Gość ynio Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 rozmiary plytek podawalem w formie linkow do dok. wyswietlacza. nie pisalem do firmy od obudow bo ja poki co nie potrzebuje, jest tak jak mam i pewnie zostanie chyba ze wloze 4x20. ale wtedy to jedynie przy szybie chyba ze obudowa tylko wyswietlacza, takie minimum i przylepic np na rzepa do deski za kierownica. tam moze by sie wpasowlo. elektronike schowac. tak jak ma vulture30 pod katem mysle ze nie jest zle. fakt jadac i patrzac na to odrywamy wzrok od tego co potrzeba drogi ale z doswiadczenia mimo ze mam wysoko to bardzo rzadko zerkam na dane. raczej jak stane na swiatlach czy korku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vqsoft1 Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 i co to wszystko w tym temacie? ktos montuje to do n16tki ? [ Dodano: Wto 28 Mar, 2006 ] Może i masz rację, a widziałeś wnętrze Primery? Ja mam dodatkową wnękę pod kierownicą. I mam tam wsadzić wyświetlacz? Żeby cokolwiek zobaczyć, trzeba bardzo mocno się pochylić. Mnie raczej chodzi o to, by bez problemu widzieć co się dzieje na wyświetlaczu. U mnie wnęka pod pokrętłami ogrzewania jest tochę cofnięta i pochylona w kierunku silnika, tak więc nic nie będzie widać. wlasnie z kumplem z roboty kombinujemy gdzie by to do niego wsadzic. kurecze gdyby dac inny wyswietlacz! [ Dodano: Wto 28 Mar, 2006 ] no i jeszcze jedno pytanie! czy moze da sie zastosowac wyswietlacz 2x16 znakow? bo znalazlem prawie taki jak mam w almie wiec pasilo by do wystroju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ynio Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 no i jeszcze jedno pytanie! czy moze da sie zastosowac wyswietlacz 2x16 znakow?bo znalazlem prawie taki jak mam w almie wiec pasilo by do wystroju! 2x16nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vqsoft1 Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 no wiec jestem gotowy do montazu w n16tce. Obudowa juz przygotowana w 100% teraz tylko czekam na elektornike. tak sie to prezentuje na ta chwile co Wy na to ? to biale w miejscu wyswietlacza to jest folia ochronna plexy, zerwe gdy wyswietlacz przybedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 normalnie pro jak by zawsze to tam bylo tylko mi sie wydaje za nisko.... bedziesz chcial spojzec i odrywasz wzrok z drogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejwra Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 A jakie mocowanie zrobiles? Czy masz mozliwosc zrobienia takiego czarnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 tutaj widok na mój z perspektywy kierowcy. na fotce wyszło jabym sieidzął bardzo dalkeo. w rzeczywistosci nie ma najmniejszych porblemów z odczytamienm liczyb. CZy trzeba wzrok oderwac od jezdni? no trzeba, tak samo jak gdy patrzymy na radio. nawet mniej bo tu wsytarczy szybki rzut okiem na aktulane spalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ynio Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 jak to fajnie jezdzic bez licznika, nic sie nie zapala jak przekraczasz spalanie, nie widzisz ze juz jest litr w korku gdy normlanie 0.4 czad. odzylem hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 ja jak frune trasa to widze jak mi wskazowka spada w oczach... nie musze miec ekonomizera i nawet go nie bede podpinal bo po co mi taka jasnosc w kabinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ynio Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 prace trwaja, fota slaba.ale z flashem to nic nie widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vqsoft1 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 prace trwaja, fota slaba.ale z flashem to nic nie widac.Obrazek fotografff - dupaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejwra Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 niebieski mistrz wyswietlacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vqsoft1 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 niebieski mistrz wyswietlacz nie kce sie kwalic ale to dla mnie )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejwra Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 spoko musisz zapodac zdjecie jak bedzie zalozony 8) gdzie wykonałeś takie mocowanie jak wczesniej na zdeciach? da rade taie czarne zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vqsoft1 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 spoko musisz zapodac zdjecie jak bedzie zalozony 8) gdzie wykonałeś takie mocowanie jak wczesniej na zdeciach? da rade taie czarne zrobic? no zrobilem to sam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 spoko musisz zapodac zdjecie jak bedzie zalozony 8) gdzie wykonałeś takie mocowanie jak wczesniej na zdeciach? da rade taie czarne zrobic? no zrobilem to sam! mam dojscie do blachy i odp procesw technologiczncyh! wszystko da rade! ] do wyboru czarne matowe czarne polysk czarne fakturka pół mat ) a da rade taka obudowe zeby sam wyswietlacz wszedl ?? bo ja chce obudowac wyswietlacz i nad nawiewami na jakims deliktanym wysiegniku dac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejwra Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 do wyboru czarne matowe czarne polysk czarne fakturka pół mat ) Czarny mat ile by kosztował przy podaniu wymiarów? bo to do N15 i nie wiem czy są takie sam e jak u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ynio Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 fotografff - dupaaaa i pijak i zlodziej, bo kazdy pijak to zlodziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość djbadboy Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 ynio jak tam prace ida?? który wogole jestem w kolejce z moim niebieskim wysiwetlaczem?? I kiedy moglbym sie go spodziewac?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ynio Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 prace ida moze jutro zloze kolejny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 prace ida moze jutro zloze kolejny. hehe a wysylka dopiero jak calosc bedzie ?? jak by co to u mnie juz pieniazki gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość djbadboy Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 No wlasnie u mnie tez juz pieniazki przygotowane i chcoialbym juz niebawem to zamontowac razem z navigacja tak aby miec juz cala primerke skonczona ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość reCON Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 naprawdę świetny pomysł i świetna sprawa, gratulację dla autora ... napewno niedługo się zgłosze jeżeli oferta jeszcze aktualna 8) brawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ynio Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 spoko spoko wszystko aktualne, czekamy na info od INC'a u ktorego wczoraj montowalismy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 a ja doppiero dzis sie dotoczylem na spalonym sprzegle ;] licznik dziala cacy tylko jeszcze jakas obudowa i zmiana kalibracji... (bo mam wieksze kola i mi zaniza predkosc ) musze tez jeszcze zalozyc oslne na kompa aha... jednak te szybkozlaczki to gowno... (nie ynio? :wink:) a teraz kilka fotek : mini spot za maciem na gorczewskiej podziekowki dla ynia za cierpliwosc i dobra robote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi