bialagora Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Hej, czy ktoś kojarzy ten egzemplarz ?Jakieś spostrzeżenia ? https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-nissan-350z-premium-pack-europa-ID6ySalw.html#8295b911e9 z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon27 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Hejka zacząłem szukać troche na necie i jak narazie wpadło mi w oko to cudo: https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-nismo-injen-technology-tuning-ID6ywTQX.html#8295b911e9 Co myślicie? Wiem ze to nie HR ale wydaje się ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolaar13 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Kilka stron wcześniej był opisywany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szachi Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 (edytowane) https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-nissan-350z-premium-pack-europa-ID6ySalw.html#8295b911e9strasznie niechlujne zdjęcia i opis, ale nie widzę tam nic niepokojącego, (brakuje jednego odbojnika tylnej klapy i do silnika przykręcony jest jakiś zbędny kawałek metalu ) trzeba by obadać na żywo ile to warte i zbić z ceny za te tragiczne felgi i progi Edytowane 27 Kwietnia 2017 przez Szachi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Sajmon27 Przeczytaj jeszcze raz to co ci napisalismy, przejrzyj kilkanascie stron wstecz ten temat i wtedy sie zastanow czy ten wpis twoj i pytanie o Zetke z 2003 powyzej maja sens. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Hejka zacząłem szukać troche na necie i jak narazie wpadło mi w oko to cudo: https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-nismo-injen-technology-tuning-ID6ywTQX.html#8295b911e9 Co myślicie? Wiem ze to nie HR ale wydaje się ciekawy. Szymonek pewnie, że jest ciekawy, kupuj czeka na Ciebie a potem sobie "zcipujesz" i poszerzysz. Ehhh ręce opadają... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon27 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Hej ponownie, Nie moge jak narazie znaleść HRa ktory by mi wpadl w oko i cenowo nie wystraszył. Czy wiecie może o jakimś na sprzedaż? Zlokalizowałem natomiast 3 Rev-Upy z zagranicy, jak by ktoś miał chwilke i mógłby zerknąć na zdjęcia i się wypowiedzieć to byłbym wdzięczny. I sory za poprzednie bezsensowne posty, jestem dziś dość mocno zakręcony. https://www.autoscout24.pl/oferty/nissan-350z-350-z-premium-pack-scheckheft-8fach-benzyna-srebrny-310781787 https://www.autoscout24.pl/oferty/nissan-350z-35-v6-pack-benzyna-bia%C5%82y-302983535 https://www.autoscout24.pl/oferty/nissan-350z-350-z-premium-pack-benzyna-szary-307435199 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel508 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Żaden z nich to nie rev-up. Najprościej rozpoznasz go po lampach bikseonowych i tylnych ledach do tego maska z dwoma wgłębieniami (HR ma dodatkowo maskę z garbem), we wnętrzu światła awaryjne są nad skrzynią biegów przed panelem klimatyzacji no i czerwone pole na obrotomierzu jest od 7000. To tak na szybko jak łatwo odróżnić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Dwa pierwsze to nie RevUpy, tylko DE, trzeci się nie otwiera, to tak na szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon27 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 czyli to są te DE tak? Ja osobiście stwierdziłem ze to Revy ze wzgledu na rok produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 revup to 2006 (300KM) , 2003-2005 to DE (280KM) nie licząc limitowanych rzadkich edycji z 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Są wersje limitowane 2005 przedlifta z silnikiem RevUp, ale ogólnie jak chcesz RevUpa to szukaj polifta, różni sie środkiem, zderzakiem przednim i lampami mówiąc ogólnie. HR na pierwszy rzut oka to garbata maska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Są wersje limitowane 2005 przedlifta z silnikiem RevUp, ale ogólnie jak chcesz RevUpa to szukaj polifta, różni sie środkiem, zderzakiem przednim i lampami mówiąc ogólnie. HR na pierwszy rzut oka to garbata maska. Ale i tu są wyjątki - tu jest jakiś z garbatą maską, ale to nie HR 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Hahahaha, fakt, to nie HR, to wersja przystanek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon27 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 A czy teraz na naszym rynku znacie jakieś rev upy albo HRy godne polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolaar13 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 A czy teraz na naszym rynku znacie jakieś rev upy albo HRy godne polecenia? Możesz wylać na siebie kubeł zimnej wody przed szukaniem/zakupem zetki i dopiero zacząć trzeźwo myśleć ? Przed chwilą zadałeś to pytanie, jeśli jeszcze nikt nie odpowiedział na Twoje pytanie to znak, że chyba nikt nic nie wie o egzemplarzu godnym polecenia ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon27 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Racja trochę za mocno się napalilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Srednio raz na dwa tygodnie naprawiamy magistrale w HR wymieniajac w nich uszczelki na wzmocnione wolne od wad. W pelni sprawny HR na oleju 5w40 po rozgrzaniu oleju do ok 85-90 stopni musi trzymac cisnienie na wolnych obrotach w granicach 30 psi jak ma mniej to znaczy ze magistrale sa juz przerwane... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmati9 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 (edytowane) Racja trochę za mocno się napalilem. Średnio raz na parę miesięcy jakieś auto jest polecane na forum także musisz uzbroić się w cierpliwość tych aut w dobrym stanie jest jak na lekarstwo niektórzy czekają dłuuugimi miesiącami Edytowane 28 Kwietnia 2017 przez mmati9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noico Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 @Sajmon27, jeśli znajdziesz jakąś zetkę na portalach z ogłoszeniami, która wyda Ci się okej, to radze nie zwlekać nawet godziny, tylko jechać i oglądać samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Szukam powoli Zetki. Trochę już się tutaj naczytałem. Mam pytanie: czy są jakieś różnice, jeśli chodzi o zabezpieczenie antykorozyjne blacharki np między DE, a HR? Będę wdzięczny za rzeczowe odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Szukam powoli Zetki. Trochę już się tutaj naczytałem. Mam pytanie: czy są jakieś różnice, jeśli chodzi o zabezpieczenie antykorozyjne blacharki np między DE, a HR? Będę wdzięczny za rzeczowe odpowiedzi Panie, to nie Mazdy GG !! lol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon27 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Czy mógłby ktoś fachowym okien zerknąć na ten egzemplarz? https://www.autoscout24.pl/oferty/nissan-350z-350-z-benzyna-szary-306473225 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Goly amerykaniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Czy mógłby ktoś fachowym okien zerknąć na ten egzemplarz? https://www.autoscout24.pl/oferty/nissan-350z-350-z-benzyna-szary-306473225 Zalety: HR (choć poprosiłbym jeszcze zdjęcie komory silnika) Wady: USA, brak Brembo, brak skórzanych foteli, brak tych wszystkich bajerów, które powinny być na kierownicy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi