Gość michal51910 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 (edytowane) mam bardzo podobny problem z e spinkami do mojej primery...gdzie mogę je dostać może się orientujecie, bylem w kilkudziesięciu sklepach i nic....proszę o pomoc z góry dziękuje. kolego Okraglaczek to do primery w sedanie będzie pasowało? Edytowane 21 Maja 2010 przez michal51910 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aaalex Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 (edytowane) _ Edytowane 19 Listopada 2010 przez aaalex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SSSM Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Co trzeba wpisać w wyszukiwarce Ebay'a żeby te spinki znaleźć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-qlka2 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Co trzeba wpisać w wyszukiwarce Ebay'a żeby te spinki znaleźć ? http://www.clipsandfasteners.com/Nissan_Rear_Bumper_Fascia_Clip_With_Sealer_p/a20790.htm Sprawdź jeszcze na Allegro albo u nas w dziale Kupię/Sprzedam bo ktoś miał do sprzedania komplet. Pozdrawiam. Bart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robinson85 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 wystarczy pogrzebac http://allegro.pl/spinki-mocowanie-zderzaka-tylnego-primera-kombi-i1328742224.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siutek Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 czy ktos wymienial te spinki samodzielnie? a moze ma ktos w planach? przydalaby sie jakas fotorelacja, bo nie wiem czy warto oddawac to jakiemus "blacharzowi" i dodatkowo mu placic, czy moze da rade to zrobic w warunkach amatorskich oszczedzajac pare groszy na piwo chcialbym wiedziec co i w jakiej kolejnosci robic by te spinki poprawnie samodzielnie wymienic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-qlka2 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 czy ktos wymienial te spinki samodzielnie? a moze ma ktos w planach? przydalaby sie jakas fotorelacja, bo nie wiem czy warto oddawac to jakiemus "blacharzowi" i dodatkowo mu placic, czy moze da rade to zrobic w warunkach amatorskich oszczedzajac pare groszy na piwo chcialbym wiedziec co i w jakiej kolejnosci robic by te spinki poprawnie samodzielnie wymienic. Oczywiście że można samemu wymienić. Nic skomplikowanego. Musisz odkręcić wszystkie śruby i spinki mocujące zderzak. Jak już go ściągniesz to spinki będziesz miał na wierzchu. Odkręcasz wkręty mocujące i wyciągasz czy też wyrywasz stare spinki. W ich miejsce wstawiasz nowe i prykręcasz wkręty. Potem zakładasz zderzak który powinien "zaskoczyć" w te ząbki w spinkach, montujesz wszystkie śruby/spinki zderzaka i gotowe. A potem do sklepu po browara za zaoszczędzone pieniądze . Pozdrawiam. Bart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopich Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 (edytowane) Witam was koledzy może macie te spinki na sprzedasz ? w ta zime zderzak mi sie poluzował i z chęcią bym kupił Może ktos z was widział gdzieś na allegro te spinki ? ja szukałem i nic nei znalazłem ;/ Edytowane 20 Grudnia 2010 przez kopich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 (edytowane) Edytowane 28 Lutego 2011 przez Sznurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość siwy23 Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Witam! jestem nowy i tez mam problem z tylnym zderzakiem Nigdzie nie mogę znalesc tych spinek więc proszę o pomoc a moze ma ktoś na sprzedaż pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-qlka2 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Witam! jestem nowy i tez mam problem z tylnym zderzakiem Nigdzie nie mogę znalesc tych spinek więc proszę o pomoc a moze ma ktoś na sprzedaż pozdrawiam wszystkich Problem polegający na...? Tutaj jest link do sklepu w USA w którym można to kupić i wysłać do PL. Wystarczy konto na PayPal'u np. http://www.clipsandfasteners.com/Nissan_Rear_Bumper_Fascia_Clip_With_Sealer_p/a20790.htm Pozdrawiam. Bart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość siwy23 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam! Tylko problem polega na tym że ja nie mam konta na pay i niebardzo znam angielski Wiec jeśli ty masz i mógłbyś mi zamówic to byłbym wdzięczny a kasę mogę ci przesłac na twoje konto jesli była by taka możliwosc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-qlka2 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Pytałem o problem jaki jest ze zderzakiem. Może się okazać że zderzak jest zdeformowany i nawet nowe spinki nic nie pomogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czarneckil Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Witam, ja tez szukam tych metalowych klipsów do zderzaka tylniego primery p11. Na szrocie nie mogę nic znaleźć, dzwoniłem do intercarsu i powiedzieli mi ze tylko serwis, byłem w serwisie i cena za kpl. tj. 4 szt. około 150 zł, w USA można kupić z przesyłką za około 17 - 18 $ za 5 szt. tylko że nie mam na to czasu bo mocowanie potrzene mi jest na już. Jakby ktoś chciał sprzedać zapas to bardzo chętnie odkupie, mój nr 509259610 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siutek Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 nikt się nie przymierza do zamawiania spinek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafał walczak Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 mam cztery używane, ale w porządku, oddam za flaszkę 694-648-938 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siutek Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Przymierzam się do samodzielnego zakupu tych spinek, czy ktoś chciałby się dopisać do listy?? Zakładam, że cena oscylowałaby w okolicach 45zł za pakiet + 7zł przesyłki poleconym w Polsce. Nie będę bawił się w otwieranie paczuszek i dekompletowanie spinek by bylo po 4. Jeden zestaw to 5szt (potrzebne są 4). cena przy założeniu, że znajdzie się 5 chętnych (włącznie ze mną). Zastrzegam możliwość dopłaty, bo nie wiem ile ostatecznie wyjdzie, czy cła nie doliczą. Są chętni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOTREBOR Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Jak by co ta ja się piszę na 1 kpl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Ja też 1 wezmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siutek Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 ok, to jest nas trzech cena obliczana przy zalożeniu, że kupuje 5 kompletów, mam nadzieję, że jesli bedzie nas więcej, to przesyłka będzie wychodziła taniej (w przeliczeniu na kpl), aczkolwiek moga wtedy dowalić jakies cło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbylan Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Wchodzę w ten interes (na poziomie 1 kpl.) ok, to jest nas trzech cena obliczana przy zalożeniu, że kupuje 5 kompletów, mam nadzieję, że jesli bedzie nas więcej ... Ze mną już czterech. Czy coś się dzieje w sprawie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siutek Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 spokojna Twoja rozczochrana chciałem poczekać do końca tygodnia na ewentualnych spóźnialskich po niedzieli przeliczę jeszcze raz ile to będzie wychodziło na głowę i dam Wam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-qlka2 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Nie wiem od czego to zależy ale jak zamawiałem kiedyś 1 kpl to było ok ale później jak zamawiałem dla wszystkich to już dowalili koszty celne. Gdzieś tam wyżej o tym pisałem. Nie wiem od czego to w sumie zależy bo kiedyś policzyli mi cło od używanej rzeczy która była warta ok 50$. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siutek Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 a ile cła Ci naliczyli??? za całą paczkę? podejrzewam, że naliczają w zależności od własnego "widzimisie", bo inaczej tego wytłumaczyć się chyba nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOTREBOR Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Z tym cłem to faktycznie jest porąbane najlepiej żeby kolo na paczce napisał GIFT i zadeklarowała wartość nie większą niż 100$ powinno być bez cła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi