Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Snorkel

Gość Talaga12
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

nie, nie ...ten mój chiński nie jest, za solidny...zresztą Hugh też go miał to wie najlepiej i będzie mógł porównać  :showoff:

xumx.th.jpg

mtrf.th.jpg

gynx.th.jpg

aig4.th.jpg

ha0z.th.jpg

t08f.th.jpg

56rg.th.jpg

3f9m.th.jpg

szału nie ma ale i tak lepiej od tego co mam teraz. Szkoda że jest ten głupi napis, czy ten model Nissana d21 i wd21 kiedykolwiek nazywał się Navara, chyba że na inny rynek niż amerykański i europejski

wygląda całkiem przyzwoicie, niebieski chyba nie jest  :D  ... jeśli jeszcze materiał dobry to się opłaca, a napis to szczegół...mogło być gorzej, jakiś PEKIN 2008 na przykład

jakoś się spotkamy to porównam z safari, ale coś mi się widzi że to nawet obok oryginału nie leżało niestety ... ale oryginał pl od ręki to za 2200 chyba widziałem !!

Tutaj=   http://www.direct4x4.co.uk/nissan-terrano-2-snorkel-kit  ,są zdjątka zamontowanego ...

ale to jest do T2 chyba czyli o czym innym mówimy

taki

tylko to też jest chyba podróba safari ale z laminatu,

sam snork $109 do tego wysyłka z Malezji 1 szt $93 a dla 2 szt $161

myślę że ten co kupiłem wystarczy. Mam nadzieje, że będzie ładnie leżał na aucie. Muszę jeszcze kupić nitownicę do nitonakrętek bo niestety nie mam.

a śrubką, nakrętką i dwoma kluczami się nie da?

trochę mało ekonomicznie kupować nitownicę do kilku nitonakrętek...

z narzędziami jest jak z zabawkami nigdy za dużo :)

a poza tym czy zakup nowego snorkela, gdy stary działa jest ekonomiczne?

Edytowane przez Kylo_k2

Witam , czy ktoś się orientuje co to jest za snorkel ?        chodzi o ten w czerwonym t2                  

http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/62478-moje-terrano/page-2

ładnie leży i całkiem wygląda

Edytowane przez siara74

Airtec do R20, z tego co się orientuję to auto Grzegorza bardziej udziela się na forum srajdy 4x4, teraz rzadko tu pewnie zagląda bo kupił Patrola Y61 a Terrano nie wiem czy jeszcze ma, ale sądząc po tym ile w niego kasy władował i że zwiedził nim kawał świata to pewnie jeszcze go ma.

• 3 tygodnie później...

niestety ten air tec kosztuje 2000 przwie pln ,to lekka przesada ,nie pływam codziennie  ,poszukam innego

moze ktoś robił z kwasówki i ma rysunki techniczne ,bardzo chetnie zobaczę i może coś dorobię w zaprzyjażnionym warsztacie

• 3 tygodnie później...

Też się zastanawiam nad zamontowaniem snorkela, ale wiem, że na pierwszym rajdzie go oberwę i szkoda będzie kasy. Muszę obmyśleć jakiś własny projekt z wyjściem w środku kabiny. Ma ktoś jakieś doświadczenie w tym kierunku?

ciekawy pomysł...ale chyba musi być jakaś kratka na zewnątrz

Uwaga uwaga czy jest ktos chetny na snorkel safarii nowy za 500zl. Mam dojscie na dobre ceny i jak ktos chetny zapraszam na PW

SS970HF

Panowie ktorzy montowali safarii do swoich terrano2 pytanie, jak przykladamy papierowy wzor zeby bylo dobrze, bo to jednak nie ranger czy mazda :)

Panowie

Czy to:

http://allegro.pl/snorkel-nissan-pick-up-navara-d22-od-2002-i3755746379.html

przypasi do R20 krótkiego 2.7 Tdi z 98?  Czy są jeszcze inne opcje. Używka niestety nie wchodzi w grę bo muszę mieć f-rę

Edytowane przez regwit

UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA ;);) ;);) dotarl do mnie snorkel safarii od forda rangera juz nie za 500 a za 430zl ;D;D;D jest jeszcze 6 sztuk w intercars wietrza magazyny ;)

tutaj podaje numer do goscia z intercars 4x4  tel 501-060-044 Grzyb. Bralem i juz jest wtajemniczony ;) Mega okazja ;) w sklepie rajdy 4x4 kosztuje 2500zl ;P

Edytowane przez Qubuś