Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Nowy model Qashqai

Gość edda12
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

cvt ma max v 186km/h, więc dużo wcześniej jest sygnalizowana za duża prędkość obrotowa. :rolleyes:

Do kaczki: po obejrzeniu tego filmu nie będziesz miał dylematu.

Edytowane przez sceptyk

Rozumiem, jednak czy ta promocja nie dotyczy aut zamówionych w okresie 1 do 31 marca? Taką uzyskałem wstępną informację z centrali :(

Na stronie logowania nie pisze od kiedy natomiast pisze, że dla tych co zgłoszą akces kupna samochodu do 31.03.10r.. Prawdę mówiąc nie wiem od jakiej daty to funkcjonuje, bo nawet sie o to nie pytali. Ale mimo wszystko ja proponowałbym się zarejestrować, bo tę informacje dostaje dealer, zresztą co masz do stracenia, tylko możesz zyskać.

Witam wszystkich użytkowników.

Od pewnego czasu zastanawiam się nad kupnem, Nissana QQ Acenta wersja po FL...przyznam szczerzę, że po samochod bardzo mi zainponował, jednak poki co z samej ciekawości chciałabym sie dowiedzieć jaki jest mniej więcej czas oczekiwania na niego. Jeśli bym go w kwietniu zamówiła, ile bym musiała czekać na jego odbiór, orientuje sie ktoś moze?

Pozdrawiam Magda.

Witam wszystkich użytkowników.

Od pewnego czasu zastanawiam się nad kupnem, Nissana QQ Acenta wersja po FL...przyznam szczerzę, że po samochod bardzo mi zainponował, jednak poki co z samej ciekawości chciałabym sie dowiedzieć jaki jest mniej więcej czas oczekiwania na niego. Jeśli bym go w kwietniu zamówiła, ile bym musiała czekać na jego odbiór, orientuje sie ktoś moze?

Pozdrawiam Magda.

Dokładnie to będą wiedzieć tylko w salonie... Mój QQ+2 Acenta zamówiony w zeszłym tygodniu, odbiór datowany na czerwiec.

Witam,

dziś zamówiłem nowego QQ ale z NC nici. Pomimo rejestracji 18.03.2010 !. Okazuje się, że jest to akcja lojalnościowa skierowana do obecnych posiadaczy aut Nissana, lub wylosowanych z bazy danych i dodatkowo zalogowanych do 15.03.2010. Dzwoniłem do kilku dealerów i wszedzie to samo. Jak nie ma mnie na liście u dealera lub nie dostałem @malia lub telefonu - nic !

I tak zamówiłem.... QQ New 1.6 Acenta, metalic, blokada skrzyni, dywaniki - 71 000,- + kredyt 50/50. Odbiór 15.04.2010.

Dzisiaj właśnie do mnie dzwonili i też przy zakupie nowego QQ odliczą mi NC. Oczywiście wcześniej się zarejestrowałem. Zamawiam wersję I-WAY 2.0 benzyna. Mam tylko jeszcze dylemat co do skrzyni - automat, czy manual.

Edytowane przez kuzior

Witam,

dziś zamówiłem nowego QQ ale z NC nici. Pomimo rejestracji 18.03.2010 !. Okazuje się, że jest to akcja lojalnościowa skierowana do obecnych posiadaczy aut Nissana, lub wylosowanych z bazy danych i dodatkowo zalogowanych do 15.03.2010. Dzwoniłem do kilku dealerów i wszedzie to samo. Jak nie ma mnie na liście u dealera lub nie dostałem @malia lub telefonu - nic !

I tak zamówiłem.... QQ New 1.6 Acenta, metalic, blokada skrzyni, dywaniki - 71 000,- + kredyt 50/50. Odbiór 15.04.2010.

Na jaki kolor czekasz? Ja zamaiwalem 2 tyg. temu - czarny - termin polowa maja. Jak nie dali NC mogles sprobowac walczyc o inna bonifikate.

Magda wiele zalezy od konfiguracji - zapytaj dealera - jesli accetna 1,6 - to kilka kolorow bylo dostepnych od reki...

ja kupując swojego (stary model) zrobiłem klasycznie czyli poszedłem do dwóch dilerów wziąłem ofertę potem do trzeciego i wróciłem mówiąc ze taką dostałem u tego i tego, podzwoniłem także po PL i ostatecznie ten u którego kupiłem "przebił ofertę pozostałych alarmem" hehe - i tak większość aut jest brana z tego samego centralego systemu więc jeśli akurat któryś dealer mam mniejszą sprzedaż to mocno będzie mu zależało na jej "podkręceniu" - watro też dzwonić po Polsce

Warte przypomnienia wszystkim ktorzy beda zamawiac nowe auto!

Najwazniejsze trzeba podejsc bez emocji <_< Jesli bedzie sprawialo sie wrazenie ze chce sie bardziej kupic :dribble: niz sprzedawca chce sprzedac :devil: to za wiele ugrac sie nie da ...

Edytowane przez danbam

Chyba bardziej byłabym zainteresowana accetna 2,0, a kolor to tylko czarny metalik

a co do podejścia bez emocji, to bardzo słuszna uwaga:) można jeszcze dodać iż, zastanawiamy się między samochodem w tym wypadku Nissan, a jeszcze innym całkiem innej marki, wtedy sprzedawca zrobi wszystko żeby kupić własnie u niego samochod:)

Chyba bardziej byłabym zainteresowana accetna 2,0, a kolor to tylko czarny metalik

a co do podejścia bez emocji, to bardzo słuszna uwaga:) można jeszcze dodać iż, zastanawiamy się między samochodem w tym wypadku Nissan, a jeszcze innym całkiem innej marki, wtedy sprzedawca zrobi wszystko żeby kupić własnie u niego samochod:)

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11590062

Ten dealer na start daje lakier metalizowany w cenie

zdecydowanie 2.0 benzyna...i zdecydowanie ciemny kolor, czarny wydaje sie byc idealnym chociaz jak spomnialem wczesniej ja mam slabosc do nightshade. Silniczek...swietnie sobie radzi w tym modelu...przyznam ze kilka razy zdarzylo mi sie "zmierzyc" z innymi na drodze i ...pozamiatane. Ocywiscie zdaje sobie sprawe ze sa szybsze auta ale dla mnie w zupelnosci to wystarcza.

Witam,

hm, ja ani nie miałem wcześniej Nissana, ani nie się nie rejestrowałem do 15.03.2010, tylko w zeszły piątek wrzuciłem swoje dane na stronę z podawanego wcześniej linku i wczoraj dostałem od dealera maila, że zaprasza do salonu w celu zamówienia QQ z NC

zdecydowanie 2.0 benzyna...i zdecydowanie ciemny kolor, czarny wydaje sie byc idealnym chociaz jak spomnialem wczesniej ja mam slabosc do nightshade. Silniczek...swietnie sobie radzi w tym modelu...przyznam ze kilka razy zdarzylo mi sie "zmierzyc" z innymi na drodze i ...pozamiatane. Ocywiscie zdaje sobie sprawe ze sa szybsze auta ale dla mnie w zupelnosci to wystarcza.

Dokładnie...no i jasna skóra;)

Wcześniej miałam Opla Vectre wersja po FL, i miałam silnik 1.8 to jakoś ne narzekałam, ale gdy juz zastanawiam sie nad "wiekszym samochodem" to chyba 1.8 to juz minimalnie....

Dokładnie...no i jasna skóra;)

Wcześniej miałam Opla Vectre wersja po FL, i miałam silnik 1.8 to jakoś ne narzekałam, ale gdy juz zastanawiam sie nad "wiekszym samochodem" to chyba 1.8 to juz minimalnie....

:-) w takim setupie ten samochod bedzie wygladal genialnie. A i jezdzil bedzie rownie dobrze jak wygladal..!

Pozdro i do zobka gdzies na trasie..;)

Lukasz

Witam !

Czy ktoś może się pochwalić wrażeniami z jazd QQ po lifcie.

Proszę o informacje czy nissan stanął na wysokości zadania i usunął bolączki trapiące model przed zmianami kosmetycznymi.

pozdrawiam

hm, ja ani nie miałem wcześniej Nissana, ani nie się nie rejestrowałem do 15.03.2010, tylko w zeszły piątek wrzuciłem swoje dane na stronę z podawanego wcześniej linku i wczoraj dostałem od dealera maila, że zaprasza do salonu w celu zamówienia QQ z NC

To chyba nie kwestia terminu rejestracji, czy przed czy też po 15 marca, oczywiście ważne jest aby zarejestrować się w okresie obowiązywania promocji ale jeśli zamówiłeś auto wcześniej i podpisałeś umowę....raczej nie ma już szans na skorzystanie z lepszej oferty..

Witam !

Czy ktoś może się pochwalić wrażeniami z jazd QQ po lifcie.

Proszę o informacje czy nissan stanął na wysokości zadania i usunął bolączki trapiące model przed zmianami kosmetycznymi.

pozdrawiam

To trzeba było sprawdzić zanim zamówiłeś auto. Lepiej nie pytaj przynajmniej będziesz miał spokojny sen. Teraz to możesz tylko cierpliwie czekać aż sam sprawdzisz. A będziesz tak zafascynowany, że nic nie zauważysz :rolleyes:

Edytowane przez sceptyk

To chyba nie kwestia terminu rejestracji, czy przed czy też po 15 marca, oczywiście ważne jest aby zarejestrować się w okresie obowiązywania promocji ale jeśli zamówiłeś auto wcześniej i podpisałeś umowę....raczej nie ma już szans na skorzystanie z lepszej oferty..

Czy promocja dla zarejestrowanych i wylosowanych dotyczy tylko wersji Visia i Accenta do których NC dodają za darmo, czy też I-Way i Tekna również i w tych wersjach obniżają cenę zakupu o wartość NC? Czy ktoś uzyskał taki rabat?

Pzodrawiam,

Decanus

Czy promocja dla zarejestrowanych i wylosowanych dotyczy tylko wersji Visia i Accenta do których NC dodają za darmo, czy też I-Way i Tekna również i w tych wersjach obniżają cenę zakupu o wartość NC? Czy ktoś uzyskał taki rabat?

Pzodrawiam,

Decanus

Jak ci przysługuje gratis NC to od ceny I-Waya i Tekny odliczają 3200zł

Gość trebor1d

To trzeba było sprawdzić zanim zamówiłeś auto. Lepiej nie pytaj przynajmniej będziesz miał spokojny sen. Teraz to możesz tylko cierpliwie czekać aż sam sprawdzisz. A będziesz tak zafascynowany, że nic nie zauważysz :rolleyes:

Czy ktos wie cos nowego na temat lusterek samosciemniajacych w werjach po f.l? Czy sa w opcji czy tez zrezygnowal Nissan calkowicie z tej oferty?

Na razie nie stwierdziłem wad takich jak wcześniej były omawiane. Co do szumów przy większej prędkości to nie mogę powiedzieć, bo na razie nie przekraczałem setki. W salonie swierdził, że te nowego egzemplarze są poprawione jeżeli chodzi o głośność silnika i stuki z tyłu samochodu. Na razie mogę powiedzieć tyle.

Czy w wersji, ktora posiadasz masz lusterko samosciemniajace?

Gość dukearti

witam!

wybieram sie dzis do salonu w szczecinie, mysle o 2,0 dci tekna, tylko oczywiscie nie wiem jak dlugo trzeba bedzie czekac,

kupil ktos autko w szczecinie - jakies wrazenia?

Czy ktos wie cos nowego na temat lusterek samosciemniajacych w werjach po f.l? Czy sa w opcji czy tez zrezygnowal Nissan calkowicie z tej oferty?

Czy w wersji, ktora posiadasz masz lusterko samosciemniajace?

W wersjach po faceliftingu nie ma samościemniającego się lusterka. Ani za dopłatą (fabrycznie) ani tym bardziej w standardzie (pewnie można kupić jako część zamienną i kazać zamontować).

Gość trebor1d

W wersjach po faceliftingu nie ma samościemniającego się lusterka. Ani za dopłatą (fabrycznie) ani tym bardziej w standardzie (pewnie można kupić jako część zamienną i kazać zamontować).

troche dziwne, ze rezygnuja z przydatnej opcji jaka jest lusterko samosciemniajace a instaluja subwofer (przynajmniej w mojej wersji). no ale kryzys finansowy wplywa roznie :)