Gość djbadboy Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 to jak Ynio, kiedy bedziesz mogl wyslac licznik dla mnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 http://s71.photobucket.com/albums/i134/inc...ble666/licznik/ kolejne fotki juz zamontowane i hula az milo tylko jak widac po pomiarze przyspieszenia chyba zle skalibrowalem ale to sie ustawi bo narazie pookazuje predkosc o3km/h mniejsza niz na liczniku ale i tak chyba nierealna... bo ktore 1.4 wyciaga 100 w 8,7s ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 http://s71.photobucket.com/albums/i134/inc...ble666/licznik/ kolejne fotki juz zamontowane i hula az milo tylko jak widac po pomiarze przyspieszenia chyba zle skalibrowalem ale to sie ustawi bo narazie pookazuje predkosc o3km/h mniejsza niz na liczniku ale i tak chyba nierealna... bo ktore 1.4 wyciaga 100 w 8,7s ? ale Ty chcesz zeby licznik i prędkosciomierz pokazywały ta samą prędkość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 http://s71.photobucket.com/albums/i134/inc...ble666/licznik/ kolejne fotki juz zamontowane i hula az milo tylko jak widac po pomiarze przyspieszenia chyba zle skalibrowalem ale to sie ustawi bo narazie pookazuje predkosc o3km/h mniejsza niz na liczniku ale i tak chyba nierealna... bo ktore 1.4 wyciaga 100 w 8,7s ? ale Ty chcesz zeby licznik i prędkosciomierz pokazywały ta samą prędkość? wlasnie nie dlatego bede kalibrowal licznik przy pomocy jego funkcji autokalibracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejwra Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Yniu przypominam się z wyswietlaczem 8) mam troche gotówki więc robię zakupki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ynio Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 porobilem kilka kosmetycznych zmian. licznik to teraz komputer pokladowy w trybie czuwania zglasz sie kursorem niczym linux zalogowany na roota np : N15:# po przekreceniu kluczyka pojawia sie logo. reszta w sumie bez zmian hihihihihih wiem ze czekacie albo i nie. ale czasu malo. INC wyszukiwal w fast miejsce ECU w N16, niestety w komorze silnika. czyli trzeba prowadzic kabelki. na szczescie przerobilem troche zasade zasilania tak wiec z ECU potrzebne tylko 2 sygnaly od wtrysku i predkosc. predkosc to w sumie mozna z radia bo w N16 to juz jest. tak wiec pozostaje jeden kabel od wtrysku. nie wiem jak da sie to wprowadzic do wnetrza fury, ale musi sie dac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komprez Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 A czy jest jakas opcja udosetepnienia schematu podlaczenia tego do autka ? ew. schemat komputerka bo lubie sam pogrzebac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 A czy jest jakas opcja udosetepnienia schematu podlaczenia tego do autka ? ew. schemat komputerka bo lubie sam pogrzebac schematu komputerka nie ma dostepnego i tak by ci nic nie dalo bo najwazniejszy jest soft (ATmega), a co do podlaczenia to pytaj ynia bo ja mam podlaczenie ze tak powiem "v 1.1" a ynio juz opracowal latwiejszy sposob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość djbadboy Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 qrcze i jak z tym komputerkiem?? bo czekam juz prawie 2 miesiace na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ynio Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 płynąc spoko przez orinoko na wniosek vqsofta dodalem Vmax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vqsoft1 Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 płynąc spoko przez orinoko na wniosek vqsofta dodalem Vmax no i wypassss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 to ktora juz wersja softu ??:> ynio.. nie dalem rady byc w srode w waw :/ zgadamy sie i ja ci wysle tego uc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ynio Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 inc, nie nie, podjedziesz kiedys indziej i podmienimy. nie rob scen wersja teraz jest 1.7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 inc, nie nie, podjedziesz kiedys indziej i podmienimy. nie rob scen wersja teraz jest 1.7 no chyba ze tak... ale ja nie wiem kiedy bede w waw znow :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość djbadboy Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 i na czym w koncu stanelo z tym licznikiem?? Mial juz byc wyslany do mnie i.......chyba zaaginal (((((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ynio Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 sprawa ma sie tak , ze licznik nie dziala stabilnie . tzn u mnie wszystko niby trybi ale u vqsofta wystepuja problemy ktorych nie rozumiem. zmienimy mu oprogramowanie i bedzie dalej testowal. ty jak rozumiem potrzebujesz do primery, w kt nie byl montowany do tego pory u nikogo tak wiec moga byc problemy. jak nie z samym podlaczeniem to np. podczas odpalania, gdzie u vqsofta licznik gasnie. u mnie akurat odpalanie nie ma wplywu na niego. jesli masz stabilne zasilanie w momencie odpalania to mozemy probowac, tylko wszelke poprawki u ciebie to juz nie takie proste, bo nie jestes z wawy. dlatego wszystko sie przeciaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejwra Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Mozemy sprawdzić u mnie w N15 1.6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jamo Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Witam I jak wypadły próby z komputerem, też sie tym interesowałem, czy bardzo kłopotliwe jest zamontowanie i dostrojenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 witam, mam tekie pytanka: 1. jak wygląda kwestia opięcia na czas montażu wiązki od wyświetlacza? 2. kwestia przedłużenia wiązki wyświetlacz - "centralka" nie stanowi problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 witam,mam tekie pytanka: 1. jak wygląda kwestia opięcia na czas montażu wiązki od wyświetlacza? 2. kwestia przedłużenia wiązki wyświetlacz - "centralka" nie stanowi problemu? moze ja odpowiem jako posiadacz jednej z pierwszych wersji ;] 1. wiazka jest przylutowana, ale mozesz ja odlutowac i pozniej przylutowac spowrotem, mozesz tez zaadaptowac jakies zlacze 2. mozna przedluzyc ale nie do jakis absurdalnych dlugosci ;] przy zbyt duzej odleglosci komp-wyswietlacz moga sie zdazyc jakies przeklamania w wyswietlaniu a poza tym witam czlowieka ze scyzorykowa ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 moze ja odpowiem jako posiadacz jednej z pierwszych wersji ;]1. wiazka jest przylutowana, ale mozesz ja odlutowac i pozniej przylutowac spowrotem, mozesz tez zaadaptowac jakies zlacze 2. mozna przedluzyc ale nie do jakis absurdalnych dlugosci ;] przy zbyt duzej odleglosci komp-wyswietlacz moga sie zdazyc jakies przeklamania w wyswietlaniu no właśnie tak sobie kombinuję, że może dało by radę zamontować sam wyświetlacz gdzieś w górnej części obudowy kolumny kierownicy :-k a centralkę pod deską przedełużenie więc wcale nie byłoby absurdalnie duże a poza tym witam czlowieka ze scyzorykowa ;] no ja także witam :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 moze ja odpowiem jako posiadacz jednej z pierwszych wersji ;]1. wiazka jest przylutowana' date=' ale mozesz ja odlutowac i pozniej przylutowac spowrotem, mozesz tez zaadaptowac jakies zlacze 2. mozna przedluzyc ale nie do jakis absurdalnych dlugosci ;'] przy zbyt duzej odleglosci komp-wyswietlacz moga sie zdazyc jakies przeklamania w wyswietlaniu no właśnie tak sobie kombinuję, że może dało by radę zamontować sam wyświetlacz gdzieś w górnej części obudowy kolumny kierownicy :-k a centralkę pod deską przedełużenie więc wcale nie byłoby absurdalnie duże mysle ze bedzie ok, ja w n15 mam kompa zamontowanego tam gdzie normalnie radio, kabelek ze 20 cm i wyswietlacz na zaslepce. nie wiem jak z kolumna kierownicy w n16, bo plytka kompa nie jest duza i moze ja wcisniesz gdzies pod oslone kolumny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vqsoft1 Opublikowano 8 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2006 witam,mam tekie pytanka: 1. jak wygląda kwestia opięcia na czas montażu wiązki od wyświetlacza? 2. kwestia przedłużenia wiązki wyświetlacz - "centralka" nie stanowi problemu? ]u mnie jest to na dodatkowej zlaczcce. co do dlugosci kabla do wyswietlacza to mysel ze 1m to spoko. zraszta nie sadze zeby wogole odleglosc miala tu znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 mozna prosic o rozpiske wszystkich funkcji tego urzadzenia? bylbym zainteresowany. i jaki koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 mozna prosic o rozpiske wszystkich funkcji tego urzadzenia? bylbym zainteresowany. i jaki koszt? pisz pw do ynia, z tego co z nim gadalem ostatnio to projekt stoi z braku czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi