FreshMan Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Była już oglądana jesli sie nie myle - poprzewijaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolaar13 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 (edytowane) Witajcie, jedno pytanie - oglądał ktoś ten egzemplarz?https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-313-km-faktura-vat-w-polsce-ID6zDJwN.html Pytam ponieważ obecnie juz od dłuższego czasu mieszkam zaledwie 30km od Nurburgringu i chciałbym zakupić taką zetę do odratowania i upalania na tym obiekcie Edytowane 5 Kwietnia 2018 przez stolaar13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 (edytowane) https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-ID6zROUy.html Oglądałem swego czasu bo parkuje niedaleko mnie - w ch*** zaniedbany, wizualnie to aż żal, że można aż tak zapuścić samochód, mechanicznie nie wiem... stoi niedaleko aplauzu na Bemowie. Marka pojazdu: NISSAN Model pojazdu: 350Z Numer pojazdu: 37899115 Cena pojazdu: $15,120 Stan wydania TITLE: CA Rodzaj TITLE: SALVAGE CERTIFICATE Przebieg w milach: 93,409 - Aktualny a teraz 96 tys KM Rodzaj uszkodzenia: Uszkodzenie z tyłu Opis uszkodzenia: Drobne wgniecenia Numer VIN: JN1AZ34E25M650453 Kolor pojazdu: Żółty Silnik: 3.5L 6 Napęd: Na tylne koła Ilość cylindrów: 6 Rodzaj paliwa: Benzyna Stan pojazdu: Pojazd uruchamia się Edytowane 9 Kwietnia 2018 przez Rolandinho 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferris Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Witajcie, jedno pytanie - oglądał ktoś ten egzemplarz?https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-313-km-faktura-vat-w-polsce-ID6zDJwN.html Pytam ponieważ obecnie juz od dłuższego czasu mieszkam zaledwie 30km od Nurburgringu i chciałbym zakupić taką zetę do odratowania i upalania na tym obiekcie A swoją już sprzedajesz ? https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-35th-anniversary-brembo-bi-xenon-navi-szpera-ID6zS1AB.html#15dadefa78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolaar13 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Witaj, z zamiarem sprzedaży już się zbierałem od kilku miesięcy lecz dopiero teraz znalazłem czas. Jako, że mieszkam w DE i jestem tam zameldowany, legalnie zatrudniony itp oraz dość często robię trasy do PL, dlatego potrzebuję większe auto i dodatkowo, które będzie w DE zarejestrowane, żeby uniknąć problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X4viers Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Tego ktoś może oglądał?: https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-wersja-europejska-orange-pack-bardzo-ladny-stan-lpg-polecam-ID6zN50n.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mglowka Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Hej, miał może ktoś styczność z tym modelem?:https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-nissan-350z-wersja-europejska-ID6zjaR0.html#c4203b9817 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazy Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 (edytowane) Witam Serdecznie, nie jestem jeszcze właścicielem 350z ale przymierzam się do zakupu. Auto przyjechało z niemiec ale po lekturze forum rozpoznałem że jest to wersja US. W carfax pobrałem raport. Niestety nie mam doświadczenia w kwestii odczytu.. Czy ktoś z szanownych kolegów mógłby się odnieść do tego co jest w tym raporcie. Czy total loss oznacza że należy omijać takie auto z daleka. Załączam raport. Z góry dziękuje za odpowiedzi CARFAX Vehicle History Report for this 2006 NISSAN 350Z_ JN1AZ34E66M354868 (1).pdf Edytowane 18 Kwietnia 2018 przez fazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 salvage, czyli nadawal sie do odbudowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazy Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Bardzo dziekuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blinkey Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Salvage title może być wystawiony z powodu bardzo lekkich uszkodzeń, jak i kompletnego zdewastowania auta. W Stanach np po kradzieży, w przypadku nieodzyskania auta po 21 dniach też wystawia się salvage title. Auto może mieć tylko uszkodzony zamek w drzwiach. Faktem jest jednak, że ubezpieczalnia traktuje to jako kompletne zniszczenie i wypłaca pełną sumę ubezpieczenia. Pozytywne jest to, że z salvage title nie można zarejestrować auta w Stanach. Gdyby auto zostało naprawione, otrzymałoby rebuilt salvage title. Jak naprawia się auta w Stanach, to chyba większość wie: gównolit, papier toaletowy i puszka sprayu. Jest więc szansa, że auto zostało naprawione w cywilizowany sposób. Stojąc ostatnio w korkach w NY miałem ubaw po pachy widząc auta z przednimi błotnikami malowanymi sprayem po naprawie. Żółte taksówki to myślę, że w 75% są naprawiane w ciągu maks 1-2 godzin i wyjeżdżają znów na miasto. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damson Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 (edytowane) Witam, przepraszam miał być link, ale nie umiem wstawić, proboje wkleic ale dalej nic Edytowane 22 Kwietnia 2018 przez damson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt456 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Witam po wakacjach planuje kupić zetke i zastanawiam się czy uda się wyrwać jakas dobra do ok 30tys oraz jaka wersję bardziej polecacie eu czy us. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noico Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 @Matt456, nawet nie raczyłeś przeczytać tej jednej strony od samej góry, co dopiero dziesiątki stron wstecz. Postaraj się samemu nadrobić wiedzę, korzystając z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt456 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 @noico czytałem właśnie I UE polecacie Ale bardziej mi chodziło o to czy tymi z us warto się w ogóle interesować, po prostu źle to ująlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dieselLPG Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 US moze miec identyczne wyposazenie jak EU. Ja bym zadnej opcji nie skreslal z gory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noico Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 dokładnie tak, US wcale nie są złe, znajomi jeżdzą i jest okej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt456 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 (edytowane) To super wiadomość, bo gadałem ostatnio że znajomym który szukał zetki mówił że amerykańskie wersje miały ślizgi rozrządu z innego materiału, które się kruszyly i problemy z rozrzadem przez to były oraz że znaleźć prostego us jest praktycznie niemożliwe itp. Dlatego się chce dokładnie dopytać bo po jego informacjach entuzjazm troche mi zmalał, ale widzę że nie ma się czego bać Edytowane 24 Kwietnia 2018 przez Matt456 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudy_Edd Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Czy z Usa czy z Europy nie ma znaczenia, obie moga byc walone, z ta różnica, ze z Usa na 100% byla walona kwiestia tego jak zostala naprawiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 US moze miec identyczne wyposazenie jak EU. Jasne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1722 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 (edytowane) Witam. Co sądzicie o tym egzemplarzu?http://allegro.pl/nissan-350z-313km-2007-i7295524716.html#thumb/4właściciel opisał uszkodzenia po wypadku (na zdjęciu w aukcji)czy z takimi uszkodzeniami przed naprawą warto zainteresować się tym egzemplarzem?Nie znam się na nissanach dlatego pytam Was o to. Edytowane 24 Kwietnia 2018 przez maniek1722 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolaar13 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Jak dla mnie cena jaka Cię wyniesie po naprawie będzie się równała z zakupem zdrowego HR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1722 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Jak dla mnie cena jaka Cię wyniesie po naprawie będzie się równała z zakupem zdrowego HR. Nissan miał takie uszkodzenia w 2009r i teraz jest już po naprawie i wygląda dokładnie tak jak na zdjęciach, cena jak już zauważyłem jest dość niska i trzeba troszkę do niego dołożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolaar13 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Chyba że tak w takim razie więcej osobiście nie pomogę w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reju15 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-nissan-350z-rarytas-okazja-manual-ID6zYgo3.html#15dadefa78 zastanawia mnie czemu taka niska cena, pewnie bity, zna ktos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi