marcin211986 Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Czy mógłbym prosić o sprawdzenie VIN: SJNBAAP11U0256781 bo im głebiej grzebie w samochodzie to coraz więcej zagadek wychodzi, brakujące przekaźniki, bezpieczniki, a o wolnych wiązkach przewodów nie wspomne... Wydaje mi sie że ktoś go przede mną "trochę" wybebeszył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adambyw Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Marcin, instalacje są robione nadmiarowo. Często znajdziesz wiązki i miejsca na bezpieczniki/przekaźniki jak nie masz np. halogenów. Taniej jest położyć więcej kabli niż wyprodukować kilkadziesiąt rodzajów wiązek w zależności od wyposażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigma3 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Witam użytkowników Nissana! Mam gorącą prośbę o pomoc w sprawdzeniu tego VIN VSKTBAV10U0087230 Z góry dziękuję jak mało który:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Panowie NIssan to nie VW czy Audi że można sprawdzić całkowitą historie pojazdu Po VIN'ie można jedynie podstawowe info uzyskać jak miejsce produkcji,date,jaki był fabryczny silnik,oraza wersja. Nikt np w serwisie NIssana nie powie Wam czy Wasz model był na akcji serwisowej,czy był na malowaniu klapy lub czy kiedyś miał dzwonek i był w serwisie na regeneracji niestety takich informacji Nissan nie udziala. A dekoder VIN to wystarczy wpisać u wujka googla DEKODER VIN i wpisać nr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Dokładnie tak jak Mateusz napisał. Byłem wczoraj u Nissana w celu orientacji czy trzeba robić czy nie? Odpowiedzieli mi tylko j.w tylko stan fabryczny pojazdu. Nie ma żadnego centralnego serwisu nissana w celu weryfikacji historii serwisowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigma3 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 JA jak kupić chciałem jednego Tino to dzwoniliśmy do Niemiec i gość podał ostatni przebieg serwisowy(wyszło,że cofany o 70 tyś)potem był inny tino tez pytanie do nissana w Niemczech i babka się schowała za ochronę danych osobowych i nic nie powiedziala.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Bo u niemiaszków jest centralnie i tam jest ornung. Dletego można kontrolować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Augi Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Witam Prosiłbym o sprawdzenie numeru VIN SJNFEAP12U009731 niestety nigdzie nie mogę znaleźć więcej informacji niż podstawowe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-qlka2 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Popraw VIN bo brakuje Ci jednej cyfry. A na jakie dane masz nadzieję? Jakimi "podstawowymi" danymi dysponujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzeRuSco Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Widzieliście coś takiego żeby nie było silnika? http://old.japancars.ru/cat/nissan/index.php?x=BB1&vin=SJNFCAP11U0447659&pn=25&cat=90 W dowodzie za to jest wpisane 110 kW, w tym modelu chyba nie było fabrycznie silników 150 km? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Sprawdź w innym VIN-o dekoderze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-qlka2 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Mi z Vin'u wychodzi SR20DE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrb Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Ta, FAST też podaje SR20DE. PrzeRuSco jak chcesz coś więcej daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alaniasty Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Czy zna ktos działający dekoder Vin..? ten na stronie ruskiej nie znalazł a może ktoś mogły odkodować..? SJNTEAP11U0504611 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Czy zna ktos działający dekoder Vin..? ten na stronie ruskiej nie znalazł a może ktoś mogły odkodować..? SJNTEAP11U0504611 MARKA Nissan MODEL Primera WERSJA P11 TYP Wagon ROK PRODUKCJI 2000 SKRZYNIA BIEGOW Manual POJEMNOSC 1769 LICZBA DRZWI 4/5 MOC 114 KM (84 kW) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 MARKA Nissan MODEL Primera WERSJA P11 TYP Wagon ROK PRODUKCJI 2000 SKRZYNIA BIEGOW Manual POJEMNOSC 1769 LICZBA DRZWI 4/5 MOC 114 KM (84 kW) Czym Ty to sprawdzasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gmaju88 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Witam. MAm gorąca prosbe o sprawdzenie numeru vin primery SJNTCAP11U0555406. Z góry dziękuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 (edytowane) Witam. MAm gorąca prosbe o sprawdzenie numeru vin primery SJNTCAP11U0555406. Z góry dziękuje. Pozdrawiam Na chwilę obecną, tylko tyle;;; MARKA Nissan MODEL Primera WERSJA P11E TYP Wagon ROK PRODUKCJI 2000 - wypuszczony 01.2001r SKRZYNIA BIEGOW 5 Manual POJEMNOSC 1998 LICZBA DRZWI 4/5 MOC 140 KM (103 kW) oraz to;;;; ABAGS: DRIVER ASSIST AND SIDE AIRBAG ACON2: F/AIR CON BLTT5: 3PT RR CTR BELT CLAS5: F/SPV#1 UP TO 04/01 SPV#2 AFTER 04/01 CNET2: F/CARGO NET KYLS2: F/KEY LESS ENTRY W/ANTI HIJACK LMPF6: F/FOG LAMP LMPHW: GAS DISCHARGE HEADLAMPS PWDW3: FR &RR PWR WINDOWS REGEG: F/GER SMETX: TRIP COMPUTER STERT: W/CD AUTO CHANGER 6 SPKR WHSTE: LEATHER Edytowane 18 Maja 2013 przez mirekg9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gmaju88 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Przepraszam czy ktoś może mi przetłumaczyć te skróty myślowe bo nie moge znaleźć ich znaczenie a nie wszystko kumam. Z gory dziękuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrb Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Przepraszam czy ktoś może mi przetłumaczyć te skróty myślowe bo nie moge znaleźć ich znaczenie a nie wszystko kumam. Z gory dziękuje... zakładam że w pierwszej części jest wszystko jasne, natomiast jeśli chodzi o drugą: ABAGS: DRIVER ASSIST AND SIDE AIRBAG - 4 poduszki (kierowca, pasażej i 2 boczne w fotelach) ACON2: F/AIR CON - klima BLTT5: 3PT RR CTR BELT - 3-punktowy pas środkowy z tyłu CLAS5: F/SPV#1 UP TO 04/01 SPV#2 AFTER 04/01 - to nie jest nigdzie szerzej opisane CNET2: F/CARGO NET - siatka oddzielająca część bagażową od osobowej KYLS2: F/KEY LESS ENTRY W/ANTI HIJACK - otwieranie z pilota z antynapadem LMPF6: F/FOG LAMP - światła przeciwmgłowe LMPHW: GAS DISCHARGE HEADLAMPS - ksenony PWDW3: FR &RR PWR WINDOWS - wszystkie szyby elektryczne REGEG: F/GER - kraj pochodzenia: Niemcy SMETX: TRIP COMPUTER - komputer pokładowy STERT: W/CD AUTO CHANGER 6 SPKR - zmieniarka na 6 płyt WHSTE: LEATHER - skórzana tapicerka i 4-ramienna skórzana kierownica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kocur12345 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 SJNFCAP10U0562806 to mój vin prosze o rozkodowanie najważniejsza dla mnie informacja to ile mam koni mechanicznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 (edytowane) SJNFCAP10U0562806 to mój vin prosze o rozkodowanie najważniejsza dla mnie informacja to ile mam koni mechanicznych MARKA Nissan MODEL Primera WERSJA P10/W10 TYP Hatchback ROK PRODUKCJI 1992 SKRZYNIA BIEGOW Manual POJEMNOSC 2000 LICZBA DRZWI 4/5 MOC 115 KM (85 kW) Lecz tutaj mamy mały problem, bo w innym dekoderze wychodzi mi rocznik - lipiec 1995 Edytowane 23 Maja 2013 przez mirekg9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kocur12345 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 hmm w dowodzie mam 1996r produkcji ,szkoda że mam tylko 115km bo wydawało mi się że mam więcej bo miałem wcześniej wersje sri 125km a ten wydaje mi się że idzie nawet od tamtej lepiej i to na gazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariusz439 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Czesc. Co prawda ja jestem zwiazany z honda, ale tata zakupil nissana note. Jesli ktos ma taka mozliwosc, to serdeczna prosba o historie serwisowa (nie chodzi mi o rozkodowanie vin) nastepujacega VIN SJNFAAE11U1045535 Auto zakupione w DE. Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi