MisilYE Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 jeszcze nie wiem czy mam bo nie zaglądałem.na dziś nie świeci ciężko zgiąć kolana łatwiej zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 ciężko zgiąć kolana łatwiej zapytać ....wiedziałem że to problem po stronie fizyczno - gimnastycznej tylko obstawiałem kręgosłup ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 W mojej Acencie z 2010 jest podświetlenie. Oczywiście założyłem ledowe w5w (choć nie wiem, czy fabrycznie nie są tam 3 watowe żarówki, ale nie wiem tego na 100%). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Ugiołem dzisiaj kolanko i mam wrażenie że pod schowkiem brakuje mi osłony w której powinna być lampka i pod kierownicą nad pedałami chyba też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 znaczy jest dziura, a lampek ni ma (taki rym) ?Pogmeraj tam i zobacz, czy jest dociągnięta instalacja (dwie żyły zakończone wtykiem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Nic takiego jak otwór na lampkę nie ma tak na szybko to wygląda Poszukałem po wcześniejszych postach i tak to powinno wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 (edytowane) Js mam wstawione mocne ledy w podsufitce i spokojnie mi nogi oswietlaja oczywiscie jak wysiade Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka przy okazji jakby ktoś nie mieścił wysokich rzeczy do QQ można zamontować taką roletę - cena nawet przyzwoita tylko ta przesyłką. http://www.aliexpress.com/store/product/Auto-rear-trunk-cargo-cover-for-Qashqai-auto-accessories/1352164_32313456230.html Edytowane 23 Listopada 2015 przez peceq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Szukałem, czy nie ma roletki z darmową przesyłką i znalazłem coś takiego, co prawda do nowego QQ:http://www.aliexpress.com/item/Red-PU-leather-waterproof-Rear-trunk-mats-carpets-cargo-pad-cover-for-Nissan-Qashqai-2015-2016/32541624970.html?spm=2114.01020208.3.68.xJwAr5&ws_ab_test=searchweb201556_1_79_78_77_80,searchweb201644_5,searchweb201560_7 Można sobie przerobić QQ na niezły salon. Idealne rozwiązanie na tzw. ciche dni :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Ale tylko z tą chineczką bym brał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Właśnie miałem napisać, że chinka gratis. Model wybierany losowo, wyskakuje z paczki z napisem "suprise" po chińsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Jako nie bał byś się że Ci panoramę szpilkami zbije w ferworze walki ? wyskakuje z paczki z napisem "suprise" po chińsku ...ta , a na czole ma jeszcze zdrapkę z szansą na wygranie auta w loterii ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Nie mam panoramy,a zdrapkę można by było przyjąć jako grę wstępną Kurna...Skalarek nas zdaje mi się przebierzmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Z tą zdrapką to może być różnie Gorzej jak trafisz jakieś chińskie autko Dach panoramiczny i takie obicie to jak w jakimś ekstra luksusowym apartamencie z widokiem na gwiazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Dobra żeby nie było tylko OT Widziałem za 50€ i przesyłka kolejne 50€ relingi do J11 bez kleju !!! bez wiercenia !!! a na wkręty które są pod listwą PCV na dachu , Relingi w pełni użyteczne . To nie ta aukcja , tamtej nie mogę teraz znaleźć , ale towar ten sam http://www.aliexpress.com/item/Aluminum-alloy-silver-roof-rack-rails-luggage-bars-for-Nissan-Qashqai-2015-2016/32541672091.html?spm=2114.01020208.3.49.JDrY0c&ws_ab_test=searchweb201556_9_79_78_77_80_61,searchweb201644_5,searchweb201560_6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcin sz-n Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 (edytowane) może i wiochaale efekt fajny.zwłaszcza wieczorem można włączyć przyciemnić do minimum drugie zdjęcie przy włączonym oświetleniu i zamkniętej rolecie Edytowane 28 Listopada 2015 przez m@rcin sz-n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Ważne że Tobie sie podoba ! Efekt z zewnątrz ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 może i wiocha ale efekt fajny. zwłaszcza wieczorem można włączyć przyciemnić do minimum drugie zdjęcie przy włączonym oświetleniu i zamkniętej rolecie rozumiem ze przy zamknietej rolecie nic nie widac w srodku? Daj namiary skąd wziąłeś i pod co podlaczyles? Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcin sz-n Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 kupiłem dwa metry taśmy led po każdym metrze na stronęlistwe do tasmy (mleczną) http://allegro.pl/profil-led-elastyczny-z-kloszem-3-kolory-tasma-led-i4961182660.html ściemniacz dotykowy http://allegro.pl/wlacznik-sciemniacz-dotykowy-do-tasma-i-profil-led-i4852012038.htmli wszystko jest podłączone pod lampkę sufitową przedniąwłącznik zamontowany przy lampce przedniejprofil jest przyklejony na tasmę dwustronną tuż pod szybą w tej rynience i nie koliduje z roletąprzy zamknietej rolecie łuna światła idzie tylko w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiloStar Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 kupiłem dwa metry taśmy led po każdym metrze na stronę listwe do tasmy (mleczną) http://allegro.pl/profil-led-elastyczny-z-kloszem-3-kolory-tasma-led-i4961182660.html ściemniacz dotykowy http://allegro.pl/wlacznik-sciemniacz-dotykowy-do-tasma-i-profil-led-i4852012038.html i wszystko jest podłączone pod lampkę sufitową przednią włącznik zamontowany przy lampce przedniej profil jest przyklejony na tasmę dwustronną tuż pod szybą w tej rynience i nie koliduje z roletą przy zamknietej rolecie łuna światła idzie tylko w górę Witam. A pod które kable? Do lampki idą u mnie trzy przewody fioletowy czarny i zielony..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Na pewno jeden z nich jest stałym plusem.Prosty test,żaróweczka 12v i dwa przewody.Jeden do masy a drugim dotknąć do któregoś z kabli,araczej końcówek i będziesz wiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiloStar Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Na pewno jeden z nich jest stałym plusem.Prosty test,żaróweczka 12v i dwa przewody.Jeden do masy a drugim dotknąć do któregoś z kabli,araczej końcówek i będziesz wiedział. Dziękuję. Już zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Dziękuję. Już zrobione.A wiec ktory to byl kabel, kolega sie podzieli Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiloStar Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Podzieli Kable są trzy fioletowy czarny zielony. Fioletowy +, czarny -, zielony +. Ja podłączyłem + do fioletowego i masę do czarnego. Kupiłem dodatkowo kontroler LED z pilotem 30-40zł i teraz może migać jak policja he he he he he..... Listwy maskujące metrowe na stronę aluminiowe i przyklejone na M3. Działa i fajny bajer ...... A wiec ktory to byl kabel, kolega sie podzieliWysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Podzieli :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcin sz-n Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 a regulator jasności kolega założył ?wtedy mozna w czasie jazdy przyciemnić do minimum i cieszyc sie pół mrokiem ja ma taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiloStar Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 a regulator jasności kolega założył ? wtedy mozna w czasie jazdy przyciemnić do minimum i cieszyc sie pół mrokiem ja ma taki Tak. Na pilota. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi