czifu Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 http://www.motointegrator.pl/produkty/262893-snorkel-safari-snorkel-ss325hf ciekawe czy takie coś by pasowało kształtem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Paaaaanie.... a widział Pan kiedy disko na oczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czifu Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Widział ale jakoś nie przypadło mi do gustu na tyle żeby przyglądać mu się bardziej a cena snorkla kusząca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 to zanim się skusisz to idź na spacer poszukaj wzrokiem disco i przyglądaj się do skutku albo jeszcze lepiej, zaparkuj tego tyrana obok disko zaoszczędzisz 2 i pół stówy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czifu Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 albo mogę zamówić i przymierzyć fizycznie ma się ten komfort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 to zanim się skusisz to idź na spacer poszukaj wzrokiem disco i przyglądaj się do skutku albo jeszcze lepiej, zaparkuj tego tyrana obok disko zaoszczędzisz 2 i pół stówy w ic bez problemu oddasz nawet rozpakowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czifu Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Wiem, zastanawiam się tylko czy brać przymierzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 bez dziury w błotniku i tak kiepska przymiarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubuś Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 miałeś wyżej za nieco ponad 400zl do terrano safarii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 (edytowane) obejrzyj disco... serio a co mi tam... wyręczę Cię i pokażę plastycznie w czym jest problem już widzisz? Edytowane 4 Lutego 2014 przez Thespian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czifu Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 To jednak nie ma najmniejszego sensu zamawiać, chyba że na sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara74 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 koledzy jak zabezpieczacie otwór w błotniku po wycięciu pod snorkel ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 jakiś akryl co był pod ręką... to nie gnije...podobnie jak drzwi... oglądałem ten otwór po 2 sezonach i nic nie rudzieje a w planach miałem nawet kantgumę i epoksyd... odpuściłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara74 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 corizon .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesio182 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 heja czy ktoś z Was kojarzy ten model ? nadaje się do T2 2,7 TDI ? 2001r http://www.janpol4x4.pl/snorkel-nissan-navara-d22-terrano-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara74 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 poszukaj może w tym temacie ,mają w intercarsie do forda rangera ,ten przetestowaliśmy i pasuje niemal idealnie , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 tylko safari do rangera/mazdy bt50... cena ta sama a jakość z australi kupujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesio182 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 ok, dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosssssa Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Nadszedł i czas na mnie żeby auto można była w miarę spokojnie umyć w rzece Ale patentu z forda ranga raczej nie odtworzę, bo już nie ma go w IC :/Ale znalazłem coś takiego http://allegro.pl/show_item.php?item=4213029685&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.&msgtoken=048a25b10f8bf5405c1e387864ffa85323220a1444b540a86acf77d00be2ff62 co o tym sądzicie, powinno pasować do 2,7 TDi bez problemu?? dla potomnych wrzucę fotkę zestawu bo link do allegro zraz będzie nie aktualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubuś Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 http://escape4x4.pl/produkt/snorkel-ford-ranger-od-2007-r szukaj od forda po siecie zamiennika po sklepach 4x4. Patrzyłeś w IC4x4 na stronie w sklepie np? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosssssa Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 No to poszło, ale wybrałem taką opcję Wyszło mniej więcej tak tylko pod maską rzeźba i dużo silikonu, bo niestety okazało się ze nie do końca pasuję do Tyrana wbrew pozorom nie było to plug and play, muszę jeszcze przerobić jednak puszkę filtra na okrągłe wyjście i dokupić jedno kolanko żeby tyle silikonu nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 no piękna rzeźba fleksem karoserie widzę wypierdzieliłeś, weź to czymś zamaluj bo za 2 lata błotnik Ci odpadnie ale ładnie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosssssa Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Nie jest źle fleksa nie było tylko wiertarka i pilnik Zabezpieczyć trzebaSzczelne jest, ale jeszcze muszę się tego silikonu pozbyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Potrzebuję waszej porady. Szukam takiego elementu który znajduje się w komorze silnika i jest pomiędzy filtrem powietrza (okragły ) a rurą do snorkela. Jak mam podpięte to bez tej puszki to strasznie auto pierdzi jak odłącze snorkela to pierdzi dalej ale mniej a w komorze silnika tak to nie irytuje. Ew czy mogę zastosować cokolwiek innego jakiś tłumik - naprawdę irytuje to w normalnej eksploatacji auta. Oczywiście pickup D21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi