Gość NadiR Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 (edytowane) Hei. Gościu, napisałem do Ciebie PW. Jak możesz to odpisz pozdro ps. to takie coś: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/OBX-Exhaust-Header-95-99-SENTRA-200SX-GA16DE-1-6L_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem2304f51449QQitemZ150407025737QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories Edytowane 26 Stycznia 2010 przez NadiR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noSSbuk Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 tak to dokładnie coś takiego. kupiłem od gościa jakiś czas temu ten kolektor i to tak nie do końca jest to pnp, ale jakoś się udało . Będziesz musiał powiększyć trochę otwory na 1 i 2 gardło, bo trochę je zakrywa . pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
counterox Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Nossbuk, ale musiałeś dorabiać jakąś plecionke itp itd ? Bo przecież ten kolektor nie podpasuje pod tą rurkę co jest w ga16de... bynajmniej w p11 z 2 katalizatorami... Może masz fotke jak to jest u Ciebie rozwiązane ?? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rz Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Kolektor od Goscia pasuje bez wiekszyk problemow pod seryjny wydech w GA16DE (przynajmniej w 100NX). Odkrecamy stary, pakujemy nowy i gada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
counterox Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 (edytowane) w 100 nx z tego co mi pokazuje pasuje bez problemu bo nie ma takiego łuku między kolektorem a katalizatorem... niestety w primerze jest ten łuk i byłoby trzeba drutować... tak mi się wydaje... Tak jest w 1.6 NX A taki łuk jak do kolektora jest (bardzo podobny) w p11 (zamiast plecionki sprężynki) Edytowane 28 Stycznia 2010 przez counterox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noSSbuk Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 w 100 nx z tego co mi pokazuje pasuje bez problemu bo nie ma takiego łuku między kolektorem a katalizatorem... niestety w primerze jest ten łuk i byłoby trzeba drutować... tak mi się wydaje... Tak jest w 1.6 NX A taki łuk jak do kolektora jest (bardzo podobny) w p11 (zamiast plecionki sprężynki) Nie musisz nic przerabiać, wystarczy tylko dokupić kołnierz zmniejszający, żeby Ci kolektor łączył się z wydechem dalej, bo uszczelka końcowa ta mała nie pasuje. Uszczelniasz pastą do tłumików( w sumie uniwersalna pasta ) Masz śruby na sprężynach to je zakładasz tak samo jak były seryjnie. Ja tak zrobiłem i jest ok, ale jak będzie cieplej to będę musiał wjechać na kanał i zrobić to lepiej niż leżąc pod samochodem, który stoi na cegłach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
counterox Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 (edytowane) tylko ta rureczka jest tragicznie wąska węższa niż cała reszta układu Edytowane 1 Lutego 2010 przez counterox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egiptos Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Witam. Ma ktoś może do sprzedania kolektor 4-2-1 do ga16de?? Może być używany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Len Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 (edytowane) Pytaj na Nissan zo_ne, tam prędzej znajdziesz takie graty Post nie jest reklamą i nie ma na celu pokazanie które forum jest lepsze! po prostu taki grat tam prędzej się wala niż tutaj Edytowane 8 Sierpnia 2013 przez Len Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Jeszcze mi się jeden taki kolektorek ostał jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeNeK2Ck Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Coobcio ile taka przyjemność u Ciebie kosztuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 550zł bym za niego chciał. Jest to już ostatnia sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 ja mam jeden jeszcze ze swojej produkcji akurat gotowy, tyle że się nie błyszczy ale przepływy lepsze. Z wyjściem na 2 cale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi