VQPower Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Tez z czyms takim jezdze. No i jezeli bedziecie brali grupowo to nie ma szans ze cla nie bedzie - pojedyncze przechadza nawet przy takim gabarycie paczki (mnie sie udalo ) ja mam urzad celny obstawiony :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwolcio Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 panowie mozecie kupic taki sam kolekotr jak ze stanow za cene 600zł a wy wolic zaplacic 700zł No to ja się z grupowego zakupu wycofuje skoro stówe taniej mogę kupić od razu Nie ma jeszcze pięciu więc proszę mnie wykreślić z ewentualnej listy chętnych na zakup z usa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Coobcio, powiedz czy moje kolektory sa złe? Gościu, sam robisz te kolektory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 dylson, sam ich nie robie poprostu zakupilem pare sztuk jak jeszcze dolar był w dobrej cenie:] zwolcio, jezeli jestes zainteresowany, odezwij sie na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Gościu jak kupiles po okazyjnej cenie to zejdz ponizej 500!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 nie napisalem ze po okazyjniec cenie tylko ze jak dolar był tani pozatym chyba sam wiesz ze transport clo vat oplaty rozładunkowe tez kosztuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 nie wiem skad ty wzioles te dziwne oplaty, a czy twoja cena zawiera koszt paliwa, pzesylki, ubezpieczenie, uslugi celne itp itd? tak czy siak powodzenia a my dalej czekamy na chetnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Jako ze jest wiele zapytań zapodam tutaj zdjecia http://img48.imageshack.us/my.php?image=99844650mr0.jpg http://img72.imageshack.us/my.php?image=90277068bs8.jpg http://img520.imageshack.us/my.php?image=96039917gf1.jpg W zestawie sa uszczelki i śrubki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 chcialem dodac ze istnieje rowniez mozliwosc zalatwienia kolektora 1.8 w cenie 750 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 a może komplet poliuretanów do Sunny/NX/Sentra dało by radę przytargać :?: Był bym zainteresowany. Kolektorek sobie daruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 http://www.allegro.pl/item464348607_sporto...nissan_1_6.html a to tak na odswiezenie tematu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Kolektor dobry i sprawdzony, jedyna jego wada to to że w komplecie nie ma przy nim śrób by pozatykać otwory gwintowane... Ps. napisz też że do GA14DE/DS pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Kolektor dobry i sprawdzony, jedyna jego wada to to że w komplecie nie ma przy nim śrób by pozatykać otwory gwintowane...Ps. napisz też że do GA14DE/DS pasuje oczywiscie ze moj sprzet podejdzie do GA14 i posiada sruby zaslepiajace!! dlatego OSA bierze jeden do swojej almy [ Dodano: Wto 21 Paź, 2008 08:46 ] a może komplet poliuretanów do Sunny/NX/Sentra dało by radę przytargać :?: Był bym zainteresowany. Kolektorek sobie daruję da rade. wyslij mi na priwa dokladnie co potrzeba i bedziemy dzialac!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Kolektor dobry i sprawdzony, jedyna jego wada to to że w komplecie nie ma przy nim śrób by pozatykać otwory gwintowane...Ps. napisz też że do GA14DE/DS pasuje tak wiem ze brakuje srub , zaczy juz nie brakuje bo wszystko zakupilem o a to nie wiedzialem ze pasuej tez do 1,4 sprawdzales to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 o a to nie wiedzialem ze pasuej tez do 1,4 sprawdzales to? kolektory w GA16/14 są identyczne zarówno ssące jak i wydechowe, nie ma najmniejszego problemu z przekladaniem jednego do drugiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwolcio Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Coobcio napisał/a:Kolektor dobry i sprawdzony, jedyna jego wada to to że w komplecie nie ma przy nim śrób by pozatykać otwory gwintowane... Ps. napisz też że do GA14DE/DS pasuje tak wiem ze brakuje srub , zaczy juz nie brakuje bo wszystko zakupilem Kolektor od Gościu'a już zamontowałem Nie było większych problemów bo wszystko ładnie pasowało. Oczywiście w zestawie miałem wszystko to znaczy kolektor, usczelki od strony głowicy i od strony połączenia z rurą środkową, korek do EGR i dwie śruby do połączenia z resztą wydechu Dziury gwintowane są tylko dwe... jedna od egr do zaślepienia i druga do sondy. Wiadomo że sonde trzeba wkręcić :one: No i plus bo Gościu ma kolektory u siebie do brania od ręki a tu fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Zobaczymy jak u Was ale u nie w primerze kolektor szybko stracil swoj efektowny wyglad i szczegolnie od dolu pojawil sie lekki rdzawy nalot. Tak czy inaczej nic powaznego -> w koncu to ma jezdzic a nie wygladac pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwolcio Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Mój na razie zmienia kolor przy głowicy na fiolet... pozatym za któtko go mam aby coś więcej napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 No juz kolekotrek nabiera kolorków:] jak miales tłuste rece to bedziesz mial fajne kolorki:] a jak odczucia podczas jazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Kolega rozbił rajdowego 1,6 tak więc przejmuje od niego kolektorek do mojej almerki 1,4 jako podstawę przyjmijmy ten wykres: Jak zabandarzuje i zamontuje kolektor to biję na tę samą hamownię - zobaczymy ile KM dojdzie i czy idzie w 1,4 podstawowymi modami dojść do granicy 115-120KM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 elo elo widze że całkiem zdrowy egzemplaż ci się trafił :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Powiedz mi tylko Kuba - gdzie znajduje sie teraz "ta sama hamownia" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Kolega rozbił rajdowego 1,6 tak więc przejmuje od niego kolektorek do mojej almerki 1,4 jako podstawę przyjmijmy ten wykres:Obrazek Jak zabandarzuje i zamontuje kolektor to biję na tę samą hamownię - zobaczymy ile KM dojdzie i czy idzie w 1,4 podstawowymi modami dojść do granicy 115-120KM... No Kuba ,a ja sie dziwilem czemu sie do mnie nie odzywsz po kolekotr:] i juz wszytko jasne, montuj i dawaj wykresa :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Powiedz mi tylko Kuba - gdzie znajduje sie teraz "ta sama hamownia" ?? Tu gdzie zawsze - nic się nie zmieniło, poza numerem telefonu i jej właścicielem A no i jest obciążeniowa ale posiada tryb samej inercji... No kolektorek wchodzi jak tylko drugą uszczlkę będa mieli miedzy łep a jego, bandarz już sobie daruje - szkoda psuć tak zacnego wyglądu pod maską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Hmmmm - czyli bez problemu mi tam auto przehamuja? czy jest jakis myk ze jak za glosne to nie daja wjechac /cos mi sie o uszy obilo/. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi