clawis Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Proszę o sprawdzenie nr VIN SJNFBAF15U6010186.wg sprzedawcy zarejstrowany jako rocznik 2011.Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Proszę o sprawdzenie nr VIN SJNFBAF15U6010186.wg sprzedawcy zarejstrowany jako rocznik 2011.Z góry dzięki. Proszę uprzejmie.... VIN code: SJNFBAF15U6010186 Model: JUKE NMUK MADE Series: F15E Date of manufacture: 09.2010 BODY: 5 DOOR HATCH BACK ENGINE: HR16DE TYPE ENGINE AREA: EUC DRIVE: 2 WHEEL DRIVE GRADE: ACENTA GRADE TRANS: 5 SPEED AUTO TRANS Area code: EL1 Body color: Z11 Trim color: G ABAGS: SIDE CURTAIN AIRBAG ACON3: F/AUTO AIR CON ASCD2: CRUISE CONTROL DWHLV: F/17 INCH SPORTS ALLOY GLSSW: F/PRIVACY GLASS NAVI5: F/NAVI+MP3+USB+RR CAM+PHONE+ASCD REGEG: F/GER SPTRC: FULL SIZE STEEL SPARE STTMR: SPORT TRIM Jak widać samochód jest z września, zanim dojechał do salonu to jakiś czas upłynął, potem kwestia czasu jego sprzedaży. Więc data rejestracji jak najbardziej w porządku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimass Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Może uda się coś powiedzieć o mojej P12?: SJNFFAP12U0141345 Byłem z nią w Odyssey, ale koleś powiedział mi, że nie mają centralnej bazy danych i tylko tam gdzie był serwisowany mogą mi coś powiedzieć. Myślicie, że warto przejechać się do serwisu, w którym był (prawdopodobnie) serwisowany pierwsze 5 lat? Z góry dzięki za sprawdzenie i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Jeśli samochód był sprowadzony, to w PL nie będzie takich danych. Są wyłącznie jakieś darmowe kampanie-przeglądy. Natomiast jeśli samochód jest cały czas w PL i był zakupiony w naszym salonie, to każdy serwis jest zobowiązany podać Ci wszelkie dane gdy będziesz posiadał przy sobie dowód rejestracyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimass Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Auto jest od nowości w PL, ale gość z salonu Odyssey (Warszawa Górczewska/Prymasa) powiedział mi, że nie mają jednej globalnej bazy i nie wymieniają się danymi, jedyna opcja to pojechać konkretnie do tego salonu, w którym auto było serwisowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 W Wa-wie nie ma już innego serwisu? Podjedź do innego, bo tutaj gadają bzdury. Jak sobie to wyobrażasz - jak jesteś z Przemyśla a kupisz samochód ze Szczecina, to masz tam jechać aby się coś o samochodzie dowiedzieć? Globalne, to tak jak ja napisałem wyżej - jeśli z zagranicy, to nie powiedzą. Zostaje jeszcze opcja przedzwonienia do "macierzystego" serwisu i opowiedzeniu tego co tutaj napisałeś i jak podasz VIN, to może Ci coś powiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Jeśli samochód był sprowadzony, to w PL nie będzie takich danych. Są wyłącznie jakieś darmowe kampanie-przeglądy. Natomiast jeśli samochód jest cały czas w PL i był zakupiony w naszym salonie, to każdy serwis jest zobowiązany podać Ci wszelkie dane gdy będziesz posiadał przy sobie dowód rejestracyjny No chyba nie tak do końca, mi w jednym z serwisów nie chcieli podać historii serwisowej bo jak to stwierdzili "nam nie wolno ujawniać takich danych" pomimo tego że byłem u nich tym autem wraz z dowodem rejestracyjnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genior Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Witam, czy mógłbym prosić o odkodowanie Panie mirku? SJNTEAP11U0544017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Witam, czy mógłbym prosić o odkodowanie Panie mirku? SJNTEAP11U0544017 Proszę uprzejmie...... Kod VIN: SJNTEAP11U0544017 Model: PRIMERA WAGON Seria: WP11E Data produkcji: 11.2000 BODY: WAGON SILNIK: QG18DE TYP SILNIKA OBSZAR: CENTRAL EUROPE SPEC GRADE: EP2 TYPE TRANS: 5-SPEED MANUAL TRANS Numer kierunkowy: EL1 Kolor korpusu: KR2 Tapicerka kolor: K ABAGS: Driver Assist i bocznych poduszek powietrznych ACON2: F / AIR CON ANTH2: centralny zamek z pilotem + ALARM BLTT5: 3PT RR CTR BELT CNET2: F / CARGO NET COLD2: F / zimnym klimacie LMPF6: F / FOG LAMP PWDW3: FR & RR PWR WINDOWS RDIO7 : 4SPK RAD CASS W / ARI (linii środkowej W/6SPK 799 -) SMETX: TRIP COMPUTER SWRC2: F / RR KONT-RADIO TUNG S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimass Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 SJNFFAP12U0141345 Mógłbym prosić też o sprawdzenie mojego VIN? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Mógłbym prosić też o sprawdzenie mojego VIN? Proszę bardzo...... Kod VIN: SJNFFAP12U0141345 Model: PRIMERA Seria: P12E Data produkcji: 10.2003 BODY: 5HB SILNIK: F9Q POL PWR: 88KW GRADE: COMFORT TYP TRANS: 6-SPEED MANUAL TRANS Numer kierunkowy: EL1 Kolor korpusu: BY4 Tapicerka kolor: G ABAG2: F / / BAG DR, ASST, z boku, zasłony, ACT H / ODPOCZYNEK MONR2: F / RR PARK CAMERA REGGL: F / POLSKA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz11 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Cześć, bardzo proszę o sprawdzenie dla mnie tego numeru VIN SJNBFAP11U0548555, z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Cześć, bardzo proszę o sprawdzenie dla mnie tego numeru VIN SJNBFAP11U0548555, z góry dziękuję Proszę bardzo... VIN SJNBFAP11U0548555 Model: PRIMERA Seria: P11E Data produkcji: 11.2000 BODY: SEDAN SILNIK: QG16DE TYP SILNIKA OBSZAR: CENTRAL EUROPE AREA GRADE: EP2 TYPE TRANS: 5-SPEED MANUAL TRANS Numer kierunkowy: EL1 Kolor korpusu: KL0 Tapicerka kolor: K ABAGS: Driver Assist i bocznych poduszek powietrznych ACON2: F / AIR CON BLTT5: 3PT RR CTR BELT CLAS3: ELEGANCE DANE KYLS2: F / KEY LESS WEJŚCIE W / ANTI Przejmij PWDW3: FR & RR PWR WINDOWS SKIDC: F/4WHL przeciwpoślizgowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IronRat Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Witam, Jestem zupełnie nowym użytkownikiem Waszego forum, więc jeśli popełniam błąd to proszę o wyrozumiałość Przyznam się, że przez ostatnich 25 lat hołdowałem francuskiej myśli technicznej(5 Peugeotów było) Zawsze jednak podobały mi się linie takich aut jak Peugeot 405 czy własnie Nissan Primera P10. Ostatnio zainteresowałem się bliżej właśnie Primerami P10 i obrazowo mówiąc "wyrwały mnie z kapci" opinie na temat tych samochodów za równo na forach polskich jak i zagranicznych. I postanowiłem tym razem spróbować z Nissanem Primerą P10. Od jakiegoś czasu szukam i znalazłem pewien egzemplarz. Jest to Primera P10 1,6 z 94 roku. Wygląda naprawdę nie źle. Jednakże jeśli chodzi o Pugi znam strony gdzie mogę sprawdzić VIN. Czy jesteście mi w stanie pomóc z VINem Nissana na którego poluję? VIN: SJN B 44 P10 U 0455785 Dziękuję z góry za pomoc Jeśli post jest w złym dziale to proszę o wybaczenie i przeniesienie w odpowiednie miejsce:) Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdelek Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 a po co ci sprawdzac vin w takim starym samochodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Proponuję zamknąć-przenieść... Tematy o VIN masz tutaj http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/5679-historia-serwisowa-wedlug-vin/ lub http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/13677-numer-vin-rozkodowanie-strony-internetowe/page-23 Czy jesteście mi w stanie pomóc z VINem Nissana na którego poluję? VIN: SJN B 44 P10 U 0455785 Witam... Sprawdź jeszcze raz dokładnie wszystkie cyferki z VIN; Podaj - napisz je bez spacji; W jednym źródle VIN nieznany, natomiast w innym figuruje P11 z 1998 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viper111 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Czy mogę prosić o sprawdzenie VIN mojego Nissana? VIN: VSKJ4BHB6UY621370 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Czy mogę prosić o sprawdzenie VIN mojego Nissana? VIN: VSKJ4BHB6UY621370 Odpowiedziałem w Twoim drugim takim samym temacie-zapytaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viper111 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 A czy nie ma żadnej historii serwisowej? auto było serwisowane w Hiszpanii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 A czy nie ma żadnej historii serwisowej? auto było serwisowane w Hiszpanii. ASO Nissana w PL nie posiada takich danych globalnych /czyli samochodów które były zagranicą a tutaj sprowadzone/. Jedyne co może mieć i ma, to jak przeprowadzane były jakieś darmowe kampanie-sprawdzenia-przeglądy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IronRat Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Proponuję zamknąć-przenieść... Tematy o VIN masz tutaj http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/5679-historia-serwisowa-wedlug-vin/ lub http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/13677-numer-vin-rozkodowanie-strony-internetowe/page-23 Witam... Sprawdź jeszcze raz dokładnie wszystkie cyferki z VIN; Podaj - napisz je bez spacji; W jednym źródle VIN nieznany, natomiast w innym figuruje P11 z 1998 roku. O kurcze... Jeszcze raz VIN: SJNBAAP10U0455785 Na pewno dobrze spisany Doczytałem się tutaj, że SJN - Nissan B - sedan A - silnik 1,6 P10 - model U - europejski 0 - bez oznaczenia Jeśli to byłaby P11 to w VINie nie powinno być oznaczenie jako P11 a nie P10? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 O kurcze... Jeszcze raz VIN: SJNBAAP10U0455785 Na pewno dobrze spisany Teraz to co innego i jest już ok..... Kod VIN: SJNBAAP10U0455785 Model: PRIMERA Seria: P10E Data produkcji: 06.1994 BODY: SEDAN SILNIK: GA16DE TYP SILNIKA AREA_DRV: CENTRAL EUROPE 2 WHL DRV GRADE: SLX TYP TRANS: Manualna skrzynia biegów Numer kierunkowy: EL1 Kolor korpusu: DL0 Tapicerka kolor: G Gdybyś za pierwszym razem nie pomylił 5 i 6 znaku, to wynik by już był wcześniej. Podałeś 4 i 4, zamiast A i A...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IronRat Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Teraz to co innego i jest już ok..... Kod VIN: SJNBAAP10U0455785 Model: PRIMERA Seria: P10E Data produkcji: 06.1994 BODY: SEDAN SILNIK: GA16DE TYP SILNIKA AREA_DRV: CENTRAL EUROPE 2 WHL DRV GRADE: SLX TYP TRANS: Manualna skrzynia biegów Numer kierunkowy: EL1 Kolor korpusu: DL0 Tapicerka kolor: G Gdybyś za pierwszym razem nie pomylił 5 i 6 znaku, to wynik by już był wcześniej. Podałeś 4 i 4, zamiast A i A...... Racja:D Wielkie dzięki za pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 (edytowane) Proszę o sprawdzenie nr VIN SJNTBAP12U2267837. wg sprzedawcy zarejstrowany jako rocznik 2006. Oraz wersji wyposażenia. Z góry dzięki. Edytowane 28 Lipca 2014 przez jolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Proszę o sprawdzenie nr VIN SJNTBAP12U2267837. wg sprzedawcy zarejstrowany jako rocznik 2006. Oraz wersji wyposażenia. Z góry dzięki. Kod VIN: SJNTBAP12U2267837 Model: PRIMERA Seria: P12E Data produkcji: 09.2005 BODY: WAGON SILNIK: QG18DE TYP SILNIKA POL PWR: 85KW GRADE: COMFORT TYP TRANS: 5-SPEED MANUAL TRANS Numer kierunkowy: EL1 Kolor korpusu: KY5 Tapicerka kolor: G AIRPD: EMISJA F/EURO4 W / PODŁOGOWEGO CATALIZER COLD2: F / zimnym klimacie LMPF6: F / FR FOG LAMP LMPQ2: F / Światła dzienne MONR2: F / RR PARK CAMERA Reged: F / Dan VDCS2: F / STEROWANIE NAPĘDU POJAZDÓW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi