Gość greentop Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Wita was Bartek vel greentop. Już wcześniej coś napisałem, przed chwilą znów, a że się nie przywitałem to czynię to teraz w niegramatycznej formie: DziĘdobrywieczUr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paba Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 hejka paba QQ 2.0 Pb FL Accenta Nightshade z KMJ Gda (średni dealer, samochód ok). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kilis Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 kilis qq 2,0 icd 4x4 czarny planowany odbiór w salonie 11,04,11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwolis Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 (edytowane) zwolis Witam. Dzisiaj stałem sie szcześliwym posiadaczem nowego Qashqaia Visia 1.6 czarny.Pierwsze spostrzezenie mógłby być odrobine cichszy Edytowane 5 Kwietnia 2011 przez zwolis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seta21 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Hejo Seta21, Toruń Jadę w piątek (do Rybnika!)po mojego QQ 1,6 I-Way Przesiadłem się z P307SW pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub501 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Witajcie, 1. Jakub501 - z Krakowa 2. QQ+2 Acenta 1,6benzyna - czarny 3. na razie uwag brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zajkowski12345678 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Witam 1. Tomek 2. QQ 2.0 benzyna I-Way Czarny 3. Paliwożerny , poza tym bez uwag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoleń Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Witam wszystkich. Paweł zastanawiam się ale prawdopodobnie I-Way 1,6 benzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tbodzio Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 (edytowane) Witam wszystkich tbodzio jestem z okolicy Kielc Zamówiłem Q 1,6 Acenta śliwkowy met.benz. Myślę, że będę zadowolony. Edytowane 10 Kwietnia 2011 przez tbodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kress Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Witam wszystkich Kress QQ 2,0 dci tekna 4x4 kolor ciemny ale nie czarny Pozdrowiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasek7 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 1. Kwasek7 2. Planowany zakup - QQ Acenta 1,6 benzyna. Planowany odbiór do końca czerwca 2011 3. Zamówiłem auto w Rybniku - Mad Mobil Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalc Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 (edytowane) Witam wszystkich 1. rafalc 2. zamówiony - QQ+2 I-Way 1,6 benzyna. kolor:nowy szary(KAD), Planowany odbiór początek maja 2011 3. Zamówiłem w Japan Motors Warszawa Pozdrawiam Edytowane 15 Kwietnia 2011 przez rafalc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolzyg Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Kolzyg 15.04.odebrałem Acenta 1,6 grafit-met (30 dni przed terminem) dodatkowo zamontowałem listwy ochronne progów, zaczep i gniazdo 12V w bagażniku. Miejsce - Polmotor Szczecin. Do sprzedawcy nie mam najmniejszych uwag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavelsti Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 zaczep i gniazdo 12V w bagażniku. A można podrzucić zdjęcie(np.dział akcesoria) jak to zamontowane zostało w bagażniku w którym miejscu, zaczep to na siatki z zakupami czy jak ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondaw Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 (edytowane) Witajcie 1. KondawQQ 2. QQ Acenta '08 3. Na razie 500 km - pozytywnie choć do paru rzeczy można by się było doczepić jak np: Wymiana filtra kabiny - porażka. Nobla temu co wymyślił miejsce montażu filtra Edytowane 18 Kwietnia 2011 przez kondawQQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemus863 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Witam 1. przemus863 2. QQ 1.6 acenta + orurowanie boczne, kolor czarny 3. Dealer( Elbląg ) jak i samochód super, przesiadłem się z passata B5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolzyg Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 A można podrzucić zdjęcie(np.dział akcesoria) jak to zamontowane zostało w bagażniku w którym miejscu, zaczep to na siatki z zakupami czy jak ?? Gniazdo zamontowane na stałe w bagażniku, od dołu w prawej części, na której wspiera się półka tylna. Nie sprawdzałem, czy w trakcie jazdy wtyk kabla zasilającego nie będzie się luzował i wysuwał. Najwyżej pomyślę o zabezpieczeniu. Gniazdo potrzebne mi jest do zasilenia zamrażarki samochodowej Vaeco (wyjazdy na ryby za koło polarne). Montujący twierdził, że umiejscowił gniazdo w typowym (zalecanym) dla QQ miejscu. Zaczep do przyczepki, stały, bez podrzynania zdeżalka, idealnie. Samochód cacy = po przesiadce ze skody. CB radiu umiejscowiłem pod siedzeniem kierowcy. Co prawda nie widzę panelu sterowania i regulacje muszę przeprowadzać na pamięć, ale za to najmnieszych problemów z montażem, maskowaniwem po jeździe i wykorzystaniem powierzchni wewnątrz kabiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castoro Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Gniazdo zamontowane na stałe w bagażniku, od dołu w prawej części, na której wspiera się półka tylna. Nie sprawdzałem, czy w trakcie jazdy wtyk kabla zasilającego nie będzie się luzował i wysuwał. Najwyżej pomyślę o zabezpieczeniu. Gniazdo potrzebne mi jest do zasilenia zamrażarki samochodowej Vaeco (wyjazdy na ryby za koło polarne). Montujący twierdził, że umiejscowił gniazdo w typowym (zalecanym) dla QQ miejscu. Zaczep do przyczepki, stały, bez podrzynania zdeżalka, idealnie. Samochód cacy = po przesiadce ze skody. CB radiu umiejscowiłem pod siedzeniem kierowcy. Co prawda nie widzę panelu sterowania i regulacje muszę przeprowadzać na pamięć, ale za to najmnieszych problemów z montażem, maskowaniwem po jeździe i wykorzystaniem powierzchni wewnątrz kabiny. Miło czytać jak ktoś cieszy się z zakupu - niech ci się dobrze sprawuje, ( i wrzuć te fotki o które prosił pavelsti Pozdrawiam - castoro Nie przyszliśmy na świat aby na nim zostać na zawsze, lecz aby zostawić coś po sobie ...i prowadzić QQ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suszara Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Witam 1.Suszara 2.QQ 1.6 benzyna szary met. 3.Dealer /Rybnik/ przesiadka z tolka3 2.0 tdi pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bpiq Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 (edytowane) Witam - jutro odbieram QQ 1.6 benzyna szary metalik - na forum już jakiś czas goszczę a jako "prawdziwy" klubowicz zaistnieję od jutra Przesiadam sie z primery, peugota a QQ -w czasach gdy firmami zaczęli dowodzić ksiegowi- kupiłem tylko z jednego powodu - podoba mi się po prostu Edytowane 28 Kwietnia 2011 przez bpiq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość santorini Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Witam serdecznie - wlasnie odebrałem swoją Qaszanke - stan licznika 7 km (to jest moje pierwsze auto ze stajnie Nissana) 1. Santorini 2. Nissan Qashqai+2 2.0 dCi Tekna 3. na razie bez uwag ;-) Pozdr S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajot04 Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 (edytowane) po dłuższych poszukiwaniach, spotęgowanych brakiem jednoznacznej decyzji co do wersji 1 - kajot04 2 - 2.0 4WD Tekna benzyna, caffe-late, używany 3 - wcześniej różne, jednak zawsze większe i dużo większe. Okazuje się, że QQ jest mniejszy niż myślałem i odczuwałem przy jazdach próbnych. To wychodzi dopiero w eksploatacji. Tylna kanapa raczej dla dzieci czy osób niskich, dla osób pow.175cm podróżowanie dalej niż 25km na niedzielny obiad, to już mało przyjemna opcja. Kufer to też raczej kuferek na drobiazgi, i totalny brak schowków w kabinie. No i ta klapa tylna. Faktycznie podnosi się nisko i załadunek-rozładunek w ciągłym skłonie, ale da się jej jakoś uniknąć, niestety dużo gorsza jest półka - dokładnie na środku przestrzeni załadunkowej - i to w nią wale głową za każdym skłonem do kufra. To już jest więcej niż źle, bo nic się z nią nie da innego zrobić. W uwagach jeszcze lusterko na szybie z przodu - mnie znacznie ogranicza pole widzenia. Na szczęście zewnętrznie auto wygląda efektownie, i na znacznie większe niż jest, a wersja ze skórzaną tapicerką koloru "chocolate" daje wrażenie, że to auto prawie luksusowe. Tu jednak "prawie" robi różnicę i do "luksusu" choćby na poziomie średniej klasy Mondeo jest daleko. Stiuningowałem go ciemnymi felgami Advan RS i wygląda przyjemnie, ale Primera P12 zjada go na śniadanie w kategorii "luksus i przestrzeń". Zakup tego samochody w wersji 2WD i z małym silnikiem - to pomyłka i działanie tylko pod wpływem mody i dla szpanu. Taki Fokus jest większy, kilka innych kompaktów też, więc to co naprawdę warto kupić jeśli już QQ - to to co kryje się dopiero w oznaczeniach 4WD i silniku 2.0. Zawieszenie mogłoby być bardziej komfortowe "w odsłuchu", ale tu nie jestem zaskoczony bo miałem wcześniej P12 - taka uroda Nissana. Mogłem kupić Mondeo, Passata czy C5 i byłoby bezszelestnie na dziurach, no ale taki był kaprys , Jadnak gdybym dał za to auto 110 tys... hm, nie dałbym . Najlepsza opcja QQ - salonowy, pogwarancyjny, z dobrych rąk i w najlepszej wersji wyposażenia. Zostaje w kieszeni jakieś 50tys. a frajda taka sama. i na zakończenie - fotka z moim QQ Edytowane 7 Maja 2011 przez kajot04 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti5c Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 1. arti5c 2. Nissan Qashqai+2 2.0i Tekna 4wWD (skóra) 3. przesiadka z megane myślę że będę zadowolony. Pozdrawiam Wszystkich na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewelinka87 Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 (edytowane) hej:)) to i ja sie wpisze:) 1. ewelinka87 2. QQ Acenta ,1,6 - czarna/sliwka - 2009r. 3. ostatnio coraz wiecej uwag:(( Edytowane 7 Maja 2011 przez ewelinka87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciej_pk Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Witam wszystkich Forumowiczów! Od dzisiaj jestem właścicielem czarnego QQ 1.6, auto jest trzyletnie, mieszkam w Kołobrzegu. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi