lemmy69 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 nie, nie ...ten mój chiński nie jest, za solidny...zresztą Hugh też go miał to wie najlepiej i będzie mógł porównać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo_k2 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 szału nie ma ale i tak lepiej od tego co mam teraz. Szkoda że jest ten głupi napis, czy ten model Nissana d21 i wd21 kiedykolwiek nazywał się Navara, chyba że na inny rynek niż amerykański i europejski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 wygląda całkiem przyzwoicie, niebieski chyba nie jest ... jeśli jeszcze materiał dobry to się opłaca, a napis to szczegół...mogło być gorzej, jakiś PEKIN 2008 na przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo_k2 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 ogólnie jest bardzo lekki mam nadzieje że wytrzymały, chociaż nie zamierzam łamać drzew tym snorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 fajny, będzie robił.... tylko że dach będziesz musiał odśnieżać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 oj tam...trójnik i 2 zawory 2" założysz: rano pod wydech i po śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo_k2 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 albo karoserie pod prąd 230 i moment śniegu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 jakoś się spotkamy to porównam z safari, ale coś mi się widzi że to nawet obok oryginału nie leżało niestety ... ale oryginał pl od ręki to za 2200 chyba widziałem !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo_k2 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 niestety nie jest to tak ładne jak safari ale najtańsze safari jakie widziałem to były w UK za 750zł plus przesyłka ok 150-200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marq4x4 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Tutaj= http://www.direct4x4.co.uk/nissan-terrano-2-snorkel-kit ,są zdjątka zamontowanego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Tutaj= http://www.direct4x4.co.uk/nissan-terrano-2-snorkel-kit ,są zdjątka zamontowanego ... ale to jest do T2 chyba czyli o czym innym mówimy taki tylko to też jest chyba podróba safari ale z laminatu, sam snork $109 do tego wysyłka z Malezji 1 szt $93 a dla 2 szt $161 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo_k2 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 myślę że ten co kupiłem wystarczy. Mam nadzieje, że będzie ładnie leżał na aucie. Muszę jeszcze kupić nitownicę do nitonakrętek bo niestety nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 a śrubką, nakrętką i dwoma kluczami się nie da? trochę mało ekonomicznie kupować nitownicę do kilku nitonakrętek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo_k2 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 (edytowane) z narzędziami jest jak z zabawkami nigdy za dużo a poza tym czy zakup nowego snorkela, gdy stary działa jest ekonomiczne? Edytowane 1 Listopada 2013 przez Kylo_k2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara74 Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 (edytowane) Witam , czy ktoś się orientuje co to jest za snorkel ? chodzi o ten w czerwonym t2 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/62478-moje-terrano/page-2 ładnie leży i całkiem wygląda Edytowane 5 Listopada 2013 przez siara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 spytać właściciela auta przez PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo_k2 Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Airtec do R20, z tego co się orientuję to auto Grzegorza bardziej udziela się na forum srajdy 4x4, teraz rzadko tu pewnie zagląda bo kupił Patrola Y61 a Terrano nie wiem czy jeszcze ma, ale sądząc po tym ile w niego kasy władował i że zwiedził nim kawał świata to pewnie jeszcze go ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara74 Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 niestety ten air tec kosztuje 2000 przwie pln ,to lekka przesada ,nie pływam codziennie ,poszukam innego moze ktoś robił z kwasówki i ma rysunki techniczne ,bardzo chetnie zobaczę i może coś dorobię w zaprzyjażnionym warsztacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robles Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Też się zastanawiam nad zamontowaniem snorkela, ale wiem, że na pierwszym rajdzie go oberwę i szkoda będzie kasy. Muszę obmyśleć jakiś własny projekt z wyjściem w środku kabiny. Ma ktoś jakieś doświadczenie w tym kierunku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 ciekawy pomysł...ale chyba musi być jakaś kratka na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubuś Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Uwaga uwaga czy jest ktos chetny na snorkel safarii nowy za 500zl. Mam dojscie na dobre ceny i jak ktos chetny zapraszam na PW SS970HF Panowie ktorzy montowali safarii do swoich terrano2 pytanie, jak przykladamy papierowy wzor zeby bylo dobrze, bo to jednak nie ranger czy mazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dronx Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 (edytowane) Witam z tego co pamiętam to szablon do niczego się nie przydaje trzeba walić dziurkę na oko https://lh4.googleusercontent.com/-GYu5E_ZGZE8/Uq3r0wXegNI/AAAAAAAAChY/SMykCtIxEPY/w757-h568-no/DSC02418.JPG Edytowane 15 Grudnia 2013 przez dronx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regwit Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 (edytowane) Panowie Czy to: http://allegro.pl/snorkel-nissan-pick-up-navara-d22-od-2002-i3755746379.html przypasi do R20 krótkiego 2.7 Tdi z 98? Czy są jeszcze inne opcje. Używka niestety nie wchodzi w grę bo muszę mieć f-rę Edytowane 17 Grudnia 2013 przez regwit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 do krutkiego nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubuś Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 (edytowane) UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA ;) ;) dotarl do mnie snorkel safarii od forda rangera juz nie za 500 a za 430zl ;D;D;D jest jeszcze 6 sztuk w intercars wietrza magazyny tutaj podaje numer do goscia z intercars 4x4 tel 501-060-044 Grzyb. Bralem i juz jest wtajemniczony Mega okazja w sklepie rajdy 4x4 kosztuje 2500zl ;P Edytowane 17 Grudnia 2013 przez Qubuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi