bodzio35 Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 spinki otrzymałem wielkie dzieki za fatygę, teraz tylko zamontować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miodzio85 Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Spinki są już u mnie teraz już tylko klejenie zderzaka i zakładanie nowych spinek Pozdrawiam i Wielkie dzięki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość numerek70 Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 u mnie też już są spinki Pozdrawiam i bardzo dziękuje za załatwienie sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fragles13 Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Spinki dotarły. Bart, dzięki wielkie. +1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 No ja też otrzymałem spinki paczka doszła w piątek ale z braku czasu odebrałem ją dopiero dziś . Ładnie w pudełeczko sobie niech leża w szafce może kiedyś się przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość witc Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 (edytowane) Ja też otrzymałem spinki, paczka doszła w piątek - odebrałem ją w poniedziałek . Bart-qlka2 dzięki. Edytowane 6 Października 2009 przez witc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stefanos Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Bart wielkie dzieki ! paczuszka dotarla bez problemu ! dzieki wielkie za pomoc gdybys kiedys zawitał w okolice Lublina to zapraszam na jakie piwko pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 7 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Ja tez dziekuje...piwko postawie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-qlka2 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Witam! Dobrze by było jakby wszyscy do których spinki doszły potwierdzili że je dostali wtedy można definitywnie zamknąć sprawę. Z mojej strony wszystkie wpłaty wpłynęły tylko nie mam potwierdzenia odbioru od wszystkich. Pozdrawiam. Bart. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2311 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Witam! Dobrze by było jakby wszyscy do których spinki doszły potwierdzili że je dostali wtedy można definitywnie zamknąć sprawę. Z mojej strony wszystkie wpłaty wpłynęły tylko nie mam potwierdzenia odbioru od wszystkich. Pozdrawiam. Bart. Bart ja też bardzo dziękuję paczka dotarła już piątek odebrałem dzisiaj Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raffaell Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Wielkie dzięki - spineczki jak ta lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 21 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 (edytowane) No i jak Panowie?? Spineczki powymieniane?? Ja jutro odbieram auto z lakierni,bo mialem mala przycierke przednim blotnikiem i zlecilem odrazu zamocowanie tylnego zderzaczka,mam nadzieje,ze juz bedzie tip top. Edit:Auto odebrane,no i w koncu zderzak nic nie odstaje:) Edytowane 22 Października 2009 przez grzeg255 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siutek Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 czy ktos przewiduje drugą edycję akcji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARO_OA Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 czy ktos przewiduje drugą edycję akcji?? Witam. Jestem całkowicie "zielony" więc z góry przepraszam wszystkich forumowiczów za błędy jakie popełnię. Również jestem chętny na powtórzenie wspólnej akcji zakupu "mocowań tylnego zderzaka". Mam nadzieję, że doświadczeni forumowicze klubu nissana pomogą żółtodziobom.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-qlka2 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Hmmm. Możemy coś pomyśleć. Wkrótce będę coś ciągnąć ze stanów więc szansa jest. Piszcie na priva kto ile czego potrzebuje. Nawiasem mówiąc to jeszcze mi jedna paczka została bo ktoś - już teraz nie pamiętam kto - miał zapłącić poźniej i temat się urwał. No ale obiecałem jeszcze komuś wcześniej więc się nie załapiecie na ten egzemplarz akurat. Co do ściągnięcia ze stanó nie mogę wam zagwarantować kiedy to będzie u mnie. Ja macie PayPal to możcie indywidualnie na swój adres zamówić. Ja tak zamawiałem pierszą paczkę i nie było problemów - przynajm,niej ominęło urząd celny. Potem przy 20 już tak fajnie nie było. Pozdrawiam. Bart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARO_OA Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 (edytowane) Osobiście jestem chętny na 100% na jeden komplet (czyli cztery uchwyty przykręcane do karoserii+4 metalowe spinki dokręcane wkrętami-przez te spinki właśnie cały problem, bo gdy wylecą to powstaje ta brzydka szczelina). Niestety nie posiadam indywidualnego konta PayPal. Dlatego liczę na to, że znajdzie się jeszcze kilka chętnych osób na te mocowania tak jak poprzednim razem, aby koszty były mniejsze. Edytowane 29 Stycznia 2010 przez ARO_OA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siutek Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 tak jak pisalem jakis czas temu, oczywiscie ciagle jestem zainteresowany kompletem. wiec gdyby akcja byla powtarzana to sie jak najbardziej na to pisze. co do zamawiania samodzielnego... boje sie ze przesylka paczuszki spinek ze stanow jest nieoplacalna. dlatego moja nadzieja lezy w zamowieniu zbiorowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-qlka2 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 tak jak pisalem jakis czas temu, oczywiscie ciagle jestem zainteresowany kompletem. wiec gdyby akcja byla powtarzana to sie jak najbardziej na to pisze. co do zamawiania samodzielnego... boje sie ze przesylka paczuszki spinek ze stanow jest nieoplacalna. dlatego moja nadzieja lezy w zamowieniu zbiorowym. Czy ja wiem czy nieopłacalna? Właśnie sprawdziłem i na chwilę obecną 1 kpl wraz z wysyłką do Polski wychodzi $15,73. Czy drogo? Sami oceńcie..... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siutek Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 biorac pod uwage cene spinek w ASO, to prawie wszystko w tej sytuacji jest oplacalne i jesli sie okaże ąe nie bedzie wznowienia akcji, to oczywiscie zamowie samodzielnie, bo 45zl to faktycznie nie duzo, ale jesli do skutku dojdzie zamowienie zbiorowe, to czemu nie? przynajmniej na piwo zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARO_OA Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 (edytowane) Ja nadal na 100% jestem zainteresowany kupnem tych "spinek", więc jest nas już dwóch. Mam nadzieję,że kolega Bart pomoże nam załatwić ten temat. Ale może jest jeszcze ktoś chętny na te mocowania? Edytowane 31 Stycznia 2010 przez ARO_OA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-qlka2 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Z zamówieniem indywidualnym jest jeszcze jeden plus. Będzie dużo szybciej z uwagi że nie poleci to przez urząd celny. Poczytajcie poprzednie posty kiedy spinki zamówiłem a kiedy przyszły. Jak zamawiałem kiedyś dla siebie 1 kpl to trwało to poniżej tygodnia. Pozdrawiam. Bart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomus75 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Witam a gdzie te spinki zamówić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siutek Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 tomus75, gdzies na poprzednich stronach jest link do ebay'a amerykanskiego - tam szukaj spinek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomus75 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Właśnie o to chodzi że jak naciskam ten link przekierowuje na stronę nissan club chyba link wygasł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siutek Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 tomus75 link jest na pierwszej stronie, slowo "spinki" pogrubioną czcionką - działa, bo sprawdzilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi