Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Historia serwisowa według VIN

yupii
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Części użyte do montażu nie muszą być z tego samego roku - to chyba oczywiste. Mam przyczepę podłodziową r.prod. 2010 ale wszystkie elementy do niej były zakupione w 2009 :]

Gość szymiii

Witam

Jestem na forum nowy. Chciałem prosić o rozkodowanie numeru VIN Primery P12. Chce ją kupić i chciałem sprawdzić jaka była historia tego autka. Prima sprowadzona jest w Francji i miała cały czas jednego właściciela. Bardzo proszę o pomoc i wszelkie informacje na jej temat

Primera P12

VIN: SJNFFAP12U0131903

BARDZO PROSZE O POMOC !!!

Edytowane przez szymiii

Gość Gustawian

Witam,

jestem nowym szczęśliwym właścicielem pana X-a 2,2 dci - ponoć 52000 przebiegu - ciekawe czy to prawda, może Fragles13 albo ktoś pomoże rozszyfrować nr VIN - auto z Francji,

12.2005 nr: JN1TENT30U0225129, CZEKAM NA NIESPODZIANKI I Z GÓRY DZIĘKUJĘ :)

• 2 tygodnie później...
  W dniu 31.05.2010 o 19:51, Żeebro napisał:

Czy ktoś w ogóle rozkodowuje te VINy na tym wątku?

Wydaje mi się że wątek umarł, albo kolega który rozkodowywał jest nie osiągalny. Pytałem 2 razy o rozkodowanie i cisza.

Gość Marcin Słoń

Witam, serdecznie - proszę o pomoc w określeniu daty produkcji samochodu. W kieleckim komisie jest do kupienia nissan almera 1,5 dci sprowadzony z belgii. Na fakturze zakupu w belgijskim salonie data produkcji widnieje na 2006 r. natomiast szyby i podzespoły są z 2004. Sprzedawca zapewnia że samochód był składany na starszych częściach czy jest mozliwość sprawdzenia po nr VIN. Jeśli ktoś ma taką to bardzo proszę o odpowiedź na forum lub na meila: vip.marcin@poczta.fm VIN: SJNFHAN16U0560636

P12 primerka 2004 rok z polskiego salonu w poznaniu numer VIN SJNFBAP12U0162893, może ma ktoś jakieś dojscia by zobaczyć jego historie??

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Koledzy.

Mam na oku P12 2.2 z 2002roku. Auto sprowadzone. Gościu podał mi VIN SJNBEAP12U0093091. Proszę o sprawdzenie. Jeżeli coś z VINem będzie nie tak, to zamiast U możliwe że jest V

Koledzy, możecie sprawdzić mi ten VIN???

Edytowane przez Domin

• 2 tygodnie później...

Witam

Mam pytanie może jest jakiś ślad serwisowania mojej Primery

Chodzi mi przede wszystkim o przebieg tego samochodu ale i inne informacje też są ciekawe

mój numer VIN SJNBEAP12U0078834

pozdrawiam

W dniu 28.07.2010 o 12:42, rob620922 napisał:

Witam

Mam pytanie może jest jakiś ślad serwisowania mojej Primery

Chodzi mi przede wszystkim o przebieg tego samochodu ale i inne informacje też są ciekawe

mój numer VIN SJNBEAP12U0078834

model: P12E - BVHALSYP12TGA--AJ- , 08.2002, Kolor KY5 (techno szary metallic), kolor wnętrza G (szary), Sedan, Silnik YD22DDT (93 kW), wersja elegance (ale jakie w tej wersji było wyposażenie to nie wiem), skrzynia sześciobiegowa,

Felgi 17", nawigacja 7 calowy wyświetlacz, na rynek włoski, premium speaker + subwoofer, CD auto charger, przyciski sterujące

• Upvote 1

• 2 tygodnie później...

Witam, proszę o sprawdzenie micry jaką znalazłem na necie, z myslą o mojej żonie vin: SJNEAAK11U3134768, a ogłoszenie to: http://otomoto.pl/nissan-micra-tanio-z-niemiec-1999r-C14542182.html'>http://otomoto.pl/nissan-micra-tanio-z-niemiec-1999r-C14542182.html

pozdrawiam

W dniu 12.08.2010 o 09:16, cezarycezary napisał:

Witam, proszę o sprawdzenie micry jaką znalazłem na necie, z myslą o mojej żonie vin: SJNEAAK11U3134768, a ogłoszenie to: http://otomoto.pl/nissan-micra-tanio-z-niemiec-1999r-C14542182.html

pozdrawiam

To już nieaktualne - ta micra to ruina!!!

Proszę sprawdzić taką micrę, wygląda ładnie: SJNEAAK11U0451963 Dzięki.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Koledzy, pewnie ktoś na tym forum zadał juz takie pytanie, ale coś mi dzisiaj nie działa wyszukiwarka więc proszę nie każcie mi jej używać...

Chciałem zapytać tylko,czy w punktach ASO mozna się dowiedzieć o historii serwisowej Nissana sprowadzonego z zagranicy oraz czy "rozkodują" VIN samochodu... Czy ktoś wie, ile taka przyjemność kosztuje ??

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Witam.

Wpisałem sobie kod vin do auto bazy dostałem taki wynik:

Kod informacji Rodzaj informacji Informacje

S KRAJ POCHODZENIA ANGLIA

JN PRODUCENT NISSAN

F TYP NADWOZIA 5DR HATCHBACK

C SILNIK GA 14DE

A OSIE ORAZ SYSTEM PRZENIESIENIA NAPEDU 2WD

P11 MODEL PRIMERA

U WERSJA NA RYNEK EUROPA

0 WARTOSC STALA CONSTANT

XXXXX NUMER SERYJNY KOLEJNY NUMER PRODUKCYJNY

Model numer: fbyalfap11fgabg1d4, a numer silnika mam SR20 - xxxxx q, a VIN sjnfcap11uxxxxxxx

Pomóżcie mi bo zgłupiałem. W końcu nie wiem jaki mam silnik i ile kucyków.

Edytowane przez winiu

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Dzień dobry, prosze o sprawdzenie takiego numeru

Mam propozycje wymiany paska rorządu

chciałbym potwierdzić faktyczny przebieg

SJNBFAP11U0563219

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...