Gość Pavlo Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 widzę ze poszukujecie książkę napraw do k11 . ja posiadam owa książkę w pdf jak by kogoś interesowało niech napisze mi na pw swojego meila to mu wyślę. jest to wydawnictwo WKł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Witek Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Czy ktoś wie gdzie mogę znaleźć książkę lub stronę z serwisówkami do K11 ale w dieslu? Szukaj książki do ciroena saxo lu peugeota chyba 106 na górze citroen na dole nissan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomkoziolek Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Napisałem w tym poście, że wrzucę książkę o K11 wydawnictwa WKŁ i wrzucam. Dziś przeleciał ją skaner. Prawie rok minął od tamtego posta Zamieszczone na darmowym serwerze rapidshare, więc mogą to usunąć. Jakby coś pisać to znowu wrzucę. Plik zajmuje prawie 90MB. http://rapidshare.com/files/96563963/Nissa...ra_K11.pdf.html WIELKIE DZIĘKI SZUKAŁEM TEJ KSIĄŻKI DŁUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUGO I JEST. DZIĘKI WIELKIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zuza Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Napisałem w tym poście, że wrzucę książkę o K11 wydawnictwa WKŁ i wrzucam. Dziś przeleciał ją skaner. Prawie rok minął od tamtego posta Zamieszczone na darmowym serwerze rapidshare, więc mogą to usunąć. Jakby coś pisać to znowu wrzucę. Plik zajmuje prawie 90MB. http://rapidshare.com/files/96563963/Nissa...ra_K11.pdf.html DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!! Wczoraj kupiłam Micrę - pochodzenie: Włochy i nie jestem w stanie zrozumieć książki.. ale teraz ściągnęłam tę od Ciebie. BARDZO DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cody3 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 STASHEQ wielkie,ba bardzo wielkie dzieki za te ksiazke(drukowanie zajelo troche wiecej niz 1h);tu gdzie mieszkam pseudo mechanicy kasuja od E50 - E70 za samo podniesienie maski... jeszcze raz wielkie dzieki :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz79 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Napisałem w tym poście, że wrzucę książkę o K11 wydawnictwa WKŁ i wrzucam. Dziś przeleciał ją skaner. Prawie rok minął od tamtego posta Zamieszczone na darmowym serwerze rapidshare, więc mogą to usunąć. Jakby coś pisać to znowu wrzucę. Plik zajmuje prawie 90MB. http://rapidshare.com/fil...ra_K11.pdf.html Małe pytanko. Jak ściągnąć tę książeczkę- trzeba sie zalogować czy zapłacić? bo nie bardzo wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cody3 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 wystarczy kliknac na linka a potem sposob pobierania i to wszystko za free...dzieki stasheq-owi oczywiscie;zajmie ci to jakies 8 minut a drukowanie 80; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuch Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Małe pytanko. Jak ściągnąć tę książeczkę- trzeba sie zalogować czy zapłacić? bo nie bardzo wiem. Klikasz w link, który podał Stasheq -> klikasz klawisz FREE -> czekasz 2 minuty -> przepisujesz 4 literki (lub cyferki) z kotkami -> klikasz Download i masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz79 Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 niestety stronki już brak :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Zamieszczone na darmowym serwerze rapidshare, więc mogą to usunąć. Jakby coś pisać to znowu wrzucę. Plik zajmuje prawie 90MB.http://rapidshare.com/files/96563963/Nissa...ra_K11.pdf.html Początek się otwiera, więc raczej jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuch Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 niestety stronki już brak :diabel2: Jest tylko klikaj w link, który podał Stasheq. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Kubuch, ,sorki za wcinę ,ale może byś tak wpadł na spota w niedzielę 17ta koło ŁUCZNICZKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuch Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Wpaść bym chętnie wpadł ale pewnie zamulę albo będę na działce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Kubuch, Jak zamulisz to nie przesadź,a jak będziesz na działce to smacznego grilla. A jak nie wypali ani jedno ,ani drugie to wpadnij na spota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Fidel24 Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Witam, a ma ktoś może ksiązkę Haynesa Nissan Micra Service and Repair Manual: 1993 to 2002, bo szukam wszędzię ale jakoś nie mam szczęścia. A książka by się przydała bo dotyczy także wersji po lifcie, a taką posiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipfm Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Witam, a ma ktoś może ksiązkę Haynesa Nissan Micra Service and Repair Manual: 1993 to 2002, Obrazek bo szukam wszędzię ale jakoś nie mam szczęścia. A książka by się przydała bo dotyczy także wersji po lifcie, a taką posiadam. Haynes u mnie do wzięcia :-) ostal sie po Micrusach. Przylecial do mnie z Australii :diabel2: zainteresowanych na priv edit. Po zerknieciu na ksiazke musze z przykroscia stwierdzic, ze mam wczesniejsze wydanie - wyglada identycznie poza jednym szczegolem - jest dla rocznikow 93-99 wiec nie obejmuje ostatniego liftu. Sorki za zamieszanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomkoziolek Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Jeżeli jest ktoś chętny to poniżej link do całej książki w pdf na moim koncie na rapidshare http://rapidshare.com/files/130845600/Niss...ra_K11.pdf.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stasheq Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zmniejszyłem trochę plik, dodałem okładkę, a litery są teraz czarne a nie szare http://rapidshare.com/files/179143419/Niss...cra_K11_WKL.pdf 36MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andgos Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Zmniejszyłem trochę plik, dodałem okładkę, a litery są teraz czarne a nie szarehttp://rapidshare.com/fil...cra_K11_WKL.pdf 36MB Posiada może ktoś tą książkę na innym serwerze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Temat stary jak świat, ale pozwolę sobie go odświeżyć. We wtorek zakupiłem córce Micrę z 1996r , a teraz poszukuję fabrycznej instrukcji, oraz manuala-serwisówki lub książki z serii "sam naprawiam" lub innej. Wiem, że będą osoby co powiedzą ->to już było, zerknij tu, itp<- ale wierzcie mi, spędziłem już dwa dni i nic nie udało mi się ściągnąć . Są linki - lecz już nie aktywne, albo wyświetlania typu - Error 404, plik usunięty, brak tego pliku, strona nie atywna itp. Z Rapidu też nic mi nie idzie. Znalazłem nawet manuala na czeskiej stronie-w 4 częściach, ale 3 części uszkodzone, na Chomikuj, to samo. Wczoraj wydałem parę złotówek aby z jakiejś strony ściągnąć, po uprzednim podaniu kodu smsem, lecz wszelkie moje próby bez powodzenia i wszystko do W swojej stopce mam dopis o instrukcjach do większiści Nissanków, więc nikt mi chyba nie zarzuci, że nie chce mi się szukać?!?!? Więc pytano do Was -- znajdzie się ktoś uczynny i bezinteresownie poda mi 100% strony gdzie mogę to ściągnąć, ale dziękuję za takie strony gdzie trzeba podać przy rejestracji pełne dane osobowe - już raz się nabrałem w POBIERACZEK lub może ktoś prześle mi bezpośrednio na meila? goromi@op.pl Z góry dziękuję i odwdzięcze się /na razie wielkim plusikiem/. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walti Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Szukam Haynesa w pdf-ie. Obleciałem googla i nic. Ma ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efej1 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Wczoraj udało sie przesłać mi w pdf ,sam naprawiam K11.dla mirekg9,z nim sie skontaktuj on ogarnia temat co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 efej1 jak obiecałem tak jest, wielki plusik dla Ciebie. Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walti Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Dzięki za odpowiedź, ale nie chodzi mi o książkę WKŁ, tylko o anglojęzyczną wydawnictwa HAYNES. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Dzięki za odpowiedź, ale nie chodzi mi o książkę WKŁ, tylko o anglojęzyczną wydawnictwa HAYNES. Pozdro A czy czytałeś kolego temat -->dlaczego warto uzupełnić profil<-- ? Profil Micra 1,0 to nie wszysto, a typ, rocznik, silnik? np. K10; K11; K12 - silnik 1,0; 1,3; 1,4; 1,5; 1,6 - nie wymagaj za dużo, jeśli sam od siebie nie wnosisz podstawowych rzeczy. Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi