hugh_h Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 do dwójki są inne i jest ich więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 U hu hu ... wyścig zbrojeń, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToleDo Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 do dwójki są inne i jest ich więcej Tylko czy w tej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 to są te co chiałem z chin ściagnąć minimalna ilośc byla chyb 12szt ktoś u nas załozył już podobny ciagnacy z dachu, nie pamiętam kto, ale pamiętam że nie narzekał możliew że wam umkneło bo w opisach pisali że to pasuje do pickupa o terrano nikt nie wspominał Jak nie narzekal to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markiej Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 jak by był taki na prawą stronę to jestem chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Ten do t2 też pasują - trochę trzeba jedynie pod maską pomotać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 za tę cene niema co wybrzydzać choćby było trochę więcej roboty z przerabianiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 za tę cene niema co wybrzydzać choćby było trochę więcej roboty z przerabianiem egzekli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antenes Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Witam, jestem tutaj nowiutki jak ta informacja o tanich tanich snorkelach To jak go można nabyć ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Witam, no przede wszystkim musisz tutaj zaglądać, być z Nami i obserwować jak temat się rozwija pewnie trzeba będzie poczekać aż większa liczba chętnych się zgłosi i wspólnie puścić gołębia do Pekinu czy innego Ułan-bator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antenes Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 No nie mam zamiaru stąd nigdzie wychodzić jestem od kilku tygodni szczęśliwym posiadaczem T2, więc .... mam zamiar być z Wami Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara74 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 ciekawe czy maja jeszcze te w carsie ,ja jestem zadowolony i działa poprawnie , jak narazie nie rozszczelnił się przez 10 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klfsolec Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 za taką cenę to i ja bym przygarnął do T2 troche przeróbki pewnie bedzie bo mam 2,4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loin Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 (edytowane) Tak to wygląda na TII, wlot jest od strony szyby kierowcy od dołu dokładnie Edytowane 11 Lutego 2015 przez loin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redwater Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Tak to wygląda na TII, wlot jest od strony szyby kierowcy od dołu dokładnie Pieknie pasuje, tylko ten napis ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loin Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Niestety napis kicha ale nic nie poradze. Mozna zawsze nakleic na to naklejke i nie bedzie sie juz tak widac. Mnie osobiscie nie przeszkadza co tam pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redwater Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Niestety napis kicha ale nic nie poradze. Mozna zawsze nakleic na to naklejke i nie bedzie sie juz tak widac. Mnie osobiscie nie przeszkadza co tam pisze. A on to jest taki wypukly czy wklesly ? bo jak wypukly to naklejka niebardzo. Jak wklesly mozna szpachel na to i naklejke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Daj sobie spokój z napisem, ważne żeby robił swoje i był szczelny. Robią snorkle z kibel rur i niczym nie oklejają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 dokładnie !!!! ktoś to musiał powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loin Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 A on to jest taki wypukly czy wklesly ? bo jak wypukly to naklejka niebardzo. Jak wklesly mozna szpachel na to i naklejke. Wypukly niestety ale naprawde to nie koliduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 można se kontówką zeszlifować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) Jak zeszlifuje kontówką to dopiero będzie cacy jeszcze jak przypali plastik to dopiero robi efekt. A poza tym trzeba było kupić z forda rangera i nie byłoby problemu. Edytowane 12 Lutego 2015 przez gruby357 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loin Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 O bele co wam chodzi to tylko napis a istotniejsze ze robi robote. Sa takie same z safari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Hehe, przynajmniej oszczędziłeś sobie dylematu: "... komin w przód, w bok, czy do tyłu ??" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loin Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Dokładnie , kukałem tam po mocnej ulewie i nic w filtrze nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi