m@rcin sz-n Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiloStar Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 https://www.24sklep.pl/4935-large_default/tasma-led-kontroler-jasnosci-mini-pilot-rf-jeden-kolor.jpg Taki kontroler ściemnia miga pilot radiowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Podzieli Kable są trzy fioletowy czarny zielony. Fioletowy +, czarny -, zielony +. Ja podłączyłem + do fioletowego i masę do czarnego. Kupiłem dodatkowo kontroler LED z pilotem 30-40zł i teraz może migać jak policja he he he he he..... Listwy maskujące metrowe na stronę aluminiowe i przyklejone na M3. Działa i fajny bajer ...... Podzieli :-) Jaka długość listew dales? Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiloStar Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Jaka długość listew dales? Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Kupiłem 5m led niebieskich, 2szt aluminiowych listew z mleczną osłoną koszt 60zł kpl, 2 m przewodu, kontroler Led mono z pilotem, dwie wtyczki takie bez lutowania na śrubki jak kostki elektryczne, koszulka termokurczliwa, taśma M3 na zewnątrz. Listwy są metrowe i idealnie pasują. Wkładamy lekko że skosa i pięknie wchodzi. Przed przyklejeniem delikatnie wyginamy listwy w łuk tak aby dokładnie pasowały. Za pomocą pilota ustawiamy jasność, miganie i on off :-). Po zamknięciu auta centralnym zamkiem światełka i tak po 20 minutach same zgasną. To tak jakby ktoś zapomniał wyłączyć. Pozdro. Jaka długość listew dales? Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Kupiłem 5m led niebieskich, 2szt aluminiowych listew z mleczną osłoną koszt 60zł kpl, 2 m przewodu, kontroler Led mono z pilotem, dwie wtyczki takie bez lutowania na śrubki jak kostki elektryczne, koszulka termokurczliwa, taśma M3 na zewnątrz. Listwy są metrowe i idealnie pasują. Wkładamy lekko że skosa i pięknie wchodzi. Przed przyklejeniem delikatnie wyginamy listwy w łuk tak aby dokładnie pasowały. Za pomocą pilota ustawiamy jasność, miganie i on off :-). Po zamknięciu auta centralnym zamkiem światełka i tak po 20 minutach same zgasną. To tak jakby ktoś zapomniał wyłączyć. Pozdro. Jaka długość listew dales? Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Kupiłem 5m led niebieskich, 2szt aluminiowych listew z mleczną osłoną koszt 60zł kpl, 2 m przewodu, kontroler Led mono z pilotem, dwie wtyczki takie bez lutowania na śrubki jak kostki elektryczne, koszulka termokurczliwa, taśma M3 na zewnątrz. Listwy są metrowe i idealnie pasują. Wkładamy lekko że skosa i pięknie wchodzi. Przed przyklejeniem delikatnie wyginamy listwy w łuk tak aby dokładnie pasowały. Za pomocą pilota ustawiamy jasność, miganie i on off :-). Po zamknięciu auta centralnym zamkiem światełka i tak po 20 minutach same zgasną. To tak jakby ktoś zapomniał wyłączyć. Pozdro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcin sz-n Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 (edytowane) Moja "Kasia" na mikołaja i pod choinke dostała prezent skórkę na kierownicę (oczywiście razem z ramionami)skórkę na dźwignie zmiany biegów i mieszekwszystko zostało obszyte nicią pod kolor nici jaką mamy na fotelachi wszystko zostało wykonane u tapicera samochodowegoo kosztach nie rozmawiajmy , ale warto byłoprzedpoprzedpo , Edytowane 16 Grudnia 2015 przez m@rcin sz-n 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Moja "Kasia" na mikołaja i pod choinke dostała prezent skórkę na kierownicę (oczywiście razem z ramionami) skórkę na dźwignie zmiany biegów i mieszek wszystko zostało obszyte nicią pod kolor nici jaką mamy na fotelach i wszystko zostało wykonane u tapicera samochodowego o kosztach nie rozmawiajmy , ale warto było przed20151214_142707.jpg po20151216_145716.jpg przed20151214_142738.jpg po20151216_145731.jpg , 20151216_145800.jpg A co ze starymi obszyciami, starte byly? Bo na zdjeciach nie widać... Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcin sz-n Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 kierownica była jak by wyslizganaa na lewarku było zadrapanie i odchodziła skórka, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 A jeśli to nie tajemnica, to demontowałeś kierownicę i wysyłałeś do obszycia? Czy może zostawiłeś auto u tapicera i on wszystkim się zajął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcin sz-n Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 A jeśli to nie tajemnica, to demontowałeś kierownicę i wysyłałeś do obszycia? Czy może zostawiłeś auto u tapicera i on wszystkim się zajął? odstawiłem do tapicera rano i wieczorem odbiór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 No to super. Manewr może nie najtańszy, ale na lata i często wykonanie lepsze niż fabrycznie. Fajnie wyszło. Kiedyś też tak zrobię. Oczywiście najpierw muszę QQ trochę zużyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Profesjonalne wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhtom Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Witam, taśma M3 na zewnątrz. Jeśli już to 3M, no chyba, że pojawił się nowy producent Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaptainRandall Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zamowilem wlasnie aluminiowe oslony na progi na ebay'u. Tesciowa poryla mi dzisiaj prog jak wylazila z auta, nie da sie zapolerowac. Dam znac jak wyszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Tez czekam na takie z Chin, tez sie pochwalę Wyslane z mojego Xperia Z3 Przy uzyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Ach te "kochane" teściowe .... Na lakierze leżą idealnie , na plastiku trochę gorzej z klejem Zamówiłem do kolejnego auta z Alli....es i czekam . w takiej tem. i wilgotności jak teraz przed montażem radzę blaszki podgrzać na kaloryferze , a próg potraktować suszarką żony i dobrze odtłuścić alkoholem i znów podgrzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaptainRandall Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Ach te "kochane" teściowe .... Na lakierze leżą idealnie , na plastiku trochę gorzej z klejem Zamówiłem do kolejnego auta z Alli....es i czekam . w takiej tem. i wilgotności jak teraz przed montażem radzę blaszki podgrzać na kaloryferze , a próg potraktować suszarką żony i dobrze odtłuścić alkoholem i znów podgrzać Dzieki za porady, o podgrzewaniu nie wiedzialem, tylko zawsze przed montazem jakichs wynalazkow odtluszczalem. To co zamowilem nie zachodzi na plastik, tylko czesc metalowa progow. http://i.ebayimg.com/00/s/OTkxWDE1MDA=/z/3nQAAOSwzOxUU7V5/$_57.JPG http://i.ebayimg.com/00/s/NTYzWDg1MA==/z/mEwAAOSw~bFWN0p3/$_57.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Dzieki za porady, o podgrzewaniu nie wiedzialem, tylko zawsze przed montazem jakichs wynalazkow odtluszczalem. To co zamowilem nie zachodzi na plastik, tylko czesc metalowa progow. http://i.ebayimg.com/00/s/OTkxWDE1MDA=/z/3nQAAOSwzOxUU7V5/$_57.JPG http://i.ebayimg.com/00/s/NTYzWDg1MA==/z/mEwAAOSw~bFWN0p3/$_57.JPG Nie unikniesz zarysowań z tyłu nawet po zamontowaniu tych nakładek Są za krótkie, ale wszystkie takie są Ciężko się wysiada z tylnego siedzenia, szczególnie starszym osobom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaptainRandall Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Na pewno zminimalizuje ryzyko. Tesciowa zostal poinstruowana zeby nie lazic po progach, obcych emerytow nie woze wiec powinno byc dobrze. Dzieciaki wytrenowane juz dawno temu. Jacko, to Ty na to, konkurencja jakas . http://www.ebay.com/itm/GAS-STRUT-BONNET-KIT-to-suit-Nissan-Qashqai-J11-2014-/281881058044?hash=item41a16b9afc:g:6zsAAOSwnipWaYnw&vxp=mtr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Cóż mogę powiedzieć...to raczej ja robię konkurencję im:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaptainRandall Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Cóż mogę powiedzieć...to raczej ja robię konkurencję im:D Duch konkurencji nie spi. I bardzo dobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhtom Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 (edytowane) Witam, Chciałem się z Wami podzielić moimi efektami z drobnej modyfikacji mojego QQ, a mianowicie wykonałem podświetlenie tylnej półki oświetlające wnętrze bagażnika. Oto kilka fotek... Półka z wklejonym profilem wewnątrz którego zamontowana jest taśma LED: Ta sama półka z włączonym podświetleniem: Efekt finalny (pomijając bałagan w bagażniku) : Pozdrawiam. Edytowane 1 Stycznia 2016 przez bhtom 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcin sz-n Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Witam, Chciałem się z Wami podzielić moimi efektami z drobnej modyfikacji mojego QQ, a mianowicie wykonałem podświetlenie tylnej półki oświetlające wnętrze bagażnika. Oto kilka fotek... Półka z wklejonym profilem wewnątrz którego zamontowana jest taśma LED: Półka_1.jpg Ta sama półka z włączonym podświetleniem: Półka_2.jpg Efekt finalny (pomijając bałagan w bagażniku) : Półka_3.jpg Pozdrawiam. eeee no rewelka .ja nie wożę tylnej półki denerwuje mnie ona,a że mam czarne szyby to nic nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweleczekz Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Czołem co sądzicie i czy ktoś z Was ma zamontowany ten grill ? QQ 2010 Chętnie zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feniks1983 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zamowilem wlasnie aluminiowe oslony na progi na ebay'u. Tesciowa poryla mi dzisiaj prog jak wylazila z auta, nie da sie zapolerowac. Dam znac jak wyszlo. No właśnie. Jakie polecacie listwy? Cuś z alledrogo? Widziałem też osłonki chromowane na halogeny, światła tylne czy też "osłonki" na przedni i tylni zderzak. Jest sens w to inwestować? Listwy będą bo przy Moich dzieciach nie da rady inaczej. Pytam o resztę Poza przyciemnieniem szyb i listwami coś jeszcze polecilibyście do QQ I ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 (edytowane) Co by Ci tu polecić do środka -chromowane obwódki głośników - --//-- ramki klamek - --//-- ramki nawiewów (te dwie rąboidalne powyżej okrągłych po bokach) - --//-- ramki przycisków podnoszenia opuszczania szyb - zmiana radia wraz całym panelem środkowym na ekran 8 cali dotykowy z obsługą internetu na androidzie lub windzie (każda nawi działa AM np. - ze stali nierdzewnej progi tył + przód na część metalową progu i plastikową razem 8 szt , mogą być podświetlane ledami - doświetlenie drzwi po otwarciu , na podłożu wyświetla sie logo nissana lub inne opcjonalne - ekrany w zagłówki sprzężone ze stacją DVD wymienioną powyżej . - opcjonalnie jesli nie masz to skórę na kierownice na zewnątrz - chromowane rury lub stopnie - --//-- listwy na drzwi montowane na garbie plastikowej dolnej części drzwi - --//-- przednie i tylne nakładki na halogeny i odblaski - --//-- nakładkę na tylną klapę z napisem QASHQAI w miejsce bezimiennej rączki do podnoszenia - --//-- zestaw listew naklejanych wokół szyb drzwi i słupki - --//-- zestaw klamek (nakładki) + miseczki pod klamki też w chromie lub tylko folia żeby Twoja kocica pazurkami pod klamką nie rysowała lakieru - antenę płetwę - tzw pampers na tył i na przód - nakładke ze stali na zderzak , aby nie rysować lakieru podczas załadunku bagaznika - podobną nakładke ze stali na plastikowy próg bagaznika - rolete zwijana zamiast półki - zamiennik okrągłych tylnych odblasków na podobne okrągłe światła LED podłączone pod światła postojowe i stop (dwu funkcyjne ) - nakładke ze stali nierdzewnej na rurę wydechową , tzw końcówka - chromowana nakładke na tylną wycieraczkę - opcjonalnie tylna kamerke cofania , jesli nie masz ? - chromowane obwódki bocznych kierunkowskazów - relingi dachowe (jesli nie masz) - TPSM czujniki cisnienia w oponach , podłączone przelotką razem z kamerka do stacji DVD lub z niewielkim monitorkiem wielkości starych nawigacji ? - chromowane nakrętki na wentyle - dorobić gniazdo zapalniczki dla drugie rzędu foteli i/lub w bagażniku - wymienic lusterko na fotochromatyczne jesli nie masz ? - założyć moduł automatycznego domykania szyb po zamknięciu auta - podświetlane logo nissana na tylna klapę w miejsce oryginalnego , kolor podświetlenia dowolny - wymienić przeciw mgielne , na dwu funkcyjne , p/mgielne z dziennymi (bez homologacji) - gumowe boczne listwy na drzwi pomiędzy klamkę , a plastik na dole itd itp Zostało Ci jeszcze troche kasy ? ps. może koledzy cos jeszcze dopiszą Edytowane 2 Stycznia 2016 przez Fergul11 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi