walti Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 A co ma piernik do wiatraka? Ja pytam o książkę,a kolega mi tu wyjeżdża o profilu... Nie jestem nowy na tym forum, wydaje mi się, że trochę już WNIOSŁEM. Wystarczy poczytac moje posty i tematy, szanowny kolego. Więc zanim zaczniesz zwracać komuś uwagę zupełnie nie na temat proponuję upewnić się, czy masz ku temu powód. Ale nie o tym jest ten temat. Ponawiam pytanko o książeczkę do K11. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Powód? - staram się przestrzegać regulaminu forum. Po za tym przeczytałem temat -->Dlaczego warto uzupełnić profil <-- A tak ogólnie, to jest przyjemniej z atmosferą rodzinną, przyjazną, jeśli się coś wie więcej o innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efej1 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Popieram,bo wiadomo o co kaman. p.s.walti sprawdzałeś na torentach tam kiedyś była na bank.,a jeszcze jedno jaka to micra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Haynesa do K11 szukałem w necie długo i nie znalazłem Można jedynie kupić papierowe na ebayu z Anglii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Haynesa do K11 szukałem w necie długo i nie znalazłem Można jedynie kupić papierowe na ebayu z Anglii. A zerkałeś u mnie w stopce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Na Twoim chomiku widzę włoską serwisówkę do K11, ale Haynesa nie. Może jestem ślepy? Włoskiego nie przeskoczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Ślepy też nie jestem i wiem co u siebie mam i co udostępniam, zawsze cos komus może się przydać. Wiem również, że jest coś takiego jak np. Translator włosko-polski a jeśli to za trudne, to tłumacz włosko-polski. W translatorze zaznaczasz opcje-tłumaczenie techniczne /tak np. jest w angielskim/ i Ci tłumaczy. Zapisujesz jako pliki word, a następnie w programie PdfCreator przerabiasz na pdf - nic trudnego. I bądź tu miły, uprzejmy, uczynny dla ludzi . Pewnie najlepiej mieć to wszystko w . Nie zostaje mi więc nic innego jak tylko te pliki usunąć. Ślę pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Po co się tak spinasz? Szukam Haynesa, odpowiedziałem również na post dot Haynesa. Napisałeś że coś masz, sprawdziłem i niestety to nie to czego szukam. Do włoskiej serwisówki już kiedyś dotarłem. Chęć pomocy na plus, ale emocje zdecydowanie niepotrzebne. Również pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walti Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 No wlaśnie, ja też obleciałem necik i do k11 tylko wersja płatna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi