażak Sam Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Jeszcze dokładnie, to nie wiem kiedy, ale wydaje mi się, że w połowie lutego. Dam znać jak będę wiedział dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romanista Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Witam, Strażak Sam, dzięki za fotke ale chyba sam nie poradze i udam sie do jakiegoś magica :029: nibyłatwe ale nie chciałbym sie wpiąć w "coś" i spierniczyć przez przypadek. nie mam schematu instalacji i nei wiem czy to co widze to wolne gniazdo do subba czy też do czegoś innego. BESEL_, o jakie fotki Ci chodzi? co dokładnie chcesz zobaczyć? :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Strażak Sam Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Jeśli chodzi o elektrykę, to bardziej ci nie pomogę nie znam się na tym [ Dodano: Pon 02 Lut, 2009 12:59 ] Panowie!! Zobaczcie http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=50674 Czas walczyć : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 romanista, już nie ważne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Strażak Sam Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Panowie! Czas zacząć walczyć o swój dział :kosci: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Strażak Sam, ja juz sie wypowiedziałem i zachęcam pozostałych do poparcia tego pomysłu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Strażak Sam Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Widzę, że na razie tylko my dwaj. :/ A reszta co?? sprzedali Murano czy jeszcze się opalają gdzieś w Egipcie albo innym badziewiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romanista Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 dopisałem, jest nas juz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Strażak Sam Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 To jest jakaś masakra!!! :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi