maius Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 To ja też wezmę 1 komplet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siutek Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 no to mamy 5 osob = 5 kompletów, może jeszcze ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbylan Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 (edytowane) spokojna Twoja rozczochrana O.K. A swoją drogą przyjżyj się. Gdzie ona rozczochrana ? :) Edytowane 24 Stycznia 2013 przez zbylan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-qlka2 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 (edytowane) Doliczyli wtedy 150 PLN od 20 kpl bodajże czyli w naszym przypadku doszło po 7,5 zeta/os. dodatkowo tak że tragedii nie było. Jak zamawiałem 1 kpl. to cła nie doliczyli a poza tym przesyłka w niecały tydzień doszła. Z tą wartością to tak jak pisałem. Używana rzecz o wartości 50$ i cło mi naliczyli. Nie licząc tego że czasami Ci rozbebeszą paczkę albo to co w niej jest niejednokrotnie uszkadzając. Tak miałem jak coś z Hong Kongu szło. Jak lampy zamawiałem używane z Nowej Zelandii to też cło doliczyli. Pozdrawiam. Edytowane 25 Stycznia 2013 przez Bart-qlka2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siutek Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 właśnie dzowniłem na informację celną, cło doliczane jest w momencie, gdy wartość przesyłki przekracza 150 Euro, czyli przy 5 kompletach, tej wartości nie przekraczamy. Więc raczej nie powinni nic doliczać, o ile nadawca wpisze właściwą wartość przesyłki i nie zawyży jej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-qlka2 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Tak jak pisałem - używana rzecz, wartość 50$ - doliczyli cło. Więc nie wiem od czego to zależy. Chyba od tego jaki celnik ma dzień. Tak czy inaczej przesyłki otwierają a mi nawet kiedyś jakiś debil z UC co nie umiał używać właściwie śrubokręta wziął i na chama wyłamał obudowę z zasilacza. Potem to złożył i przybili stempel że przyszło uszkodzone z zagranicy. Akurat. Chamstwo i tyle. Najgorsze że nie ma się do kogo poskarżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siutek Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 miejmy nadzieję, że tym razem nic nie uszkodzą, ani tym bardziej nie zgubią ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOTREBOR Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 No niestety na buractwo celników nie masz wpływu i nic takiemu hamiakowi nie udowodnisz :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siutek Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 dobra, czas dalej z tym ruszyć. z luźnych obliczeń wychodzi niecałe 50zł za komplet z przesyłką ode mnie do każdego z Was. Jeśli Pasuje Wam taka cena, to każdemu zainteresowanemu na PW podam nr konta ( życie nauczyło mnie by nie wykładać za innych ) i będę czekał na przelewy, jak uzbieram wszystko - zamawiam. Jeśli ktoś uzna, że cena mu się nie zgadza, z chęcią przedstawię na PW jak do tej ceny doszedłem Mam nadzieję, że to będzie cena ostateczna, ale jeśli rzeczywiste koszty znacząco przerosną sumę zbiórki, będę musiał się upomnieć o dopłaty To jak, lecimy dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Ja wchodzę:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOTREBOR Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 To dawaj ja też wchodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maius Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Poproszę o PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbylan Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 I ja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siutek Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 spinki zamówione, teraz tylko czekać Chłopaki, mam dobre wieści Przed chwilką dotarły do mnie spinki. Celnicy nic nie doliczyli, więc jest OK. Podeslijcie mi na PW swoje adresy, gdzie mam to wyslac, i pewnie do konca tygodnia jakos porozsylam -------------------- Czy do wszystkich spinki dotarły?? jak narazie mam tylko jedno potwierdzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Ja mam jakieś awizo może dziś/jutro odbiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo-70 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Witam.Czy może ktoś będzie robił kolejną akcję z tymi felernymi spinkami do tylnego zderzaka?Zamówił bym sam ale nie znam angielskiego i wogóle nie mam pojęcia jak to zrobić.Jak by ktoś kombinował to ja jestem chętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek9410 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Może to komuś pomoże i nie będzie musiał sciągac spinek z zza oceanu, mój sposób na opadający zderzac: - zdejmujemy zderzak; - w spinki od dołu kręcamy malutkie wkręty tak żeby ich czubki wystawały jakiś milimetr - składamy wszystko do kupy (włożenie zderzaka w spinki może by trudne ale do zrobienia) - przykręcamy zderzak i pijemy zimne piwko w nagrodę przyglądając się dobrze wykonanej robocie P.S. Ja jeżdżę tak od trzech miesięcy (ponad 2k km po polskich drogach) i wszystko jest w jak najlepszym porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siutek Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Witam.Czy może ktoś będzie robił kolejną akcję z tymi felernymi spinkami do tylnego zderzaka?Zamówił bym sam ale nie znam angielskiego i wogóle nie mam pojęcia jak to zrobić.Jak by ktoś kombinował to ja jestem chętny. Prawde powiedziawszy znajomość angielskiego nie jest tu jakoś specjalnie potrzebna. Ja np nie znam Jeśli jesteś z stanie z grubsza rozszyfrować co piąty wyraz to się połapiesz - tu nie ma filozofii. Musisz mieć konto paypal a na nim środki (spinki + koszt wysyłki do PL), a w samym sklepie zamawiasz tak jak w każdym innym. Spinki spokojnie znajdziesz po numerze części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magdalena2014 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Witam Czy ktoś może polecić jakiś zakład w Łodzi, gdzie zajmą się zamocowaniem tylnego zderzaka we własciwy sposób ? Lewy tył opada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 uczciwie to chyba jedynie tu ktoś z forum, np http://forum.nissanklub.pl/index.php/user/4949-macgayver/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pachoł Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Witam Panowie! Czy ktos miałby komplet spinek, zeby mnie poratować?? Dziadzio mi wjechał w tylny zderzak, idzie go odratować, ale spinki połamało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł79 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Witam Panowie! Czy ktos miałby komplet spinek, zeby mnie poratować?? Dziadzio mi wjechał w tylny zderzak, idzie go odratować, ale spinki połamało... Witam. Posiadam 2 komplety takich spinek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pachoł Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 To może się jakoś ułożymy w kwestii odsprzedaży?? wysyłam PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_usenet Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Cześć, Moje pytanie trochę inne, ale w tym wątku znajdę zaprawionych w bojach. P11.144 kombi. Dostałem wczoraj lekki strzał w zderzak, który w efekcie zeskoczył z jednej strony z metalowego kształtownika z tyłu. Wygląda, że wystarczy go odkręcić przy jednym nadkolu i włożyć gdzie trzeba. W związku z tym pytanie: dużo to pieprzenia zdjąć? doświadczenie zerowe, nie mam dostępu do kanału, druga para rąk się znajdzie. Nie wiem czy rzucać się samemu czy podjechać gdzieś. Z góry dzięki, Kuba PS. Żaden dobry uczynek nie pozostanie nieukarany, Scholowałem studentkę z ekspresówki, a że dziewczyna ważyła jak większy ratler a w hamulcu wspomaganie się skończyło, to wyszło jak wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciarek Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Do działu sprzedam nie wszyscy zaglądają to mam do sprzedania spinki: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/110073-primera-p11144-spinki-zderzaka-tylnego/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi