gruby Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Każdy ma swoje podejście do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Z tym wygladem to nie ma tragedii. Widzialem duzo, duzo gorsze. ... też widziałem gorsze np z pomarańczowej rury ale nie jest źle proponuje pomaluj to farbą strukturalną do tworzywa (są dostępne w sprajach np gruba strukturę ma troton a app to prawie żadnej), daj uszczelkę krawędziową na błotnik albo jakieś wykończenie w tym miejscu, będzie znacznie lepiej bo nie będzie taki ordynarne - diabeł tkwi w szczegółach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 No i logo jakieś by się przydało Naprawdę nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 ... diabeł tkwi w szczegółach. ehhhhh żeby na te szczegóły był czas , to hobby to jak drugi etat . .Na razie skupię się na szczelności . Plan na lepszy wygląd jest , chcę nałożyć na tą rurę drugą tak by była grubsza i trwalsza a przy okazji zakryję blachę i nity , mogłem ją przymocować od spodu ale pozamiatane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Ja z kolei w "nowej" budzie nie będę już chyba snorka montował na pewno nie od razu ... przynajmniej porównam spalanie z obecnym na snorklu w sumie to on tylko za gadżet u mnie robi, jest podłączony, uszczelniony ... ale ja w błoto nie jeżdżę, jedyną jego zaletą jest wygląd i zasysanie zimniejszego niż spod maski powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 nigdy nie wiesz kiedy pokusa będzie większa i zalejesz silnik lepiej zakładaj, ja już raz zalałem, byś widział moją minę jak sobie pomyślałem że trzeba będzie kupić następny silnik (bezcenne) heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 też zalałem ale na szczęście nie zgasł i przepalił jakoś właśnie w tym rzecz że muszę pokusy wyeliminować ... technicznie zobaczę, jak nie uda się go opchnąć to może zamontuję spowrotem wystawiłbym go po cenie kupna ... ale to by nie fair było, prawda Hubert? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markiej Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Dało by się coś dopasować na prawą stronę do T1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 oczywiście potrzebujesz tylko...... chęci, pieniędzy, i trochę czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Któraś Frotka lub Monterey (Isuzu) miała filtr z prawej strony ... kąt szyby jest ten sam co w Terrano ... trzeba by wygooglować ... Ja mam od Isuzu Rodeo ... ale lewostronny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markiej Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 dzieki za trop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Na srajdach pojawił się ciekawy temat o zakupie zbiorowym snorkli do Terrano w śmiesznych pieniądzach. Nie linkuję bo to już podobno nie jest dobrze widziane więc jak ktoś zainteresowany to się dokopie sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToleDo Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Szkoda że to tylko do WD21 a do R 20 nima Trzeba to sprawdzić co to jest bo może być "gie" w ładnym papierku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Na srajdach pojawił się ciekawy temat o zakupie zbiorowym snorkli do Terrano w śmiesznych pieniądzach. Nie linkuję bo to już podobno nie jest dobrze widziane więc jak ktoś zainteresowany to się dokopie sam. a kto powiedział, że nie linkujemy nie chcemy, aby tematy, pomysły stąd wypływały do sieci bez wiedzy i zgody autora a już w szczególności NZ nie chcemy karmić ... NZ jest, a właściwie chciałoby być konkurencją dla NKP, ale bez przesady ... ustawek nie będzie pewnie, że niektórych rzeczy się nie uniknie i będąc userem obydwu czy większej ilości forów trudno udawać że czegoś się nie wie ... najkrócej określiłbym że skrót NZ nie jest u nas mile widziany, ot i wszystko w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brodakrzyżaka Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 a kto powiedział, że nie linkujemy nie chcemy, aby tematy, pomysły stąd wypływały do sieci bez wiedzy i zgody autora a już w szczególności NZ nie chcemy karmić ... NZ jest, a właściwie chciałoby być konkurencją dla NKP, ale bez przesady ... ustawek nie będzie pewnie, że niektórych rzeczy się nie uniknie i będąc userem obydwu czy większej ilości forów trudno udawać że czegoś się nie wie ... najkrócej określiłbym że skrót NZ nie jest u nas mile widziany, ot i wszystko w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Jeśli ktoś ma konto na rajdach to link: http://www.forum4x4.pl/viewtopic.php?f=6&t=102409 Snorkel ma kosztować cyt."nie więcej niż 100zł" Jeżeli ktoś nie ma konta i zakładać nie chce to dajcie znać zamówię więcej - jak biorę Dżemu dzięki za cynk - nie zaglądałem tam od dawna. Edytowane 5 Stycznia 2015 przez saydack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 fajny fajny i cena wyśmienita , ciekawe jak z wykończeniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 kurcze, w V6 trzeba będzie z pół metra puścić pod błotnikiem ... ale wygląda i kosztuje dużo fajniej niż ten mój od Frotki Piotrek i Arek ... dzięki, że podzieliliście się tym ze wszystkimi a zatem Panowie DO BOJU !!! hasło przewodnie: "70 snorkli (-eli?) ... na 70-lecie Partii" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 On ma wlot przy dachu, nie? A jak to wyglada np. Jak zasypie śnieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Jak nasypie śnieg to nie wygląda bo jest ukryty pod śniegiem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 To trza przedłuźyć do kabiny coby nie zmarzł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Jak do kabiny? Do środka? Bo ja laik w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Na OFF-ie ktoś miał taki pomysł, ale jakoś mu wyperswadowali aby zaniechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 to są te co chiałem z chin ściagnąć minimalna ilośc byla chyb 12szt ktoś u nas załozył już podobny ciagnacy z dachu, nie pamiętam kto, ale pamiętam że nie narzekał możliew że wam umkneło bo w opisach pisali że to pasuje do pickupa o terrano nikt nie wspominał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToleDo Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Jak będzie dobry do R20 to pewno będzie "druga partia" a wtedy sie i ja zapiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi