Gość ynio Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Oczywiscie ze sie da podlaczyc. Kweistia zmian w programie co by sie miescilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Encor Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 calkowity koszt urzadzanka dla nissanmaniakow 229zl. Wersja taka jaka zaprezentowalem. Wersja bez rezerwy 209zl. To dobra cena IMHO i powtarzam - pisze się na to cacko. W wersji z rezerwą...a co? Niech będzie full wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jumper Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 Ynio co taka cisza zapanowalo na temat licznika spalania zakonczyles juz prace ??? czy co sie stalo ze nic nie meldujesz z prac ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ynio Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 hihi. od ostatniego postu nic nie robilem w tym temacie. moze jutro cos sie zmieni bo zamierzam zamocowac w docelowym miejscu !!! Licznik zostal wykalibrowany. Stala jaka mialem 3.333ml/sek byla ciut za duza. Po spaleniu 47litrow okazuje sie ze powinno byc 3.115. I na takim teraz jezdze.Czyli pali troche mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobroy Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Urządzenie jest super!! A może jeszcze pomyślisz nad zapamiętywaniem i ściąganiem danych do Excela (PC/Palm)? To już byłby wogóle full serwis. U siebie bym takie cudo zamontował pod szybą, blisko nawiewów na szybę, tak żeby było dobrze widoczne. Gorzej jak piszesz, że w dzień jest słabo widoczne. Może jakiś potencjometr, który zwiększałby kontrast wyświetlacza, no i w przyszłej obudowie jakiś daszek? Ewentualnie wyświetlacz umieszczony w głębi obudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ynio Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Hej Temat wcale nie umarl. Licznik jest gotowy. Ma funkcje 0-100 w sumie mozna ustawic do jakiej sie chce predkosci. Ale kurna tym moim samochodem 100 - prawdziwie (licznikowe ok 108) osiagnalem w 14.6 sek. Co to ma znaczyc. Wiem ze do bani ruszylem i pod gorke delikatna bylo Ale jak kurna ruszyc poządnie ??? ma byc chociaz katalogowo w morde jak bedzie mi sie chcialo to foty pokaze, jak to teraz wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 kiedy można składać zamówienia? :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ynio Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zamowienia. Jak chcesz to juz mozesz. Dwa pierwsze po 200zł. cena dotyczy sprawnego ukladu bez obudowy. KAzdy ma wlasne pomysly. A dodam ze wyjebalem badanie rezerwy w sposob analogowy. Po ostatnich testach wyszlo mi ze dokladnie pokauje stan baku ukladzik. Wiec rezerwa sie wlacza ponizej 5litrow. Pozostaje kwestia montazu. W N15 nie ma problemu sluze pomocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 bedziesz na zlocie w borkach? albo mógłbys w razie czego podskoczyć? :] ja sie pisze. co do szczegółów to w najbliższym czasie potwierdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ynio Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 Nie bedzie mnie na zlocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 moglbym zamowic cos takiego tylko ze w obudowie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ynio Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 No wlasnie jesli chodzi o obudowy to kibel. Bo nie ma jakis standardow co by pasowalo. Ja poprostu wycialem otwor w obudowie od panela i umiescilem w miejscu radia. Dlatego najrosądniej jest samemeu cos sklecic, znajac swoj samochod i mozliwe miejsca montazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 no ja nie posiadam wolnej przestrzeni i myslalem podwiesic pod dachem. Ni wiesz czy w maximie tez to bedzie dzialac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur3 Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Też jestem zainteresowany kupnem, tylko podaj więcej szczegółów na temat formy płatności i odbioru i dobrze by było dołączyć jakąś instrukcję podłączenia. Mam właśnie N 15 i chętnie zakupię to urządzenie. Co do montażu to już coś wymyślę. Temat śledzę od dawna choć zerejestrowany jestem niedawno. Czekam na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ynio Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 No wiec jesli bede mial zamowienie to dopiero zaczne skaldac. Tzn elementy, zlutowanie, zaprogramowanie, przetestowanie. Wysylka chyba poczta bo jak inaczej. Jak podlaczyc w N15 nie ma problemu napisze. Najlepiej jakby ktos byl chetny z Wawy. Wtedy mozna by podlaczyc i by ewentualne bledy wychwycil ktos na drugie oko:). Czy w Maximie bedzie dzialac?? hmm powinno jesli sterowanie takie jak w almerze. A na pewno. no chyba ze gaznik albo diesel. (nie bij) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur3 Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 A kwestia kasy to czy przy odbiorze ? no i zamówienie w jakiej formie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ynio Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 A kwestia kasy to czy przy odbiorze ? no i zamówienie w jakiej formie Tworzymy klub wiec kwestia zaufania Mowisz ze mam skladac to zloze. Jak wsz bedzie gralo to przelejesz mi kase i ci wysle. tylko cicho bo urząd skarbowy mnie dorwie hihihihi Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur3 Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 No jasne, (urząd), długo to może potrwać i czy masz już inne zamówienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ynio Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 w tym momencie jestes pierwszy. Wiec pomysle o jakiejs promocji dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur3 Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Dobra zamawiam, wysłać meila?, tylko czy możesz określić to czasowoo, tak mniej więcej oczywiście, bo w lipcu wybieram się na urlop, i mogę mieć utrudniony dostęp do internetu pod tym adresem poczty, musiałbym dać inny u szwgierka i tam śledzić temat, jeśli wszysko będzie chulać tak jak piszesz na forum to naprawdę masz "Łeb" i brawo za pomysła. Potwierdzam, że zamawiam i czekam na odpowiedź. Cena jak rozumiem ok. 209, 229 zł. w zależności od części. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur3 Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Promocję sam ustalisz, he, he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur3 Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 No i napisz instrukcję, jak się co włącza, co by cię nie nękali z obsługą, chyba wszyscy czekali na tego pierwszego co zamówi więc w ramach promocji 5 % z zysku, ha. ha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur3 Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 A dopiero się doczytałem, że dwa pierwsze po 200 zł, to się łapię, jesteś amatorem elektronikiem, czy to zawód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Ja tez wezme jeden. Ale dopiero po wakacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ynio Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 No wiec ja dzis podjade po czesci i skladam. A co do promocji to dam znac Jak bedzie gotowe to tez dam. Postaram sie jak najszybciej. Jestem jak najbardziej amatorem elektronikiem. A zawsze chcialem zrobic cos na mikroprocesorze. Tylko brakowalo pomyslu hihih. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi