smoleń Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Z tego co wiem bo w sobote odbieralem qq+2 to w Twoim przypadku "kupna za gotówkę" rabat 10% przy zakupach w kredycie 5% oczywiście to rabaty dla grup zawodowych Sorki nie zrozumiałem ... Od jakiej ceny jest ten rabat? Nie chcę kredytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavelsti Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Rozmawiałem z dealeram ale "coś kręci". Ten 10-11% rabat jest od ceny promocyjnej czy "normalnej". Czy to jest rabat dla wybranych grup zawodowych? Będę płacił gotówką, żaden leasing czy kredyt. 10-11% rabatu dla grup zawodowych liczy się od ceny normalnej, co do grup to w pełni nie jestem wstanie odpowiedzieć na 99% byli to prawnicy, nauczyciele, gość jak pytałem to mówił że jak się ma jakąkolwiek legitymacje związaną z zawodem to podobno prosto się uzyskiwało taki rabat. Znalazłem w necie chyba cały spis grup zawodowych dla nissana: lekarzy, pracowników służb mundurowych, nauczycieli, osoby niepełnosprawne, księży, prawników, rolników, farmaceutów, dyplomatów, taksówkarzy i członków kół łowieckich. znalazłem to tutaj : http://auta-z-usa.blog.onet.pl/Znizki-na-nowe-auta-z-tytulu-w,2,ID415508781,n stare bo stare, ale chyba wiele się nie zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoleń Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemus863 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 07.04.2011 odebrałem swojego w salonie A&M Knedler w Elblągu. Szybko, miło i przyjemnie. Też korzystałem ze zniżek dla grup zawodowych ( nauczycieli), 10% na 1.6 benzynę i trochę od dealera. Jak kupowałem to o zniżkach dowiedziałem się chyba wszystkiego, poprzez rozmowy telefoniczne z dealerami z całej polski. I tak na 1.6 i 2.0 benzyna zniżka wynosiła 10%, na 1.5 disela 7%, na 2.0 diesla 11%. Dodatkowo można dostać zniżkę 1% za posiadanie nissana ( ksero dowodu rejestracyjnego, polisy ubezpieczeniowej itd.). Zniżki liczone są od ceny wyjściowej z cennika i potem dodaje się lakier metalik i inne opcje. Jak dealer jest dobry to opuści jeszcze parę złotych i dorzuci coś. Ja dostałem gratis dywaniki, alarm i rury chromowane boczne, acenta 1.6 czarny metalik rok 2011. Jednak jak odbierałem dealer uświadomił mnie, że te zniżki, które obowiązywały do 31.03.2011 uległy zmianie i tak dla mojego silnika w kwietniu wynosi 7%. Jestem super zadowolony i z samochodu i dealera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seta21 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Hej! Kupiłem NIssana w Rybniku - firma Mad Mobil. Polecam! bardzo fachowa, miła obsługa. Odbiór auta - super. Godzinny instruktaż, bardzo szczegółowy. Otwarci na wszelkie pytania. Sprawa kredytu i ubezpieczenia załatwiona w 15 minut. Korzystałem z ulgi 10% dla nauczyciela akademickiego. Wystarczy zaświadczenie z pracy. Na moja prośbę dealer kupił mi tam (ja jechałem po auto z Torunia) felgi z zimówkami Pirelii w bardzo atrakcyjnej cenie. Felgi były ładnie zapakowane do samochodu. Bardzo polecam tego dealera! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lutenet Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 (ja jechałem po auto z Torunia) To YAMA w Toruniu nie sprawdziła się ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seta21 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 To YAMA w Toruniu nie sprawdziła się ??? Nie mieli tego co chciałem w czasie, który mi odpowiadał. Tylko tyle. Dlatego Rybnik - mieli auto w wersji dokładnie odpowiadającej moim potrzebom, no i w odpowiedniej cenie. Na Toruń nic złego nie dam powiedzieć -fajne chłopy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ziolklu Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Moge w pelni polecic KMJ Kaszubowszcy w GDYNI (sprawe prowadzil kierownik salonu Pan Wojtek). Od poczatku w pelni profesjonalne podejscie i doskonaly kontakt. Dodam ze auto kupowalem mozna powiedziec przez Internet:) Mieszkam poza granicami RP. Wszelkie pytania i watpliwosci na etapie zamowienia jak i po dealer rozwiazywal w ekspresowym tempie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 (edytowane) jakby co to polecam YAMA Bydgoszcz.... a szczególnie warsztat blacharski.... fajni ludzie i dobra robota Potwierdzam ... w szczególności warsztat blacharski - pozdrawiam ! Potwierdzam. maiłem zarąbiste szczęście zamawiając mojego QQ 31 marca o 17.30 - kurde, chyba jako ostatni w Polsce na tychże warunkach. Przy okazji potwierdzam b. dobra jakość salony Yama - ale w Toruniu. Znakomita obsługa, wiedza sprzedającego, a przede wszystkim - jego niezwykle przyjazne podejście. Polecam. Potwierdzam. maiłem zarąbiste szczęście zamawiając mojego QQ 31 marca o 17.30 - kurde, chyba jako ostatni w Polsce na tychże warunkach. Przy okazji potwierdzam b. dobra jakość salony Yama - ale w Toruniu. Znakomita obsługa, wiedza sprzedającego, a przede wszystkim - jego niezwykle przyjazne podejście. Polecam. Potwierdzam i pozwolę sobie pozdrowić Pana Piotra Ś.! Edytowane 28 Maja 2011 przez nowy 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wandi Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Witam. Unikajcie salonu sprzedaży w Elblągu przy ul.Dojazdowej 14D A&M Knedler. Odebrałem z salonu w dniu 22 sierpnia auto Nissan Micra 1,2 zakupione w ofercie internetowej wystawionej w OTO MOTO. Przy odbiorze okazało się oszustwo kierownika salonu sprzedaży p.Arkadiusza Kobylińskiego. Wyposażenie auta nie pokrywało się z prezentacją ofertową. Miały być felgi "15" były "14". Przy mnie zmieniono zapis w ofercie internetowej na "14" Brakuje również elektrycznego sterowania lusterkami zewnętrznymi oraz podłokietnika. Po powrocie do domu okazało się, że pokrywa silnika jest żle spasowana z przednim zderzakiem. Po wizycie u blacharza-lakiernika stwierdzono wymianę i lakierowanie przedniego zderzaka. Informacji o naprawach uszkodzeń w nowym aucie nie udzielił mi salon sprzedaży. Aktualnie zgłosiłem sprawę do NISSAN POLSKA i oczekuję na załatwienie reklamacji. OSZUSTWO!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi