hugh_h Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 jaki silnik masz ? mam cały dolot od td25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Ja mam zwykły 2.5 - poprzedni właściciel co zakładał snorkela chyba trochę poszedł na skróty mi trochę przeszkadza to pierdzenie gdy jest właśnie snorkel podpięty i chyba wielkość / moc silnika nie ma znaczenia tylko brak jakiegoś hmm rządzenia tłumiącego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 piszecie o tym tłumiku pod błotnikiem co go się pozbywa przy snorkelu ? przeważnie zostaje w garażu wraz z opakowaniem po snorkelu, u mnie też zalega ... ale szkoły były dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 .. zmyłka w 2,5 nie ma nic w błotniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 oszukali Cię, w fabryce jeszcze było ... na statku wymontowali ... s....koty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 ... i dziurę zaspawali w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 nadkole też podmienili ?! ... o żesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Oj szydzicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 dużo silikonu to zapowiedź tragedii stawiam flaszkę że to przecieknie kup "tuningową puchę" ze stożkiem, jeśli ta Powoduje takie problemy w złożeniu tego do kupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel084 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Co to za pucha i gdzie to dostać? Jakaś uniwersalna czy dedykowana pod dany silnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 http://allegro.pl/filtr-w-obudowie-carbonowej-carbonbox-simota-170-i4501445434.html to coś takiego przykład przypadkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel084 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 No w sumie to lepsze jak jakiś ulep z silikonu. Skręcasz i jest duża szansa że będzie szczelne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubuś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 sama obudowa jest szczelna, bo kiedyś jak montowałem takie cudo do xj w sklepie sprawdzali szczelność pod wodą i było OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 masa zmot z tym jeździ... musi robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 No ale po co mi drugi filtr? Ten co jest daje radę - ale... snorkel pierdzi - i filtr tego nie załatwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 no to może właśnie taki tłumik jak był u mnie by dopomógł, to jakaś puszka rezonansowa była, jak ją znajdę jutro to jakieś foty zapodam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 napisałem że mam oryginalny tłumik szmerów od TD25 ale sie nie zaintereosowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 @lemmy69 - a to z chęcia obejrzę @hugh_h - jeśli to do mnie - to sie własnie interesuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 tak do ciebie a do kogo !!! tak jest siedzi za webasto http://hcd-customdevices.pl/jalbum/Pickup/webasto/slides/P1180213.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 tak do ciebie a do kogo !!! tak jest siedzi za webasto http://hcd-customdevices.pl/jalbum/Pickup/webasto/slides/P1180213.html no u mnie brak właśnie tego pudła - sądzę że to ono jest odpowiedzialne za tłumienie pierdzenia - jak ci zbywa i cena będzie ok - przyjmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 ja mam silnik 27 teraz i mam puchę od 27 - cenę zaproponuj na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 (edytowane) pierwsze przymiarki mojego snorkela z kibel rur f80 . do zrobienia połączenie wewnątrz auta wąsko tam więc wydumałem z kanałów plastikowych do wentylacji, w komorze silnika przejdę na rury . Pytanie czy średnica otworu powinna się powiększać w stronę filtru powietrza , czy wystarczy ta sama średnica? i czy większy otwór w filtrze średnicy 100mm nie ma znaczenia dla np. przepływki oryginalna dziura jest mniejsza ? Edytowane 14 Października 2014 przez dziarus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 pierwsze przymiarki mojego snorkela z kibel rur f80 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg . do zrobienia połączenie wewnątrz auta wąsko tam więc wydumałem z kanałów plastikowych do wentylacji, w komorze silnika przejdę na rury . Pytanie czy średnica otworu powinna się powiększać w stronę filtru powietrza , czy wystarczy ta sama średnica? i czy większy otwór w filtrze średnicy 100mm nie ma znaczenia dla np. przepływki oryginalna dziura jest mniejsza ? Dziarus może jest to tanie wyjście ale wygląda kiepsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 (edytowane) Ma robić być tanie i łatwonaprawialne a wygląd dla mnie nieistotny Edytowane 14 Października 2014 przez dziarus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Z tym wygladem to nie ma tragedii. Widzialem duzo, duzo gorsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi